|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: powakacyjne porządki - górna półka i apteczne :)
Cytat:
![]() Dotychczas testowałam trzy zapachy Celine (klasyka, Fever i Oriental Summer), no i żaden "nie brzmiał" na na mojej skórze jakoś rewelacyjnie Fever i tak był z całej tej trójki najlepszy, ale mimo wszystko nie na tyle, abym chciała odddać za niego Ninę, która jest "nawet niczego sobie" .
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no niestety szukam w zasadzie tylko tego, co wymieniłam w poście inicjującym wątek .Z kosmetyków, które wymieniłaś raczej nic by mi się nie przydało: z antyperspirantów używam tylko Clarinsa, "swój" podkład też już znalazłam, brązerów mam nadmiar, a używam sporadycznie. Muszę więc podziękować za Twoją ofertę
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
ok nie ma sprawy
pozdrawiam
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Anetko,
cały dzień chodziłam spowita w obłoczek The Parfum i "biłam się z myślami" w kwestii ewentualnej wymiany, no i jednak się nie zdecyduję .Zapach należy do kategorii "może być", czyli nie przeszkadza, ale też i nie zachwyca . Dokładnie tak samo jak Neonatura Cocon oraz Nina.Wymiana jednego zapachu, który nie zachwyca, na inny, który też nie zachwyca, byłaby "sztuką dla sztuki" ![]() Mam nadzieję, że się nie pogniewasz .Będę zaglądać do Twojego wątku, zazwyczaj masz sporo ciekawostek; gdyby wypatrzyła coś na wymianę za któreś z tych dwóch moich pachnideł, na pewno się zgłoszę |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
chamelieu,
nie znam tego zapachu i nie mam żadnej możliwości przetestowania go w najbliższym czasie. Ponieważ ostatnio miałam sporo nietrafionych zapachowych wymian, raczej się nie zdecyduję na kolejny "strzał w ciemno"
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zatem do następnego razu .Pozdrawiam
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() Znajdziesz cos u mnie za neonature? Mam ystheal, ale uzywany, otwarty tydzien temu. Do wlosow Biolage matrixa ..i kilka innych
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam, ale Ystheal interesowałby mnie jedynie całkowicie nowy .Opakowanie tego kremu całkowicie unimożliwia sprawdzenie pozostałej ilości preparatu, a niedawne wydarzenia na Targowisku (sprawa poziomki i vilandry) skutecznie zniechęciły mnie do wymian w takiej sytuacji, proszę o zrozumienie |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
czy za nine interesuję Cie 85/100 davidoffa cool water woman, lub 35/100 estee lauder beyond paradise, lub 45/50 NU Yves Saint Laurent?
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
interesowałaby mnie ewentualnie suszarko-lokówka,prosze o foto.
Czy znalazlabys cos oprocz jette w moich watkach? pozdrawiam
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fotki Brauna wkleję po południu/wieczorem Z Twojego wątku zainteresował mnie jeszcze (tak wstępnie) puder sypki Kryolan, ale o tym produkcie musiałabym sobie trochę poczytać, ponieważ nie znam ani marki (wiem tylko, że to chwalona ostatnio marka produkująca kosmetyki profejonalne), ani też samego pudru. W szczególności jest dla mnie istotne uzyskanie informacji, czy aby na pewno puder ten nie daje skórze żadnego koloru (w przypadku niektórych pudrów okreslanych mianem transparentnych ten kolor jednak jest). |
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
Witaj ! Ja zapytam nieśmiało czy znajdziesz cos u mnie za Ninkę i cienie Diora / te brązy / ?
Za niedługo załoze nowy wątek z DKNY in the park / be delicious/ a teraz zajrzyj do mojego starego / link w podpisie / |
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w Twoim aktualnym wątku nie znalazłam niczego, co mogłabym zużyć, ale bardzo chętnie przejrzę nowy wątek, ten którego założenie sygnalizujesz Gdybym znalazła w nim coś ciekawego, na pewno się odezwę .Be Delicious w wersji in the park nie znam - zaraz sobie o tym zapachu poczytam. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
nablyszczacze to taft gloss look shin cream 60% ze 100ml i vitapointe 3/4 z 30ml ale to odzywka nablyszczajaca
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kosmetyki popularne/marketowe (Taft, Clairol) mnie nie interesują |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
malwiina
,a czy ja bym mogła prosić w ramach rewanżu o fotkę Jette z aktualnym zużyciem oraz o zarezerwowanie zapachu na dzień lub dwa .Miałam nadzieję przypomnieć sobie wersję By night dzisiaj, ale w Sephorze, którą mijam wracając z pracy do domu był tylko tester "zwykłej" Jette (fioletowy flakonik). Z pozostałych kosmetyków w Twoim wątku interesuje mnie jeszcze - jak już wspomnialam - sypki puder Kryolan. Niestety nie ma żadnych recenzji na KWC . Czy możesz cos o tym produkcie powiedzieć?I czy posiadane przez Ciebie opakowanie nadawałoby się na prezent? Szukam dobrego, nie nadającego żadbego koloru, dość matującego, ale "nie zapachającego" pudru dla siostry. |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
ta vitapointe podobno bardzo dobra mam ja z wymianki ale nie mam odwagi jej uzyc
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam juz wyzej pytaniem
,czy znalazlabys cos za suszarke oprocz jette.Niestety nie oddam jette za suszarke.Jeśli chodzi o kryolan to nie ma recenzji na kwc bo jest to produkt profesjonalny,nie do kupienia w sklepach kosmetycznych. nie faje koloru ,chociaz ja mysle ze rozjasnia,jego funkcja jest tylko matowanie. prosze abys odpisywał w moim watku,inaczej nie znajde odpowiedzi pozdrawiam
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Oczywiście widziałam Twoje pytanie dotyczące tego, co jeszcze podoba mi się w Twoim wątku, ale sądziłam, że pytasz o to, ponieważ u mnie wpadło Ci w oko coś jeszcze (poza Braunem) i dążymy do ustalenia większej wymiany .Dlatego właśnie napisałam, że poza Jette wstępnie interesuje mnie puder. Z tym, że (jak łatwo się domyślić) suszarko-lokówki Brauna za puder nie oddam Cóż, chyba w tej sytuacji nie uda nam się przeprowadzić wymiany. Może następnym razem .Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Aniu
Czy interesowałoby Cię coś z mojego wątku? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=pleasures |
|
|
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,chyba tylko miniaturka Pleasures wpadła mi u Ciebie oko ... ale nie wiem, czy nie dostanę identycznej w ramach aktualnie niegocjowanej wymiany z inną Wizażanką ... A co Ciebie interesuje u mnie? |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno, może innym razem się uda ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

.

. Dokładnie tak samo jak Neonatura Cocon oraz Nina.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
,czy znalazlabys cos za suszarke oprocz jette.Niestety nie oddam jette za suszarke.