|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Historia porwania Krzysztofa Olewnika
Kurczę gdzie to można obejrzeć raz jeszcze?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Na razie wiem, że powtórka będzie z niedzieli na poniedziałek, ale bardzo późno bo o godz. 00:30
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam szczerze ze film mną wstrząsną, ale jak ten blog czytam...
http://historia-porwania-krzysztofa-...3,0,album.html to mam zimne ręce i nie moge wyobrazić sobie cierpienia i niepewnosci rodziny . bardzo mi ich zal
|
|
|
|
|
#34 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Na mnie sam film nie wywarł wrażenia, natomiast historia jest wstrząsająca.
Ciekawi mnie, czy rodzina Olewników miała jakiś wpływ na film i co na to siostra Krzysztofa, bo jakoś twórcy filmu skupili się na niej a konkretnie na jej życiu osobistym ![]() Za to Dziurman jako Rutkowski wymiótł - szkoda, że taka mała rólka.
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O to ten blog, do którego kilka postów wcześniej wkleiłam link Też zrobił na mnie ogromne wrażenie. Podziwiam osobę, która zdołała to wszystko tak uporządkować i przedstawić w przejrzysty sposób. ![]() a co do tego czy rodzina miala wpływ to nie wiem jak to do końca było. Być może twórca się z nimi kontaktował, ale odtwórczyni roli siostry Krzysztofa wypowiadała się na ten temat w dd tvn i mówiła, że sama chciała spotkać się z panią Danutą, ale uznała to za nietaktowne i do spotkania nie doszło.
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde tragedia... ale zeby tyle lat nie mogli go odnaleźć, dzisiaj juz nikomu nie mozna ufac, bo jak widac i policjanci i inne szychy na stanowiskach maczały w tym palce...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Też zrobił na mnie ogromne wrażenie. Podziwiam osobę, która zdołała to wszystko tak uporządkować i przedstawić w przejrzysty sposób. 
naprawde tragedia... ale zeby tyle lat nie mogli go odnaleźć, dzisiaj juz nikomu nie mozna ufac, bo jak widac i policjanci i inne szychy na stanowiskach maczały w tym palce...