|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czym jest dla Ciebie szczescie ?
chwila kiedy uswiadamiam sobie, ze mam przy sobie wspaniale osoby, ktore podobnie jak ja, mysla i czuja. Chwila, kiedy patrze na swojego TZ i wiem, ze go kocham najmocniej i on mnie tez. Chwila kiedy moge sie spotkac ze znajomymi i wieczor przebiega w super atmosferze, pelnej smiechu i radosci. Chwila kiedy pomimo brzydkiej pogody, wstaje usmiechnieta i wiem, ze cokolwiek sie dzis stanie, dam sobie rade. Chwila kiedy patrze z optymizmem w przyszlosc i wiem, ze nic mi/nam nie grozi. Chwila kiedy po ciezkim dlugim dniu, moge usiasc z goraca kawe przy ksiazce lub sudoku
Chwila kiedy wiem, ze sa gdzies tam na swiecie osoby dla ktorych jestem wazna i najwazniejsza.
Edytowane przez srubka Czas edycji: 2010-01-04 o 01:03 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadaniem zdrowego dziecka
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
satysfakcjonujące życie pełne miłości przyjaźni i spokoju, ludzi którzy są przy Tobie kiedy ich potrzebujesz , ale również dają Ci luźna swobodną przestrzeń na złapanie oddechu i zebranie myśli w samotności, bez zawodu cierpienia, możliwością bez ryzykownego zaufania ,itp. wiem ideologiczne trochę i nierealne..
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Słońce, zapach jesiennych liści, dach nad głową, możliwość dzielenia radości i smutków z ukochaną osobą, /rodzina, przyjaciele/ szczęście to każdy nowy dzień w którym patrzę jak rozwija się moje dziecko, to każde ciepłe słowo usłyszane w chwili zmartwienia, to możliwość bezinteresownej pomocy komuś kto jej potrzebuje to poczucie naszej wyjątkowości, tego że jesteśmy potrzebni , kochani i że wszystko co robimy ma sens
86 65![]() "stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś..." Edytowane przez Dorisdayok Czas edycji: 2010-01-30 o 14:20 |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
chwile, gdy wydzieljaa mi sie endorfiny po prostu. kiedy czuje ze moge wszystko. i spacer ciemna ulica i... zapach rozgrzanego asfaltu
albo snieg, czysty, bialy snieg.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Chwila kiedy wiem, ze sa gdzies tam na swiecie osoby dla ktorych jestem wazna i najwazniejsza.

65
albo snieg, czysty, bialy snieg.