|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kostiumy, butki, bi¿u, kosmetyki, ksi±zki, czasopisma
Podobaj± mi siê tylko http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5696760, ale to troszkê za ma³o jak za spódniczkê.
Przegl±da³am stary w±tek, ale nic nie znalaz³am. Chêtnie zobaczê tê bluzeczkê od wiza¿anki.
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej by³abym zianteresowana :
5. Komplet turkusowy- korale i branzoletka, nowy 3. Portfel br±zowo- bordowy bardzo ³adnie wykonany, praktycznie nie widaæ ¶ladów uzytkowania elefon Siemens C 60, w zaleznosci co bys u mnei za to wypaytrzy³a?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi siê bluzeczka
terranova new romantic w drobna kratke i z koronka i tasiemnka na kokardke przy dekolcie. Fajne rozciête rêkawki, rami±czka regulowane, rozm. s I ten komplecik turkusowych korali. Proszê, podaj mi wymiary tej bluzeczki, d³ugo¶æ i szeroko¶æ i z jakiego jest materia³u? Ja wieczorem napiszê ci wymiary tej bluzki, która ci siê podoba.
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Mo¿e byæ.
moja ma szeroko¶æ 39 cm, d³ugo¶æ 52 cm. To co powiesz na tak± wymiankê? Ja bluzka + próbki, które wybra³a¶. Ty bluzeczka z turkusowymi koralikami?
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
bluzeczka jest w stanie idealnym, mia³am j± na sobie zaledwie kilka razy i naprawdê bardzo j± lubiê.
Co do materia³u, to chyba bawe³na, ale nie jestem pewna, jak bêdê w domu to sprawdzê i zaraz ci napiszê. A co do tej drugiej bluzeczki, jest na mnie za ma³a wiêc nie zale¿y mi na niej. Mo¿e za ni± jaki¶ tusz i cienie do powiek? W w±tku z kosmetykami chyba mia³a¶ co¶ takiego. Cienie mog± byæ obojêtnie jakie, ¿adne mocne, jakie¶ be¿e, szaro¶ci, delikatne br±zy. Moze te¿ byæ czarna kredka do oczu.
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55