|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista marzen, celow
a moim marzeniem jest podszkolic angielski i wyjechac na stełe do Stanów.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Lista moich marzeń jest dłuuuuga, ale największe (chociaż jako 100% pesymistka nie wierzę, że się spełnią
- podróż po Ameryce Łacińskiej (w kolejnośći - Puerto Rico - żebym w końcu nadszedł dzień, w którym będę mówiła po hiszpańsku płynnie, super szybko i bez błędów -żebym znalazła pracę, która będzie moją pasją i żebym codziennie rano biegła do niej jak na skrzydłach -żeby wszyscy, których kocham byli zdrowi i szczęśliwi - i żeby w końcu ktoś pokochał taką wiedzmę jak ja
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista marzen, celow/ do Ami !!
Dzięki, Dziewczyny! Kochane jesteście.
Goniu, na avatarku to ja. Aż się zaczerwieniłam od tylu miłych słów. To nawet ciężko nazwać strachem. To było przekonanie, że nie wolno mi tam lecieć. I wtedy dopiero strach się pojawił. Tym bardziej, że ja wierzę w intuicję. Za to obca jest mi zasada: co ma być, to będzie. Sprawę przestałam rozpamiętywać (przynajmniej staram się), bo to i tak nic nie zmieni. Jestem szczęśliwa, ze jestem w domu. Wieczorem idę na imprezę z moim R. A od poniedziałku zaczynam szukać pracy. Trzeba jakoś na kolejny wyjazd zarobić. Mam nadzieję, że coś szybko znajdę i najpóźniej w przyszłym roku pojadę do tej Francji. Tym bardziej, że zostało mi jeszcze trochę grosza + wymiana. I że tym razem tam dotrę.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista marzen, celow/ do Ami !!
hop
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
1. usamodzielnić się, móc zarobić na siebie
2. mieć swoje władne m4 ![]() 3. fajny mężuś 4. 2 dzieci
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
1. Dostać się do liceum plastycznego...
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
1.udana operacja w grudniu
2..znalezienie miłości 3.znalezienie przyjaciół 4.ukończenie studiów 5.praca-taka bym się czuła spełniona,nie musi być super wynagrodzenie. 6.ślub,ciąża 7.dom na wsi,dom nie musi być nowy i piękny,zwyczajny,mały domek 8.być szczęśliwą osobą.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
facet
zdać maturę pójść na studia skończyć studia skoczyć ze spadochronem mieć własne mieszkanie |
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
1. skonczyc studia
2. miec prace, w ktorej bede czula sie dobrze i przede wszystkim stala prace 3. miec wlasne mieszkanie 4. znalezienie prawidzwej milosci 5. calkowicie finansowo odizolowac sie od rodzicow |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
1. wyjechać na semestr do Anglii
2. dokończyc studia w Anglii 3. być chociaż przez chwilkę kierowcą TIR-a
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

60 - 59- 58 -57-56-55