|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zaraz bede robi test ciazowy
Cytat:
!! leze i kwicze! az mnie brzuch ze smiechu rozbolal |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
człowiek inteligentny podobno uczy się na błędach...
podobno
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
To można by prowadzić statystyki
Jeżeli jej to pomaga, to dlaczego nie, nie widzę nic złego w tym, że założyła ten wątek. Tylko nie rozumiem skąd taka panika skoro okres się spóźnia jeden dzień, tydzień to rozumiem, ale tylko jeden dzień
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia
Mi kiedys okres spóźniał się 17 dni zrobilam test i wyszedł pozytywny (tzn tak mi sie wydaje bo jedna kreska byla mocna a druga blada, ale jednak byla) Mało zawału nie dostałam... po trzech dniach dostałam okres. Takiej ulgi jak wtedy nie czułam nigdy
|
#35 |
|
BAN stały
|
Idę spać
![]() Trzymać kciuki, żebym zasnęła Dobranoc Wizażystki ![]()
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
zaraz bede robi test ciazowy
Cytat:
Mysle, ze sa takze, ktore maja zatwardzenie i co? tez powinny prosic o wsparcie? ' no ide na posiedzenie trzymajcie kciuki moze urodze' ? Troche zdrowego rozsadku. Na blogu mozna sobie pisac kazda bzdure. Iza ja ide umyc zabki, trzymaj kciuki zebym szorowala 3 minuty! o i trzymajcie kciuki zebym nie pisala postu pod postem
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-03-19 o 15:42 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Hecate
![]() No ale 100 % racji. |
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Trzeba zachowac zdrowy rozsądek, a nie robić z igły widły... Bo jeden dzień to kropla w morzu w porównaniu, ze niektórym dziewczynom @ spóźnia się tydzień - dwa.
A jak spóźnia Ci się okres jeden dzień to sio na kafeterie, tam można takie tematy zakładac
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ha ha dobre z tą kefeterią
|
|
|
|
#40 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
swietna jestes , a autorka tematu ... yy . fajnie ,ze Ci negatywny wyszedl , ale chyba powinnas robic test rano |
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
jennifer cieszę sie ze lepeij sie czujesz
![]() ![]() dziewczyny odpusccie, kazdy ma prawo sie przestraszyc i przyjsc tu po pomoc. jesli ktos sie zglasza na forum z dlugotrwalym problemem to ok ale jesli problem jest nagly to juz zle. kurcze no troche zrozumienia, jennifer sie przestraszyla, moze nie miala sie w tym momencie komu wygadac wiec poprosila o wsparcie tutaj. jesli komus sie watek nie podoba to nie musi tu zagladac. moze i watek zawalajacy forum no ale stalo sie i bez sensu jest teraz wyżywanie sie na jennifer . juz chyba miala dzis wystarczajaco ciezki wieczor. trzymaj sie jen
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
No właśnie testów ciążowych nie robi się wieczorem... zrób jeszcze jeden rano - dla pewnosci
![]() Tylko nie zapomnij zalozyć osobnego wątku
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie smieszne jest zakladanie watku o kazdej "*******e". Jasne, ze kazdy ma prawo przyjsc po pomoc, ale nie wiem,jakiej pomocy oczekiwala autorka? że powstanie 1001 postow ze slowem "wspieramy cie"? i to ja uchroni od ciazy? wiesz, moze ja jestem z innej epoki, ale jakbym miala taka stresujaca (bo autorka sie niby zestresowala) sytuacje, to nie rzucalabym sie w 1szej sekundzie do klawiatury, tylko np.poszukala wsparcia u faceta (ktory to po test pojechal) a nie u anonimowych osob. Jasne, ze moge nie wchodzic na takie watki, ale akurat mnie tu przywialo bo musze rozdzial pracy na jutro napisac i wynajduje sobie tysiace zajeć |
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
ale i tak dobrze ze nie byl to kolejny watek "spoznia mi sie okres czy moge byc w ciazy"
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie pojechałyście trochę za ostro?
