|
|
#31 | |||
|
Przyczajenie
|
A my bedziemy mieli wesele w restauracji "Piaskowa" u Rezmera (nie wiem czy wiesz gdzie to), ale bedzie to skromne wesele (nie chcialabym więcej jak 40 osób).
Cytat:
Cytat:
i wiem nawet gdzie jest restauracja Staropolska-jest bardzo popularna jesli chodzi o wesela w tym rejonie.POZDRAWIAM!Cytat:
))
zaręczeni od: 08.09.2007 ślub: 13 czerwiec 2009 ![]() "zwycięzcami w miłości są pokonani przez miłość" Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 08:13 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!)!!! |
|||
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pomorskie Panny Młode!!!
Witam
Jestem z pomorza dokladnie z Koscierzyny. Ja w zeszlym roku wzielam slub cywilny Slub koscielny planujemy na przyszly rok na sierpien
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ivuszko trzymam kciuki żeby psica się nauczyła!!
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez 4 lata chodziłam tam do ogólniaka. Gdzie planujecie mieć wesele?
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
<naruszenie regulaminu>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-30 o 12:12 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
witam serdecznie
jakoś bardzo nie paliło mi sie nigdy do ślubu ale i na mnie czas przyszedł, zdecydowaliśmy się na rok 2010 i cały czas myślałam że to jeszcze dużo czasu, kilka dni temu siostra powiedziała mi ze powinnam się zbierać bo podobno nawet w takiej miejscowości jak mój Malborek krucho z terminami... dziewczyny z Malborka powiedzcie że to nieprawda pozdrawiam
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem ze sztumu, no i niestety muszę Ci powiedzieć, ze to prawda co mówiła Twoa siostra. Swoją salę zamawiałam 1,5 roku przed ślubem. Ale to zależy dużo od popularności sali/restauracji, z fotografami i kamerzystami jest ten sam problem. Więc radzę powoli się rozglądać a jaką datę ślubu macie?Pozdrawiam
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przerażasz mnie, jeszcze data ![]() nie no żartuje daty nie ustaliliśmy bo póki co to na razie luźno rzuciliśmy termin 2010 bo ogólnie wszyscy dookoła dopytują więc żeby już przestali określiliśmy sobie rok chyba muszę poważnie porozmawiać z TŻ'tem ogólnie mój wybranek wymarzył sobie wesele nad morzem, nawet dziś do 4 siedziałam i szukałam jakiś ładnych sam ale cały czas znajdywałam jakieś pensjonaty ze stołówką jak za kolonijnych czasów i nawet już klęłam do siebie że po cholerę mi to jak ja nawet ładnej sali nie mogę znaleźć a przewiduje ok 120 gości więc ogólnie nie cieszy mnie ta perspektywa za bardzo
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnie na początku zawsze jest przerażenie ogromem spraw do załatwienia
Ale masz jeszcze na to aż 2 lata. Nad morzem moi znajomi mieli ślub, na ok. 100 osób i mieli duży kłopot z transportem i hotelem dla gości-są to jednak duże koszta.Są nad morzem hotele, które ogranizują wesela, jednak za osobę liczą sobie nawet 200 zł. Dla mnie to zdecydowanie za dużo.
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesss1s2 a wiesz może gdzie dokładnie ten ślub znajomi mieli?
I czy zadowoleni byli?
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Hej.Znam jedną bardzo ładną salę na wesele nad morzem/Skowronki.Jest to między Sztutowem a Krynicą Morską.Bardzo prosto tam dojechać..Często mamy właśnie tam grania z zespołem na wesela i inne imprezki.Sala pomieści raczej do 120osób.Obok sali jest hotel,jest od razu gdzie gości przenocować.W razie co zapraszam na gg. może pomogę z salą,kamerką,i zespołem>?>
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny! Jestem z Malborka a moj tz z Elblaga. Nasz slub jest 10.10.2009 w Krynicy Morskiej/Skowronki. jest to prawdopodobnie to miejsce o ktorym pisala MMarlenka21. Sala jest super!! 150zl od osoby, 10zl nocleg za gosci, szefowa jest bardzo otwarta na propozycje w sprawie wesela, maja nawet autobus do rozwozenia gosci i posiadaja wlasna dekoratorke.
A jesli chodzi o fotografów z okolic Malborka to trzeba naprawde duuuzo wczesniej zamawiac. Moje zdjecia bedzie wykonywac studio z Elblaga, kamerzysta i zespol z Elblaga. Jesli moge w czyms pomoc to piszcie dziewczyny To znowu ja ![]() Oto link do tego osrodka jakby ktos chcial http://www.lemax.mierzeja.com/index....3778&wys_gal=1
