|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Calvin Klien Euphoria, Bourjois, Guerlain Meteorites, Sephora, Sally Hansen
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6403465]za tusz mogę oddać:
4. Bourjois - błyszczyk Effect 3D. Odcień 33. Delikatny, brudny róż. Zostało ok. połowy. Pojemność 7,5 ml 8. Sephora - pędzel do pudru. Używany, ale w stanie idealnym. Czysty, wyprany. 11. L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do wlosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml[/quote] A moze chcialabys rowniez L'extreme? tak wlasnie przegladalam kosmetyczke przed chwila i mam kilka tuszy..a malo kiedy maluje rzesy...jest on w kolorze brazowo czarnym...efekt ciemych rzes ...jest go ok. polowy....pomalowalam sobie rzesy wszytskimi tuszami jakie mam i tak z moich wrazen do najbardziej spektakularny efekt daje YSL..gestosci i wydluzenia...L'extreme daje efekt naturalnych rzes...mocno wydluzonych...mam rowniez jasny puder sypki mieszanke rozswietlajaco matujaca pudrow Chanel i Estee lauder...w pedzlu Sephory rowniez z wymianki z Dorota-Coco...moge Ci oddac to wszytsko za wymienione przezemnie rzeczy..daj znac jak to widzisz...dodac ze na tej resztowce meteorow mi zalezy bo mam odsypke w domu spora ale bez pudeleczka i na samym pudeleczku mi zalezy
|
|
|
|
|
#32 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Calvin Klien Euphoria, Bourjois, Guerlain Meteorites, Sephora, Sally Hansen
7. Guerlain Meteorites - legendarne kuleczki. Pozostała resztka na wypróbowanie. Odcień 03 Beige Chic
8. Sephora - pędzel do pudru. Używany, ale w stanie idealnym. Czysty, wyprany. 11. L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do wlosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml Coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229424
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
mozecos u mnie za blyszczyk bourjouis
a jaki kolor ma podklad tej samej firmy? jasny?
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Interesuje mnie pędzel do pudru, Euphoria i błyszczyk Guerlain - ale czy on jest czerwony? Na zdjęciu wygląda na wiśnię? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post6404733 Pozdrawiam Edytowane przez mala-czarna Czas edycji: 2008-01-26 o 19:00 |
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
marea skusilabym się na Lextreme, ale mi brązowy tusz niestety nie pasuje
co do pudrów, to wolę nie ryzykować. A więc oddam trzy wymienione przeze mnie rzeczy. czekam na decyzję. Co do Guerlaina, to poczekam,moze ktoś będzie mial coś z mojej listy i dodam wtedy jako ekstra dokaldkę, jak mi będzie bardzo zależalo. Jeżeli chodzi o pudełko, to wpadlo mi w oczy dziś na Allegro: http://www.allegro.pl/item301147387_...n_pudelko.html |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
mala-czarna błyszczyk jest raczej wiśniowy z drobinkami.
U Ciebie wybrałam: 43. Guerlain podkład DIVINORA Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt, SPF 12. Kolor 230 Rose Naturel, połowa słoiczka. 44. Guerlain - podkład Fleur de Teint SPF 15, z ekstraktem z róży - niesamowicie pachnie. Kolor 240 Rose Naturel, z 30ml zostało mniej niż 1/3, ale więcej niż 1/4. 46. Helena Rubinstein pomadka Stellars nr 79 Shooting Star - według mnie najpiękniejsza! Dość transparentna, leciutki brudny róż z miliardem złotawych drobinek - bosko wygląda na ustach! Używana, ubytek ok. 1/4. 55. Lancome - pomadka do ust Rouge Levres Attraction nr 104 - Rouge Vibration (ta z reklamy w prasie).Oryginalna, świeża, użyty może 3 razy, bardzo niewielki ubytek. Czy to ta czerwona ze zdjęcia nr 13? 52. Lancome boska baza pod makijaż TRANSPARENCE Base de Teint - Make-up Base Cooler Tone - tonująca np. pajączki na policzkach, to ta biała. Z 30ml zostało ok. 10. |
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6406087]mala-czarna błyszczyk jest raczej wiśniowy z drobinkami.
