|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Desnuda, Nuxe, Hydraphase, Cerruti
Cytat:
Ok. MDC jest ponad polowa z 50 ml. Dołoże coś
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się. Jeśli nadal chcesz oddać Diora za Ungaro, to przystaję na to. Absolutnie nic nie musisz dokładać, bo moja Desnuda ma ok. 2/3 z 40 ml, więc pojemność porównywalna. Mam nadzieję, że dobrze oceniam ilość - bez miarki ciężko czasem precyzyjnie podać, ile ml pozostaje w buteleczce
.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam, ze tak pozno, ale mialam urwanie glowy, pierwszy tydzien w nowej pracy ![]() niestety, jednak przemyslalam... i nie wymienie MDC za Desnude, bo mam koncowke Desnudy, ale w sumie jakos teraz nie mam na nia nastroju. W kazdym razie przepraszam za zamieszanie ![]() Pozdrawiam Marika
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
3. Olejek z drobinkami Nuxe, ślicznie wygląda na skórze, ale nienawidzę jego zjełczałego zapachu. Kupiony we wrześniu albo w końcu sierpnia 2007. Użyty kilka razy. Prawie 50 ml.
4. Hydraphase legerge, wersja lekka, użyty 3 razy, dostałam i w sumie niepotrzebnie otworzyłam. Oddam, bo mam jeszcze wersję bogatą, która w zupełności mi wystarczy. 5. Hydraphase, tonik nawilżający. Nowy. Cos u mnie?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() interesuje mnie hydraphase legerge....
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dokladke
Moze tym razem cos Cie zainteresuje?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Może zdecydowałabym się na Baby Doll, ale zniknęło zdjęcie i nie pamiętam, ile było w buteleczce. Woda jest na 100% oryginalna i w miarę świeża?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie musze zrezygnowac
. Perfumy wymienie tylko na inne perfumy.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. Olejek z drobinkami Nuxe, ślicznie wygląda na skórze, ale nienawidzę jego zjełczałego zapachu. Kupiony we wrześniu albo w końcu sierpnia 2007. Użyty kilka razy. Prawie 50 ml. zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Olejek z drobinkami Nuxe, ślicznie wygląda na skórze, ale nienawidzę jego zjełczałego zapachu. Kupiony we wrześniu albo w końcu sierpnia 2007. Użyty kilka razy. Prawie 50 ml.
Może cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Głównie tego, o czym mowa w wątku:
Wymienię na jakiś ciekawy zapach, profesjonalne odżywki do włosów, najciemniejszą paletkę do brwi Sephory lub na coś co wpadnie mi w oko. Można mnie też skusić ładną sukienką albo fajnymi bojówkami Esprit (S). |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
Mam paletke do brwi, ale chyba te jasniejsza... (mialam dwie wersje, szczerze to niewielka jest roznica kolorystyczna pomiedzy obiema paletkami) znalazlabym cos moze jeszcze... interesuje mnie zestaw Hydraprase oraz olejek Nuxe. Wiecej napisze ok. poludnia. pzdr.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Desnudę ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248243
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

me 

. Perfumy wymienie tylko na inne perfumy.