24.10.2017 Ostatnie farbowanie 18.09.2014 - wracam do naturalnych włosów Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-30 o 12:06 Powód: proszę nie pisać post pod postem i regularnie korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" (patrz mój podpis!)!!! |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
witajcie pomorzanki
jestem kolejna
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze ja!!
Z moim TZ-tem planujemy malutkie wesele na mniej wiecej 30 osob, najlepiej w gdyni lub w Sopocie. I w zwiazku z tym mam pytanko, czy zna ktos jakas dobra i niedroga knajpke ktora moze mi polecic? przegladalam kilka juz ale nic mi nie przypadlo do gustu... dziekuje z góry i serdecznie pozdrawiam z Gdyni
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
w gemini jest taka knajpa-wiem,ze tam organizuja sluby... klub coco-tylko nie wiem czy nie za wielka sala...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
To teraz ja
![]() slub 03.05.2009r. niedziela Wejherowo wszystko juz prawie załatwione obawialam sie dzikich terminow a tu prosze bez wiekszych rewolucji |
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moj slub jest w niedziele 3 maja czyli sobota to normalny dzien pracy ale w jednej kwiaciarni Pani prawie mnie pobila i bardzo nie uprzejmie powiedizala ze ona sobie robi wolne i moge zapomniejc o odbiorze kwiatow w sobote![]() naszczescie znalazlam kwiaciarnie ktora na 100% parcuje w sobote a jesli nawet bedzie taka potrzeba to kierowniczka wyda kwiaty w niedziele ta sama sytuacja z ciastami zamiawiam u SOWY tez spokojnie wydadza ciasta w sobote a nawet jesli bede nalegac to moga zalatwic transport w niedziele ogolnie wszystko co bedzie mozliwe to zalatwie w sobote |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u Sowy w Rumi moze w Auchan? napiszesz mi jakie sa koszta? blagam! mam nadzieje,ze uda mis ie cos zalatwic ))do kwiaciarni o w styczniu sie wybiore zawsze moge sama bukiet zrobic,a dekoracje na Wielkanoc w Kosciele i tak bedav ;P staram sie optymistycznie podejsc do wszystkiego jak widzisz,ale mam nadzieje,ze wszystko sie uda !
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie wiem ile transport nawet nie pytalam bo odbieramy sami w sobote hem:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co tu tak ucichło, jak wasze przygotowania?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie...(?) cichutko w tym watku
u mnie szalenstwo...konczymy poradnictwo rodzinne, zaczynamy rozdawac zaproszenia, w lutym protokol. dopasowywanie sukni w sobote...jeszcze Pana Mlodego ubrac trzeba...i co najgorsze -mieszkania nie mozemy kupic, bo nic nam nie odpowiada....ale ogolnie przyjemna adrenalinka a Wy dziewczynki?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja przyjemna adrenaline odczuwam sama ![]() wszystko na mojej glowie do tego budowa ktora sama przez swoje wymagania staje sie piorytetem...... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
A wiec tak: sala oki, kamerzysta oki, fotograf oki - to chyba najwazniejsze nam z glowy
Ale najprzyjemniejsze przede mna - kupno sukni slubnej . Chcialbym sie spytac panien mlodych z okolic Malborka gdzie mozna kupic fajne suknie i za przyzwoita cene? Pytam sie bo obecnie jestem w UK i nie bardzo sie orientuje gdzie sa salony z kieckami
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Salon w Malborku jest na Wareckiej, kiedyś ten salon był na Słupeckiej.
Wiem że powstał też nowy salon koło Billi, obok restauracji Chińskiej, w dawnym biurze Malturu, mam nadzieje że wiesz o czym mówię. Ale nie powiem Ci jak w nich z wyborem bo poprostu nie wiem. Ale znajoma ostatnio jechała po sukienkę do Iławy bo zaoszczędziła ponad 500zł na modelu który wypatrzyła sobie w Malborku wiec wydaje mi się że to dobre rozwiązanie.
|
|
#60 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie zakochane i odliczające
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

A gdzie urządzacie wesele?
Ja jestem z pomorza -dokładnie z Malborka! Ślub biorę 6.września 2008. Ale tylko cywilny,i małe przyjęcie w domu..a za rok - w czerwcu ślub w kościele i wesele.

Slub koscielny planujemy na przyszly rok na sierpien

nawet nie pytalam bo odbieramy sami w sobote hem: