|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteria od Elyoonka :)
Witaj
![]() Ja, z uwagi że mam chwilkę czasu, ocenię cały rzut: 1. Nie oszukujmy się - w tym wzorze jest 0 jakiejkolwiek wyobraźni.. Mi osobiście już się niedobrze robi jak patrzę na takie wzory.. 2. Te nie są takie złe. Sama osobiście wolę długie kolczyki, ale na pewno się spodobają ![]() 3. Ajj.. Od kiedy to miedziane elementy łączy się z posrebrzanymi? Jak dla mnie nie, nie, nie.. Już bardziej pasowałyby mi pozłacane elementy.. A najbardziej miedziane (jak miałaś miedziane bigle do kropli to czemu tu ich nie wykorzystałaś?)4.Eh.. Brązowe ziarenka, niebieska linka, srebrne bigle.. Znów nic nie pasuje.. Na pewno linka do zmiany - nijak ma się ona do tych ziarenek.. Jak dobrze pomyślisz to posrebrzane bigle będą w sam raz.. Np. jakoś na drucie.. No i jeszcze z fotkami czeka Cię trochę pracy.. Śnieżnobiałe tło itd..
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteria od faliboga :)
1. Masz rcję - oklepny. Ale jakby był dokładniej owinięty, może by przeszedł
2. Ciekawe podejście do muszli. Nietypowe dosyć 3. Bigle do zmiany zdecydowanie - strasznie się gryzie 4. Troszku mnie zatkało. Niezbyt oryginalne (poza materiałem), nie pasuje mi kolor linki. To nie sieczka więc przeszły. Btw. pamiętam moje początki... Nie były takie złe - były jeszcze gorsze Pozdrawiam
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za opinie ;3
mi też podoba się kontrast turkusu - bo akurat niebieski to nie jest ^^ - z brązem. jak mówiłam dopasuję kolor elementów w tych dłuższych, tylko że to nie miedź a 'stare złoto' i elementy miedziane, które mam, kompletnie nie pasują odcieniem. ![]() postaram się zrobić coś lepszego, tylko koralików wciąż brakuje (i ile bym nie dokupiła to i tak brakuje)
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

(jak miałaś miedziane bigle do kropli to czemu tu ich nie wykorzystałaś?)