|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Płacz szczęścia
Owszem zdazyło sie kilka razy
![]() Pierwszy gdy w liceum na koniec roku z matematyki gdzie jestem kompletnie noga i nastawiłam sie na 2 babeczka wystawiła mi 3 Drugi gdy po miesięcznej rozłące z TŻ (rozłąka spowodowana była Jego wyjazdem w sprawach biznesowych ), gdy Go zobaczyłam..rzuciłam sie w ramiona jak dziewczynka i sie rozpłakałam ze szczęścia ![]() Trzeci gdy sie dowiedziałam, ze mojemu bratu urodziła sie córeczka i że zostałam chrzestną
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
czesto ze smiechu płacze...
za to kiedy jestem smutna,dzieje się cos złego... nie umiem... dziwne.
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
mi tez zdarza sie plakac ze szczescia.... np. byly urodziny kogos z rodziny i jak zaczelismy sto lat spiewac to ja w placz, jak czasem z przyjaciolka albo przyjacelem rozmawialam, jak zostalam chrzestna, jak kuzynka wychodzila za maz, jak widze ze ktos jest bardzo szczesliwy albo ktos komus pomoze to nie potrafie sie powstrzymac, oj sporo tego
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nigdy nie płakałam ze szczęścia. Czasem, gdy jestem szczęśliwa, głos mi drży i nie potrafię wypowiedziec słowa. Kilka razy chyba miałam łzy w oczach, ale nigdy nie rozpłakałam się.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.