U Ciebie wybrałam: 43. Guerlain podkład DIVINORA Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt, SPF 12. Kolor 230 Rose Naturel, połowa słoiczka. 44. Guerlain - podkład Fleur de Teint SPF 15, z ekstraktem z róży - niesamowicie pachnie. Kolor 240 Rose Naturel, z 30ml zostało mniej niż 1/3, ale więcej niż 1/4. 46. Helena Rubinstein pomadka Stellars nr 79 Shooting Star - według mnie najpiękniejsza! Dość transparentna, leciutki brudny róż z miliardem złotawych drobinek - bosko wygląda na ustach! Używana, ubytek ok. 1/4. 55. Lancome - pomadka do ust Rouge Levres Attraction nr 104 - Rouge Vibration (ta z reklamy w prasie).Oryginalna, świeża, użyty może 3 razy, bardzo niewielki ubytek. Czy to ta czerwona ze zdjęcia nr 13? 52. Lancome boska baza pod makijaż TRANSPARENCE Base de Teint - Make-up Base Cooler Tone - tonująca np. pajączki na policzkach, to ta biała. Z 30ml zostało ok. 10.[/QUOTE] Nie wiem, na czym Ci najbardziej zależy, więc może to Ty zaproponuj wymiankę. Ja w takim razie jestem chętna na pędzel i CK. |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybacz ale sie nie zdecyduje bo te wymienione przez Ciebie rzeczy sa mi najmniej potrzebne. Moze innym razem
Pozdrawiam [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6405937]marea skusilabym się na Lextreme, ale mi brązowy tusz niestety nie pasuje co do pudrów, to wolę nie ryzykować. A więc oddam trzy wymienione przeze mnie rzeczy. czekam na decyzję. Co do Guerlaina, to poczekam,moze ktoś będzie mial coś z mojej listy i dodam wtedy jako ekstra dokaldkę, jak mi będzie bardzo zależalo. Jeżeli chodzi o pudełko, to wpadlo mi w oczy dziś na Allegro: http://www.allegro.pl/item301147387_...n_pudelko.html[/quote] |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
hej a co z moja propozycja?? Napisałam, ze mam do oddania pedzelek do korektora sephora i potrojne cienie isadory 02 golden cacao pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
agusiaAA 19 przepraszam, przeoczyłam Twój post. Za pędzelek do korektora dziękuję, za to poproszę zdjęcie cieni IsaDora. Wkłej proszę zdjęcie w moim wątku.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
mala-czarna mam kilka pytań:
55. Lancome - pomadka do ust Rouge Levres Attraction nr 104 - Rouge Vibration (ta z reklamy w prasie).Oryginalna, świeża, użyty może 3 razy, bardzo niewielki ubytek. Czy to ta czerwona ze zdjęcia nr 13? Czy podkłady Gurlain są raczej jasne, czy beżowe, netralne? |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6410651]mala-czarna mam kilka pytań:
55. Lancome - pomadka do ust Rouge Levres Attraction nr 104 - Rouge Vibration (ta z reklamy w prasie).Oryginalna, świeża, użyty może 3 razy, bardzo niewielki ubytek. Czy to ta czerwona ze zdjęcia nr 13? Czy podkłady Gurlain są raczej jasne, czy beżowe, netralne?[/QUOTE] Podkłady są dość jasne, ale zdecydowanie z różową nutą, to nie jest czysty beż ani żółtawy odcień, tylko różowawości. Tak, szminka Lancome jest widoczna na 13-tym zdjęciu. |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
hej zdjecia nie moge tutaj wkleic
moge wysłac na imela czy jest taka mozliwosc? Wklejam zdjecie z KWC mam własnie ta paletke na zdjeciu kolorki troche sie roznia jest złoty z drobinkami, jasny braz i ciemny braz z drobinkami http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4842
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227439
I przypominam, że pytałam o podkład Bourjois i Meteoryty
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
wiem, ze tak sie robi i probowałam juz wiele razy, ale jakos nigdy nie udalo sie załaczyc. Moje zdjecia maja zbyt duza wielkosc
a nie moge ich zmniejszyc
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zainstaluj sobie ten programik do zmniejszania zdjec
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
prosiłaś o zdjęcie cieni, oto ono:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6402009]
Gothic_Daisy u Ciebie interesuje mnie Chanel, Lumieres magiques de Chanel - trójkolorowy róż oraz Christian Dior - Duo Liner - Eyeliner Compac. [/quote] Róż już nieaktualny, ale liner jak najbardziej U Ciebie podoba mi się: 7. Guerlain Meteorites - legendarne kuleczki. Pozostała resztka na wypróbowanie. Odcień 03 Beige Chic 11. L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do wlosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml 9. Guerlain - błyszczyk nr 67. Piękna głęboka czerwień. Praktycznie cały, kilka razy wypróbowany. Pojemność 5 ml |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za cienie Clarinsa i podklad Bourjois?
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
aga79 u Ciebie podobają mi się:
- puder pastelowy Bourjois Pastel Teint Essentiel, kolor nr65 Sable, zostalo 30-40% (bardzo wydajny) - Bourjois, podklad Plus que Parfait, kolor nr 15, trudno określić ile zostalo bo opakowanie calkoicie nieprzezroczyste, na moje oko zostalo trochę mniej niz 1/3 z 30 ml - Biotherm, Biopur, preparat zwężający pory, około połowy z 20 ml, akurat starczy na 14 dniową kurację |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
hej moze cos u mnie za meteory, pedzel sephory, perfumy coco i mgielke do wlosow loreal?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
a co ze mną, jak moje cienie podobają ci sie?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6438293]aga79 u Ciebie podobają mi się:
- puder pastelowy Bourjois Pastel Teint Essentiel, kolor nr65 Sable, zostalo 30-40% (bardzo wydajny) - Bourjois, podklad Plus que Parfait, kolor nr 15, trudno określić ile zostalo bo opakowanie calkoicie nieprzezroczyste, na moje oko zostalo trochę mniej niz 1/3 z 30 ml - Biotherm, Biopur, preparat zwężający pory, około połowy z 20 ml, akurat starczy na 14 dniową kurację[/QUOTE] Chętnie oddam te rzeczy za podklad i cienie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

tak wlasnie przegladalam kosmetyczke przed chwila i mam kilka tuszy..a malo kiedy maluje rzesy...jest on w kolorze brazowo czarnym...efekt ciemych rzes ...jest go ok. polowy....pomalowalam sobie rzesy wszytskimi tuszami jakie mam i tak z moich wrazen do najbardziej spektakularny efekt daje YSL..gestosci i wydluzenia...L'extreme daje efekt naturalnych rzes...mocno wydluzonych...mam rowniez jasny puder sypki mieszanke rozswietlajaco matujaca pudrow Chanel i Estee lauder...w pedzlu Sephory rowniez z wymianki z Dorota-Coco...moge Ci oddac to wszytsko za wymienione przezemnie rzeczy..daj znac jak to widzisz...dodac ze na tej resztowce meteorow mi zalezy bo mam odsypke w domu spora ale bez pudeleczka i na samym pudeleczku mi zalezy

co do pudrów, to wolę nie ryzykować. A więc oddam trzy wymienione przeze mnie rzeczy. czekam na decyzję.