|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Wątek Muci..Clarins,Dior,Lancom e,Versace,TBS,Avon,Yr,etc ..wszystko ..
Odpisalam u mnie
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Wątek Muci..Clarins,Dior,Lancom e,Versace,TBS,Avon,Yr,etc ..wszystko ..
Myślę że coś znajdę za te rzeczy które u mnie cię interesowały ale mam pytanie jaki termin ważności mają te pomadki clarins i mniej wiecej jakie to kolory dwie ostatnie czyli te z prawej strony
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
witaj, pytałaś mnie o buciki -sandałki. w wątku ciuszkowym nic nie znalazłam ale dopiero dziś przeglądnełam wątek z kosmetykami. jeśli nadal byłabyś zainteresowana wymianą to niżej podaje liste rzeczy, którymi byłabym zainteresowana.
-rozświetlacz avon, -tusz avon, -maseczka z witaminami, -ageless results, -koncentrat przeciw zmarszczkom. jeśli byłabyś zainteresowana to mam cień MAC i zielona kredke (poniżej zdjęcie). |
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
raczej nie... bo też bardzo go lubie...
![]() napisz może co byś była skłonna oddać z tej listy za buciki i ewentualnie cien z kredka... jesli od różu bedzie zależało to na czym mi bardziej zależy to też go oddam... jeśli oczywiście zgadzasz się na takie rozwiązanie. ![]() dopisek: mam też czerwone, drewniane korale z bransoletką do kompletu Edytowane przez fruga Czas edycji: 2008-04-19 o 13:29 Powód: dopisek :> |
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
innych bucików nie mam... tzn mam ale wkładka 25 -25,5cm
poniżej zdjęcia ![]() dopisek: korale są nowe, nigdy ich nie zakładałam czarna bransoletka jest recznie robiona ![]() zdjęcie kosmetyków takie załączyłam bo takie mam na dysku. jeśli chcesz dokładniejsze to daj znać. mam jeszcze podkład maybelline EverFresh, kolor 040 fawn |
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Hej mam botki ze skóry czarne rozmiar 40 na obcasiku 5 cm noszone ze dwa razy ze skóry czarne (zdjęcia Ci potem w kleje jakbyś była zainteresowana)w zamian bym chciała cienie clarinsa pojedyncze wszystkie bez tego pomarańczowego?
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
heh... no to ja niestety więcej nie pomogę.
![]() na mnie są ciut za duże i ciut za wąskie... porównaj z innymi swoimi bucikami. zastanów się i daj mi znać. ja jestem chętna na wymianę... ![]() podkład maybelline użyty był max 2, 3razy -dla mnie za ciemny.
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
8,5cm to szerokość podeszwy. paseczki są luźniejsze...
nie wiem czy dobrze tzn w miarę jasno to tłumaczę.
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
wiez tak z ciekawości je zmierzyłam i noga mi weszła.
może miałam spuchniętą? no pojęcia nie mam czemu nie były dobre... co nie zmienia oczywiście faktu, że nadal chce je wymienić. ![]() co do wymiany: ja daję: sandałki, korale, 2bransolerki, cień, kredkę i podkład. a ty?
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
I jak Muciu?Skleciłas jakąś wymiankę?
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
hm, zależy mi w sumie na każdej z tych rzeczy od Ciebie...
chciałabym tusz, rozświetlacz, maseczkę... i krem na dzien z serii solution agelles results (on jest nowy?), gdybyś była skłonna dorzucić jakąś szminkę do tego to byłabym usatysfakcjonowana... ![]() napisz czy się zgadzasz, ewentualnie jak ty to widzisz... jakby co to bedziemy negocjować
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
ok!
![]() napisz mi na pv jak mogłybyśmy się umówić tzn kiedy byś mogła się spotkać i gdzie... postaram się dostosować.
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy chciałabym wymienic na inne perfumy.
Zaproponuj może jakąś wariację wymiankową Tobie sie podobają: 1. Tonik Clinique 1 - pojemnośc początkowa 400ml . Nie moge zagwarantowac oryginalności, bo kupowałam na allegro (u użytkowniczki wrka84 ). 5. Maybelline -szminka nabłyszczająca w płynie Shine Elixir, kolor 181A Sun Bush - z wymiany z Jucha - użyta 3 razy 2. Róż Blush Deliciuex L'oreal 07 Golden Apricot- używany 1. Astor Color Vision - 345 Crystal Lagoon- użyty dwa razy - zuzycie widoczne na zdjęciu 7. Lash Fusion - używany, nie mam pojęcia ile zostało - raczej jako dorzutka do wymiany Mnie urzekły -Cienie : 2. 08 Mocha Mousse 4. 10 Vanilla Beige 5. 12 Icy Turquoise -1.Błyszczyk BOBBI BROWN LIP GLOSS - NOWOśC BłYSZCZYKI PINK POPSICLE NIEDOSTEPNE W POLSCE POJEMNOSC 4,2 ML ORYGINALNE PEŁNOWYAMIROWE -18.Yves Rocher Plaisirs Nature Jeżyna ze 100ml zostało 45ml i ewentualnie : 3.Clarins szminka nr 708 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie dziekuję
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Z Twojej listy mam świeżą,nie struganą,długotrwałą, zieloną kredkę Lancome, a także różne korale i inne..zapraszam
Mnie bardzo ciekawi:Sweeming bronze puder bardzo ciemny prasowany avon Antybakteryjny korektor(jasny)Pierre Rene nowy POCZWóRNE CIENIE BLUE AVON |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Opisałam u mnie.Pozdrawiam.
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie w zamian za Puder prasowaany color trend trans ze 4 razy uzyty ?
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Mozemy sie dogadac, ale do pudru prasowanego musialabys cos dorzucic np: sypki HEAN, złocisty deszcz lub Avon Sypki
co Ty na to?
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
nio to mi sie udalo z rozmiarkami
![]() bucików niestety nie oddam za to bo za nie szukam innych balerinek.... co byś w takim wypadku chciala ode mnie z wątku za te dwa komplety??
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
a czy za kuferek byłabyś mi wstanie oddać gorset??
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
co z nami?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.