|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: zamienię planet Spa, Pierre Cardin, Krem Czekoladowy Dax, Serum Radical do włos
Cytat:
mniej mi zależy na lakierze.. pozdr, |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zamienię planet Spa, Pierre Cardin, Krem Czekoladowy Dax, Serum Radical do włos
Czemu dziwne? w końcu chodzi o to, aby nikt nie był stratny i niezadowolony
Ale tak sobie myślę, że nie wiem, czy chciałabym od Ciebie wszystko, więc jeżeli nie znajdziesz nikogo na wymiankę wszystko za wszystko, to zastanów się, co chciałabyś ode mnie za te rzeczy oki? 1. Pierre Cardin (Emotion)- żel pod prysznic + woda perfumowana - prawie nowe!, 2 razy użyte 2. Yves Rocher Neonatura - Zel pod prysznic (pięknie pachnie! ) użyty 2 razy (w sklepie chyba ok 30 zł) 3. Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 i 4. żel piwoniowy YR myślę, że za to mogłabym Ci oddać: 1. GUERLAIN Issima Stick Hydramythic Cell - sztyft nawilżający, zostało ok 80% 2. Victoria's Secret - błyszczyk powiększający, niby róż, ale praktycznie transparentny 3. lakier 1 i 5 edit: własnie wyczytałam, że na lakierach ci mniej zależy, więc moze byc zamiast lakierów szminka estee
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to juz by mi wystarczyły te 2 sztuki do ust - natomiast cienie... ; -)...to by mi sie przydały..;-) |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, ten sztyft nawilżający guerlaina to jest do twarzy, nie do ust - tak, żeby nie było niedomówień
![]() I które cienie najbardziej byś chciała? Cienie nie są matowe, są z mniejszymi lub większymi drobinkami brokatu
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
* cienie ArtDeco: - dwa rózne niebieskie 75, 394 - srebrny 360 - różowy 398 to nie jest jedno pudełeczko? jakie są niebieskie? jasny i ciemny? bardziej w szafir czy w morski? jaki róż? srebrny ciemny czy jasny? sztyft do twarzy - czemu nie- zawsze jakaś nowinka!! pozdrawiam, |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
nie, cienie artdeco są pojedyncze, bez pudełeczka.
Te niebieskie są w sumie do siebie podobne - to jasny kolor, jeden z mniejszymi, drugi z ciut większymi drobinkami. Róż też jasny i srebrny też raczej jasny ![]() Później może mi się uda zrobić zdjęcie, to Ci pokażę. |
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w sumie to interesowałby mnie niebieski - z mniejszymi drobinkami i srebrny - ale wolałabym zamykane- bo tak- trudno utrzymać w dobrym stanie w kosmetyczce.. pozdr, |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Zamykane
Nie mam czasu robić nowych zdjęć więc daję te, które kiedyś zrobiłam. |
|
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dołożę próbeczki.. albo odżywka Dove- chroniąca kolory- zużyta 20 %? pozdr |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jeszcze, czy ta woda Pierre Cardin to wygląda tak jak na pierwszym zdjęciu w komplecie, czy tak jak na drugim zdjęciu?
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak to pierwsze zdjęcie, to niestety nie jestem zainteresowana tym kompletem
![]() Ewentualnie mogłybyśmy zrobic mniejszą wymiankę, ale to muszę pomyśleć i dam znać w ciągu dnia
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
czekam wciąż na odpowiedz
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Dla Guniagusi:
a czy ten podkład rimmel jest b. jasny? a kompakt honey- to raczej do średniej karnacji? pozdrawiam, |
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sephora - cień do powiek kremowy- rozjaśniający - lekki,pastelowy róż, błysk - zużyty może w 1/3 L'oreal - cień holograficzny - złoty - prawie nowy Radical - serum Farmony(do włosów słabych, zniszczonych) - (zużyte może w 1/3) Gdyby ktoś miał do wymiany coś bardziej wartościowego - mogę dołożyć kilka maseczek nawilżających erisa w saszetkach- (moja kosmetyczka bardzo zachwala!), Jakie masz probki? Aha- mogę się podzielić maseczką oczyszczająco - odżywiającą Herba Life- (kosztowała 108 zł) na bazie alg, glinki..- zielona. te rzeczy mi sie podobaja.wszystko nadal aktualne.kardigan ma wymiarki: 56cm dl 48cm szer przepraszam ze tak dlugo ale dopiero teraz zauwazylam ze odpisalas
|
|
