|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy na wymianę
Coś u mnie za 1 i 3 ?
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Monme, odpowiedziałam u siebie na temat Opium
|
|
|
|
|
#36 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniko
interesuje mnie Escada i Amarige ![]() Link w podpisie Prócz tego co w wątku mam jeszcze Addict Fraiche ok30/100ml
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nevadko, a może byśmy większą wymianę zrobiły? ![]() Jeżeli chodzi o Escadę i Amarige to myslałam nad Minteą (spodobała mi się z próbki, którą mi przysłałaś, tylko musiałabym sobie przypomnieć ją) lub Addict Fraiche Oprócz tego intersowałoby mnie Attraction Summer i Kaksaneka. Jakie zapachy by Cię intersowały ewentualnie za nie? Czy możesz mnie naprowadzić?
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Dołożyłam Ligea La Sirena Carthusia. Zapraszam
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
hej, interesuje mnie Carthusia, czy miałabyś ochotę w zamian na Femme Individuelle Mont Blanc
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9035 jest ok. 30/50 ml + miniaturke (5 ml) czystych perfum Poison?
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć Mariko Jeżeli chodzi o ten zapach, to za każdym razem przyciąga mnie i odrzuca. Kiedyś bardzo mi się spodobał, nawet chciałam go nabyć, po czym jakoś zapomniałam o nim i wąchając go znowu w perfumerii stwierdziłam, że nie, to nie to. Powiem szczerze, że musiałabym zrobić jeszcze jedno podejście do niego i powąchać w perfumerii. Tylko, że najszybciej będę mogła wyskoczyć do miasta w weekend i nie wiem, czy chciałabyś tyle czekać?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Moniko
Spoko, jezeli sie zdecydujesz daj znac ) Nie bylo mnie, bom sie wczasowala w ciepełku 2 tygi. A jeszcze jestem swiezo po przeprowadzce, takze na razie w domu nie netuje Mam tez Mentafollie na bank z 30 ml albo wiecej z 75, jakbys wolala Buzka
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, to w poniedziałek dam ci znać |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Może chciałabyć za Addicta Gucci Envy z mojego wątku?
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Może Gucci edp 30ml z malutkim ubytkiem ,za Lempicką?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2339 To jest ta ,,ciasteczkowa'' lolitka? |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
[quote=monme;5248726]Wymienię:
1. Amarige Mariage Givenchy EDP - troszkę mniej niż połowa z 30 ml, pudełko 2.Une Rose - Frederic Malle EDP - nieznaczny ubytek z 50 ml, pudełko 3.L Lempickiej EDP - nieznaczny ubytek z 30 ml, pudełko Moniko, chętnie przygarnęłabym z Twojej listy całą trójkę. Przejrzyj moje dobra, może się skusisz? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=208108 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuję serdecznie, kiedyś miałam, ale nie mogłam go nosić
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=juella;5327462]
Cytat:
Przejrzałam i interesowałoby mnie Libertine, reszty albo nie moja albo mam Tylko ono jest chyba w rezerwacji?Czy mogłabyś opisać Libertine?
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=monme;5328376]
Cytat:
eh, monme, odeślę Cię do KFC, bo odbiór tego zapachu jest chyba różny, co nos , to inny zapach wychodzi. Jednym zdaniem - dla mnie -to jest zielskowato-mchowaty ,z podtekstem cytrusowatym. Ale gdyby był ewentualnie u mnie dostępny, to za co wymieniałabyś go? |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Monme - czy byłabyś w dalszym ciągu zainteresowana moim Opium w zamian za Amarige Mariage? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=208211 Pozdrawiam |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
1. Escada Magnetism EDP - ok. 18 ml z 25, pudełko
L Lempickiej EDP - nieznaczny ubytek z 30 ml, pudełko znajdziesz coś?
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za escadę albo L. Lempicką?? Lolita to te w ładnym morskim flakonie z dodatkiem złota??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

Tylko ono jest chyba w rezerwacji?