|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain, Les Belles zielone, Cartier, LRP i inne
Mała82 - powiedz proszę, czy Ardenbeauty są oryginalne?
Alorah - niestety, nie. Ubrań nie szukam, książki przejrzałam i to też nie do końca moja dziedzina. Masz może, powiedzmy, jakieś kryminały? |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy, podaj mi tylko nr na PW |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że oryginalne, jednak chciałabym je wymienić na inne perfumy, a u Ciebie nie widzę takich, które by mnie interesowały
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Interesują mnie LRP Nutritic i kremy do depilacji Veet. Czy znajdziesz coś u mnie w zamian?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Mała82 - no to przykro mi. Może innym razem.
Sunny20 - chyba nic, dziękuję. |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja napisalm tez u siebie w atku-bardzo mi zalezy na tym serum
napisz mi co dokładnie szukaszm alebo co mam ci dokupic |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Abar, dziękuję, odpisałam w Twoim wątku - poza tym, co wymieniłam w pierwszym poście mojego wątku, nie mam sprecyzowanych potrzeb. Może podaj link do swojego wątku, może coś mi się spodoba.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszm, ze sie tak dobijam ze wszystkich stron, ale mi sie zrobiła strasznie kaprysna cera i własnie mialam kupic to serum. w wątku mam tylko ten krem, mam troche rzeczy w domu ,ale totalnie nie wiem co by ci zaproponowac.moze maseczka lumene rozswietlająca z wit.c-pozostała conajmniej polowa, nie wiem...
w watku piszesz, ze potrzebujesz cos do rąk czy do demakijażu oczu-napisz konkretnie z jakiej firmy a kupie )
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Abar, odpisałam Ci w Twoim wątku, może trzymajmy się jednego miejsca rozmowy, bo się pogubimy
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
heh
sporo mi się u Ciebie podoba Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Dokładki przepiękne
![]() Wprawdzie bez wielkich nadziei, ale się zgłaszam: podobaja mi się zarówno cienie (o ile róż jest bardzo-bardzo jasny) oraz róż Poza wątkiem mamBiosilk w małych buteleczkach oraz krem do rąk LRP Xerand. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy Skinset laktopianka 150 ml, pełnowymiarowa, użyta 3x.
znajdziesz cos? |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Astronomiczna.ania - Biosilk i krem do rąk, czemu nie, a czy może masz LRP Podologics, ten krem do stóp? Co do cieni - hm, ten różowy jest moim zdaniem nieco bardziej nasycony niż tamten LRP, więc sprawdź go najlepiej w perfumerii. Róż jest jasny, ale to też rzecz osobnicza, nie chcę Ci go wmawiać
![]() Alorah, tak, coś w klimatach Agathy Christie. Ale nie tylko. Na liście zakupów mam m. in. takie tytuły: Matthew Pearl Cień Poego Borys Akunin Pelagia i czarny kogut Andrea Camilleri - tu prawie wszystko, dopiero zaczęłam zbierać Ale inne kryminały też mnie interesują. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Irsin - hm, chyba nie. Może Ty masz jakieś kryminały?
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Starcza to na ok. 6 aplikacji (przy rozmiarze stopy 39 ).Jeśli szukasz w celach testowych, to myślę, że jest to ilość pozwalająca na wyrobienie sobie wstępnej opinii. Różowy cień na fotkach reklamowych w sieci wygląda na jaśniusieńki .Skoro piszesz, że jest bardziej nasycony niż kolor cienia LRP, o którym rozmawiałysmy niedawno, to faktycznie będę musiała "obadać go" w perfumerii Róż, jeśli jest jasny, to dobrze. No przynajmniej tak mi się wydaje , zależy mi na bardzo subtelnym efekcie (dotychczas nigdy w życiu nie używałam różu i sądzę, że lepiej czułabym się przy relatywnie mało wyrazistym efekcie .
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, niezupełnie, Podologics znam, zużyłam właśnie pierwszą tubkę i odnoszę wrażenie, że to najlepszy krem, jaki znam
Szukałabym raczej pełnowymiarowego. Wygląda na jaśniusieńki, ale serio - sprawdź go w perfumerii, podobnie jak róż. Efekt zapewne da lekki (nie testowałam go), ale to też zalezy, czego kto oczekuje
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Anexxo, niestety pełnowymiarowym opakowaniem Podologics nie dysponuję ![]() No i w tej sytuacji się zastanawiam, czy to w ogóle byłby dla Ciebie „dobry biznes” oddać któreś z chanelowskich cudeniek za to, co Tobie spodobało się u mnie .Jeśli rozważasz taką możliwość, to „stanę na głowie” żeby odwiedzić perfumerię jak najszybciej (dzisiaj, jutro). Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-09-25 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, wybierz się do perfumerii, nie ma pośpiechu
Może akurat się dogadamy. A powiedz, ten oznaczony na szaro szampon Biosilk masz jeszcze, czy to wymienione?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Mnie do oddania zostały jeszcze tylko dwie buteleczki jedwabiu, te po 14 ml. Co gorsza poza wątkiem nie mam już w zasadzie niczego, co mogłabym zaproponować .No nic, zacznę od przetestowania tej kolorówki, a później będę ewentualnie zawracać Ci głowę dalej .Pewnaą opcją są zasoby kosmetyczne Siostry i Mamy (na tyle często pozyskuję kosmetyki na Targowisku właśnie dla nich, że ostatecznie kiedyś powinny "spłacić dług" ![]() ) Odezwę się jutro, po powrocie z perfumerii |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
może coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211595 za La Roche-Posay Novalip szminka w płynie, kolor 30 Sparkling Coral. 5 ml, pełnowymiarowa, w kartoniku (nieco sfatygowanym), użyta 3x. ? |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Wilhelmina - oooj. Jaka szkoda, że nie wcześniej, te minisy Burt's Bees bardzo chętnie bym przyjęła. A tak, to nic. Masz może coś jeszcze BB?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
heh niestety nie mam
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
anexxa mam jeszcze balsam do ciała BB, też miniaturka, nieużywany, nowy, a także ten preparat, który był u mnie w wątku - do paznokci, ale użyty kilka razy, a także ten krem bananowy, który też był w wątku, ale również użyty - zostało na około 4 użycia (również taka miniaturka, jak w wątku była). Mam jeszcze balsam do stóp miętowy, użyty raz, również miniaturka. Czy byłabyś nimi zainteresowana?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Paul's girl
|
witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za Kolastyna Slim Body mleczko ujędrniająco-brązujące, 200 ml, pełnowymiarowe, zużycie 15% Oriflame Perfect Body Anti-Cellulite Massaging Roll-On. Użyty, zużycie 10%. poza wątkiem mam krem do rąk SSS Avonu - różowy (ubytek 1/4) pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

Znajdziesz coś u mnie?

).
.
.