#46 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Lierac - nawilżający Aqua D + - chyba 4 ml - nie pamiętam, La roche - filtr 50 Anthelios - 5 ml samoopalacz Avene do twarzy - 5 ml Myślę - do czego odłożyć maseczkę.. kończę krem - więc będzie pudełeczko Jeszcze myślę- czy nie lepiej ten kardigan błyszczący - bardzo się błyszczy? ma podobne wymiary? A możesz mi opisać bardziej ten zwykły szary? Jasny czy ciemny, czy bardziej w grafit czy popiel? pozdrawiam, pozdrawiam, |
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Dla 1stLaDy
tak się jeszcze raz przyjrzałam.. to jeszcze podobałyby mi się: - cienie do powiek potrojne Valencio paris zostaly dwie z trzech przegrodek:niebieski-90% i jasny niebieski-50% - cien do powiek niebiesko szary PINAUD paris 3g,raz mazniety czy są matowe czy błysk? la roche-posay podklad z pompka unifiance kolor 24 optic smoothing 30ml/zostalo 65% czy to podkład matujący czy rozświetlający? w zamian może: nowiutki żel pod prysznic YR - Pur Desir de Pivoine, Nowiutkie mleczko - YR Pur Desir de Mimosa.. odżywka Dove- chroniąca kolor - zużycie 20 %??? pozdrawiam, |
|
|
|
#48 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cils design jest intensywnie czarny Krem school'a jest nawilzajaco zmiekczajacy, polecany do suchej skory, zawiera mocznik Spodenki aktualne w pasie maja 70cm z tym ze to sa bardzo niskie biodrowki w biodrach 90cm
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, pomyślałam i byłabym zainteresowana tym:
- Yves Rocher Neonatura - Zel pod prysznic (pięknie pachnie! ) użyty 2 razy (w sklepie chyba ok 30 zł) - Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 - żel piwoniowy YR Nie wiem, na czym Ci najbardziej zalezy więc napisz na czym Ci najbardziej zalezy, to odpiszę, co mogłabym Ci z tego oddać. |
|
|
|
#50 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przyznam,że takie niskie biodrówki to chyba nie dla mnie.. muszę jeszcze pogrzebac u Ciebie- dobrze? pozdrawiam, |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
ttak dokladanie jak napisalas-jeden jest jasny a kompakt jest taki dla sredniej no ewentualnie sniadej tez pewnie ok,
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie zaplatalam juz.podklad tylko za podklad vichy...
cienie tez byly drogie.wypisz moze jeszcze raz wszytsko razem w punktach co Ci sie podoba,ja swoje tez i jakos sie dogadamy
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś za cień loreala i próbki nuxe?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216730 |
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Witam miłe wizażanki!!
Dołożyłam parę pozycji - warto zajrzeć!! Zapraszam do mojego kramiku! (na początku wątku) pozdrawiam, |
|
|
|
#55 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
*. Portfel Bellugio w kolorze zieleni w stanie idealnym.Wiele przegródek. *. Szary calkiem matowy kardigan rozmiar 40 - cienie do powiek potrojne Valencio paris zostaly dwie z trzech przegrodek:niebieski-90% i jasny niebieski-50% - cien do powiek niebiesko szary PINAUD paris 3g,raz mazniety czy są matowe czy błysk? la roche-posay podklad z pompka unifiance kolor 24 optic smoothing 30ml/zostalo 65% czy to podkład matujący czy rozświetlający? Fajnie byłoby - żebyśmy się jakoś globalnie wymieniły - to zawsze korzystniej pod względem koszów przesyłki itp.. Pozdrawiam gorąco! |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
sprawdzam podpisik ;-)
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
hmm.. jednak - lepiej inny link..
pozdrówki..
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cienie takie leciutko blyszczace,podklad odpada bo tylko za vichy mi sie podobaja: Sephora - cień do powiek kremowy- rozjaśniający - lekki,pastelowy róż, błysk - zużyty może w 1/3 L'oreal - cień holograficzny - złoty - prawie nowy Radical - serum Farmony(do włosów słabych, zniszczonych) - (zużyte może w 1/3) odżywka Dove- chroniąca kolor - zużycie 20 % kilka maseczek nawilżających erisa w saszetkach- (moja kosmetyczka bardzo zachwala!), Aha- mogę się podzielić maseczką oczyszczająco - odżywiającą Herba Life- (kosztowała 108 zł) na bazie alg, glinki..- zielona. TERAZ MUSIMY TO JAKOS ZEBRAC W SENSOWNA CALOSC
|
|
#59 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam,
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
a ile tej maseczki mozesz oddac?na czy Ci bardziej zalezy?na sweterku czy bluzce mexxa?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55