Dla mnie to też jest dziwne, jeden dzień spóźnienia i już robienie testu. Nie wiem, czy taki test będzie wiarygodny, czy nie trzeba trochę dłużej odczekać. Ale teksty o "skomleniu" czy nabijanie się "to ja idę na posiedzenie, trzymajcie kciuki" są poniżej pasa. A jeśli uważacie, że ktoś zakłada mnóstwo durnych wątków, zgłoście to po prostu do Moda.
|
#48 |
|
BAN stały
|
A co, miałyśmy się pomodlić, żeby wynik negatywny wyszedł?
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Durny wątek - durne odpowiedzi. Byłyśmy za ostre? Jakoś autorka wątku się nie skarży
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Nie udawaj, że nie wiesz, o co chodzi.
I całe szczęście, bo za złośliwości mogłyby polecieć punkty.
|
#51 |
|
BAN stały
|
Coś mi się wydaje, ze punkciki są za często rozdawane. Mała uszczypliwośc - bum - punkt.
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Ja mam za to wrażenie, że niektóre dziewczyny bardzo lubią się pastwić nad kimś, kto napisał coś w ich mniemaniu głupiego. I jeszcze uważają to za bardzo dowcipne.
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
O rany.
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
hmmm wiem ze wiele wizazanek sa uszczypliwe ,zdazylam sie do tego przyzwyczaic ,byc moze zakladam wedlug "was" glupie watki ,wedlug mnie zaden zalozony przezemnie watek nie nazwalabym glupim ,tylko prosto z serca .Jestem bardzo zwiazana z wizazem ,potrafie siedziec tu 2-3 godziny dziennie ,mam male dziecko i wizaz to praktycznie jedna z niewielu rozrywek na jakie moge sobie pozwolic ,gdyby nie ta strona chyba bym oszala tak siedzac w domu.Nie wiem jestem osoba ktorej lezy cos na sumieniu to lubi sie wgadac ,zeby bylo mi lzej ,naprawde widzialam w was przyjaciolki a nie obce osoby ,ktore beda sie ze mnie nabijac,wizaz i cala jego spolecznosc jest dla mnie jak "najlesza przyjaciolka" chcialam sie poradzic ,wyzalic ...niby czemu nie moge??czy te forum do tego nie sluzy?.Jednak sie pomylilam tu zamiast pomocy tylko mozna otrzymac wyzwiska ,zamiast wsparcia zdolowanie,zamiast rad uszczypliwe uwagi...bardzo szkoda...
![]() ![]() chyba musze zmienic forum ,bo na tym forum takie cechy jak szczerosc ,otwartosc zaufanie do innych nie sa tolerowane malo tego krytykowane |
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Jen,nie denerwuj się,oczywiście że możesz zakładac wątki,ale nie powielać,bo chyba dobrze wiesz że istnieje podforum ginekologiczne
A jak spozna ci się okres 1 dzien,to jeszcze nie powod do paniki,spokojnie.
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakiej rady oczekiwalas od dziewczyn?? lepiej sie zabezpieczaj?? takiej?? sama mam 8 miesiecznego malucha wiec wiem ze nie jest latwo. moze warto zainwestowac w zastrzyk z depo jesli wciaz karmisz piersia?? robi sie go raz na 3 miesiace poza tym test po jednym dniu spoznienia to naprawde hmmm.. z tym testem to poszalalas. zwlaszcza po ciazy mozesz miec wachania hormonow i @ nie regularne
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
tak, tak i my wszystkie się zabezpieczamy zawsze i żadnej z nas nie zdarzyła się sytuacja podbramkowa i bla bla bla...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

!! leze i kwicze! az mnie brzuch ze smiechu rozbolal

zrobilam test i wyszedł pozytywny (tzn tak mi sie wydaje bo jedna kreska byla mocna a druga blada, ale jednak byla) Mało zawału nie dostałam... po trzech dniach dostałam okres. Takiej ulgi jak wtedy nie czułam nigdy