|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: tusz MF 2000 CALORIE pilnie wymienie!
Hej, juz nie wiem gdzie mam odpisywac
czy u Ciebie, czy u mnie.. )generalnie moge sie wymienic, a moze mialabys cos na mimiczne zmarszczki, active C LRP, albo na wlosy? oczywiscie na parokrotne wypróbowanie
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kramik kosmetyczny aniser-Alfaparf, Matrix,Biotherm,L'oreal i inne
znajdziesz cos u mnie? czekam jeszcze na Twoja dokladke popoludniowa ale juz podoba mi sie kilka rzeczy
zapraszam do swojego watku
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpisalam u Was
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?? chętna na tusz!!i nie tylko!! oddam duzo hurtem:P
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kramik kosmetyczny aniser-Alfaparf,Matrix,Biotherm, L'oreal,MF
moze cos u mnie?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
no cien oddalam rhea jeszcze dzisiaj a i maseczka juz wymieniona... moze jednak znajdziesz cos jeszcze u mnie? poza watkiem mam jeszcze 1/3 bazy pod makijaz dax cosmetics oraz zupelnie nowy i nieuzywany krem do depilacji veet! zapraszam bo podoba mi sie u Ciebie baardzo kilka rzeczy
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Aniser, u Ciebie podoba mi się bardzo :
-Alfaparf Semi di lino, illuminating spray finish zastanawiam się też nad: -Matrix curl.life Zajrzyj do mnie, może chciałabyś maskę Welli?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Alfaparf ?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
jesli blyszczyk bedzie Ci odpowiadal, to interesuej mnei odleweczka renee blanche..
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niestety za miss dior nic nie znajde
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
aniser, wlasnie zalozylam nowy watek - zapraszam, moze tym razem cos znajdziesz dla siebie
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym za to co wybralas chciala cos z tych rzeczy- najlepiej chyba toco wzięłam an czerwono
a masz moze jakies linki i opisiki do preparaciku ranee blanche, radken extreme?-Renee Blanche Oil Sheen Rewitalizujacy olejek nablyszczajacy. Nadaje wlsoom polysk,zmniejsza ich podatnosc na uszkodzenia. Swietnie sprawdza sie w polaczeniu z prostownica. Bardzo lubiany i popularny na wizazu Bardzo wydajny i przyjemny w uzyciu.Nie chce rozstawac sie z nim calym, jednak moge zrobic odlewke o pojemnosci do 1/3 opakowania. -Redken extreme Anti- snap Odzywka bez splukiwania, szczegolnie polecana do wlsoow uwrazliownych, po zabiegach fryzjerskich, lub poddawanych dzialaniu lokowki,prosotwniy itp. Fantastyczny zapach gumy balonowej. Produkt niedostepny w Polsce, bardzo chwalony w GB. Posiadam z wymiany,w opakowaniu zastepczym, okolo 50ml -Pantene Pro-V Proste i gladkie Odzywka bez splukiwania. Wygladza wlosy, nadaje im gladkosc,zapobiega puszeniu. Zawiera czynniki antystatyczne, chroniace przed elektryzowaniem sie wlosow. Przyjemny sposob nakladania-butelka z atomizerkem w formie dziubka. Uzyta dwukrotnie. -John Frieda Frizz-Ease styling spray Spray do prosotwania wlosow, do uzycia z prostownica. Wygladza wlos, ulatwia prostowanie oraz utrwala efekt. Bez alkoholu. Do nakladanai na calkiem mokre wlosy. Wersja niemiecka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
up!
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
nulka odpisalam u ciebie...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tusz MAX FACTOR 2000Calorie-wersja klasyczna, czyli dramatic look.
-L'oreal Infaillible nr 220 sable/sand. Podklad ma zapewniac trwaly makijaz przez 16godzin, lekko matowic cere i nadawac jej aksamitny wyglad. Odcien sredniego bezu, neutralny, spprawdzi sie przy cerze od srednio jasnej do normalnej. Otwarty na poczatku listopada, uzyty 3krotnie,wiec ubytek jest niemal niezauwazalny. znajdziesz cos u mnei za to??
