|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana:Neutrogena,Iwosti n,Ziaja,Vichy,Burt'sBees i inne
Z pokładów posiadam jeszcze Isa Dorę Hydralight, jednak jest strasznie pomarańczowa, nawet ja jej nie mogę używać
więc dla Ciebie będzie stanowczo za ciemna. Niestety jestem zasobna tylko w Neutrogenę i tego jednego True Match'a. Nic więcej nie posiadam O! Właśnie mi się coś przypomniało. Posiadam jeszcze korektor na blizny/pryszcze/itp. z Neutrogeny. Kolor 01 fair, najjaśniejszy dostępny. Nieużywany, kupiony w Stanach miesiąc temu. Posiadama naprawdę spory zapas tego, więc z chęcią odstąpię jeden. Mogę zrobić zdjęcie, jeśli chcesz. |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz mi proszę jeszcze czy on bardziej wpada w róż czy w beż? W jakiej jest tonacji? Nie jestem kompletnym bladziochem
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
True Match bardziej wpada w róż. Z założenia jest to tonacja neutralna, ale według mnie dość chłodna (ponieważ True Match dzieli się na trzy tonacje: C - cool, W - warm i N - neutral).
Jeśli nie jesteś kompletnym bladziochem, to radzę ponowne rozważenie tego podkładu Neutrogeny. On w buteleczce wydaje się żółtawy, ciemny, ale na twarzy jest dość jasny, jednak nie super jasny. Ma delikatną, chłodną tonację, ale ciężko mi określić czy jest bardziej różowy, czy beżowy. Na mnie wychodzi taki delikatnie neutralny. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, to teraz mnie zamotałaś
wysłałam pw do Ciebie
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie krem na noc iwostin
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
gothica Niestety kremik wymieniony na liście już leci do innej wizażanki. Jest zaznaczony na szaro i ma podpis "leci".
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
oo, jak przeglądałam watek to jeszcze nie był na szaro, szkoda
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
MOże coś u mnie za NEUTROGENA SKIN CLEARING OIL-FREE MAKEUP ??
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
1Kobietka niestety nic nie wypatrzyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

więc dla Ciebie będzie stanowczo za ciemna. Niestety jestem zasobna tylko w Neutrogenę i tego jednego True Match'a. Nic więcej nie posiadam 

wysłałam pw do Ciebie