|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOK
Astronomiczna Aniu - przejrzałam twój wątek i niestety nic mnie nie zainteresowało
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOK
Cytat:
Z tym, że chciałabym wiedzieć, czy w ogóle rozważasz oddanie tej miniatury Lancome za np. miniaturki aptecznej pielęgnacji (LRP, Avene, Nuxe). Obawiam sie bowiem, że pielęgnacyjnych miniaturek marek selektywnych mieć nie będę . Co innego apteki - tam zostawiam majątek i jakąś miniaturkę udaje mi się zazwyczaj przy zakupach "wymusić"
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze, że bardzo Ci zależy na tym żelu . Nie posiadasz nic co jest mi niezbędne. Dodatkowo nie opłaca się opłacać przesyłki jednego przedmiotu. Zajrzyj czy coś jeszcze chciałabyś ode mnie. Tymczasem napisz jaką konsystencję ma Pure Calmille mleczko i tonik 2w1( czy jest to żel czy mleczko) ? Zajrzyj na moją listę potrzeb, może będziesz coś miała? Przepraszam z góry jesli nic nie wybiorę , napewno się postaram |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
moge Ci zrobic odlewke edt aquolina owoce kandyzowane w czekoladzie. i za to bym miala zelik do twarzy i moze pianke wisniowa aquolina?
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
również dziękuję i zapraszam inne osoby
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Palau, tak chodzimy koło tego kremu, ale choć jest w nagłówku, nie widzę go w wątku (
). Może z niewyspania tak dziwnie widzę . Zerknij do mnie, może się jakoś dogadamy?
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
aJa nie wytrzymałam i przed ostateczną raandką z mofeuszem zajrzałam do Ciebie, Czymże jest specjalność twojego wątku - chanel ... ( nie pamiętam jak szło ). Przepaszam - mogłabym sama pogrzebać w googlach ale Morfeusz mnie woła. Przeczytałam że goni Cię czas - więc jak jutro będziesz na wizaż przywołaj mnie pw.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, mnie u Ciebie interesuje puder Hauschka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=208874&page=2
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko puder Hauschki? Przewiduję jedynie niedużą odsypkę
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
niestety... poszukuję w szczegolnoścu pudru sypkiego. Niczego innego raczej na razie nie.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Hej widzę ze pojawił sie TWój nowy wątek
fajne rzeczy, mi bardzo wpadł w okoThalgo Plasmalg - ubytek niewielki - jakieś 10% Jeśli jestes nadal zainteresowana lotionem TBS lub czymś jeszcze, lub czymś innym ode mnie, to daj znać ![]() MOj link, bo ten w podpisie nie dziąła ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206249 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
oj palau
![]() obiecalas sie zastanowic nad moja propozycja mnie w dalszym ciagu interesuje plasmalg oraz ziemia wulkaniczna. Co bys za to chciala?pozdrawiam
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany
Żel do mycia twarzy Nivea Visage Young - bez naklejki - produkt był kupiony na wiosnę więc nadal jest świeży, wypróbowany.[ błyszczyk jadalny Lotta Luv Ralph RL - od Federico Mahora - w jakiej toncaji zapachowej??
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-10-05 o 04:01 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
narazie sie wstrzymam...mam dość duzo propzycji dotyczacych aquoliny.pozdrawiam
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany
może coś u mnie ? |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda
Moze odezwe sie po dokladce. Planuje dolozyc m.in. olejek ze zlotymi drobinkami nuxe i cienie do oczu deborah (zloty, sliwka, fiolet). Moze bedziesz zainteresowana ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesują mnie u Ciebie następujące rzeczy (oczywiście nie musi być wszystko -chociaż część ):Kinerase z Kinetyną - Krem nawilżający, Zel i pianka z serii Jogurtowej Aquolina- zapach WIŚNIA Thalgo Plasmalg - ubytek niewielki - jakieś 10% Sephora puder rozświetlający - wypróbowany Mogę podzielić się pyłkiem iskrzącym Giordani Gold - świetne opinie na KWC Xerial 50 -40% pozostało Xerial 30 - mogę zrobić odlewkę Anthelios LRP Aqua-Lait - Nowy Revlon Skinlights Emuslja rozświetlająca 03 - Peach Light - ubytek niewielki, wala się w kufrze i starły się nieco napisy Intuition Estee Lauder 30ml. - ubytek kilka ml. z wymiany Pozdrawiam, V.
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

. Co innego apteki - tam zostawiam majątek i jakąś miniaturkę udaje mi się zazwyczaj przy zakupach "wymusić"
. Nie posiadasz nic co jest mi niezbędne. Dodatkowo nie opłaca się opłacać przesyłki jednego przedmiotu. Zajrzyj czy coś jeszcze chciałabyś ode mnie. Tymczasem napisz jaką konsystencję ma Pure Calmille mleczko i tonik 2w1( czy jest to żel czy mleczko) ? Zajrzyj na moją listę potrzeb, może będziesz coś miała? Przepraszam z góry jesli nic nie wybiorę
;*

). Może z niewyspania tak dziwnie widzę

):