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
mucia18- odpowiedz u ciebie w watku...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o jakieś linki z opisami tych kosmetykow:
Matrix curl.life Odzywka do wlosow kreconych i falowanych. Nawilza wlosy i delikatnie podkresla skret. Chroni przed puszeniem pod wplywem wilgoci. Ma przyjemny, swiezy zapach. Posiadam duze opakowanie ktorego sama dlugo nie zuzyje,wiec chetnie zrobie jedna lub kilka odlewek o pojemnosci do ustalenia. Renee Blanche Oil Sheen Rewitalizujacy olejek nablyszczajacy. Nadaje wlsoom polysk,zmniejsza ich podatnosc na uszkodzenia. Swietnie sprawdza sie w polaczeniu z prostownica. Bardzo lubiany i popularny na wizazu Bardzo wydajny i przyjemny w uzyciu. Nie chce rozstawac sie z nim calym, jednak moge zrobic odlewke o pojemnosci do 1/3 opakowania. -Redken extreme Anti- snap Odzywka bez splukiwania, szczegolnie polecana do wlsoow uwrazliownych, po zabiegach fryzjerskich, lub poddawanych dzialaniu lokowki,prosotwniy itp. Fantastyczny zapach gumy balonowej. Produkt niedostepny w Polsce, bardzo chwalony w GB. Posiadam z wymiany,w opakowaniu zastepczym, okolo 50ml -L'oreal Hot curl Preparat wzmacniajacy skret wlosa i utrwalajacy go. do uzywania na wlosy naturalnie krecone,ale takze do utrwalania fryzur tworzonych przy pomocy lokowki czy suszarki. Posiadam wersje zagraniczna, wyprodukowana w GB. Oddam calosc, czyli okolo 85%, lub odlewke. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
zielona30- linki z ifnormacjami o kosmetykach zamiescilam juz u ciebie w watku
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
podnosze
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
-Lancaster sun Makueup Face Bronzer -Matrix curl.life
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
iwoona- niestety nic nie znalazlam...
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
jestem chętna na: -Matrix curl.life Odzywka do wlosow kreconych i falowanych. Nawilza wlosy i delikatnie podkresla skret. Chroni przed puszeniem pod wplywem wilgoci. Ma przyjemny, swiezy zapach. Posiadam duze opakowanie ktorego sama dlugo nie zuzyje,wiec chetnie zrobie jedna lub kilka odlewek o pojemnosci do ustalenia. -Alfaparf Semi di lino, illuminating spray finish spray z efektem rozswietlajacym, zdaniem producenta polecany do cienkich wlosow. Lzejszy odpowiednik slynnych krysztalkow. Zawiera ekstrakt z siemienia lnianego i witamine E. Delikatnie nablyszcza wlosy i sprawia,ze wygladaja na zdrowe i zadabane oraz pieknie blyszcza. Pojemnosc 125ml. zuzycie oceniam na 5do 10%. Podczas otwierania uszkodzilam wypustki w plastikowej zakretce,ale nie przeszkadza to w transporcie ani uzytkowaniu. -próbka -Paris Hilton -L'oreal Hot curl Preparat wzmacniajacy skret wlosa i utrwalajacy go. do uzywania na wlosy naturalnie krecone,ale takze do utrwalania fryzur tworzonych przy pomocy lokowki czy suszarki. Posiadam wersje zagraniczna, wyprodukowana w GB. Oddam calosc, czyli okolo 85%, lub odlewke. -Dove Essential Care Wzmacniajaca odzywka do wlosow oslabionych. sprawia, ze wlosy latwo sie rozczesuja,wzmacnia i "odstresowuje" wlosy. Nadaje im delikatny polysk. WErsja jasnoniebieska. Polecana do wlosow czesto suszonych suszarka i stylizowanych. Ubytek okolo 5%. -Joanna "Z apteczki babuni"- serum Serum wygladzajaco- regenerujace do koncowek wlosow. Z ekstraktem z miodu i protein mlecznych, polecane do wlosow suchych i zniszczonych. Wzmacnia, chroni i regeneruje koncowki wlosow. do stosowania zarowno na sucho jak i na mokro. Opakowanie 50gram,pozostalo okolo 70% Zapraszam do siebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

czy u Ciebie, czy u mnie.. 

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55