|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pielęgnacja, kolorówka, mnóstwo dokładek :)
mad, a co powiedziałabyś na zamianę kolczyków przez ciebie wybranych za cień art deco nr 23 i tusz estee lauder?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
lemontea, niestety nic
Margot, musiałabyś poczekać w takim razie do końca tygodnia, bo w tej chwili skończył mi sie mój krem podoczny, a 2 nowe utkneły gdzieś w Polsce, mimo że zamówione zostały z wyprzedzeniem i jesli do końca tygodnia nie dotrą, to będe musiała zacząć używać to, co mam na stanie, bo na serum długo nie pojadę ze swoją delikatną skórą ![]() siek, a możesz mi powiedzieć, jak wyceniasz kolczyki ? i z czego są zrobione te turkusowe ? |
|
|
|
|
#33 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Czy mozemy się umówić, że ja Tobie zarezerwuję puder a Ty mnie podkład względnie krem - i w zależności od tego, jak poczta zadziała (oby skutecznie ) dokonałybyśmy wymiany na jeden lub drugi kosmetyk? Przypomnę się koło piątku.
|
|
|
#35 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Żaden problem, puder już zarezerwowałam
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
mad kolczyki turusowe sa z howlitu (czyli szlachetnego kamoenia) i ze srebra satynowego (czyli takiego zmatowionego), wyceniam je na 33zł (za tyle je sprzedaję), a te drugie to koral i posrebrzane elementy, wyceniam je na 19zł
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
piątka Diora w odcieniu Tropical Light , nowe, kartonik, ulotka, komplet aplikatorów, welurowy pokrowiec
podkład Clarins True Comfort Foundation Light Reflecting SPF 15 odcień 03 soft ivory, 30 ml, użyty ok. 5 razy, kartonik, ulotka, kupiony w Douglasie Lierac Hydro-Chrono Balm - krem do skóry odwodnionej, zarówno do cer suchych jak i tłustych, na początku kwietnia kupiony w aptece, ubytek ok. 10 % z 50 ml, może jeszcze znajdę kartonik, dodam jeszcze próbki tego kremu, bo chyba mam 2 sztuki po 5 ml, czy za ktoreś z tych rzeczy ( w szczególności tych podkreslonych) nie mialabys ochoty na około 40-50% malego Baby Doll YSL, masło TBS Brasil Nut zafoliowane, Elancyl plaski brzuch nowy z pompką, Elancyl na zaawansowany cellulit nowy bez pompki ( z dwupaku, zapas), Elancul peeling pelnowymiarowy zafoliowany, ew cos jeszcze sprobowalabym wyszperać o, mam jeszcze male Kenzo Jungle ok 90% z 5ml miniaturki Tiger i praktycznie nieużywana miniatura Elephant, Versace Woman 90% ze 100ml, mam też olejek ze zlotymi drobinkami Nuxe tez praktycznie nieuzywany, Edytowane przez oolong Czas edycji: 2008-06-10 o 18:38 Powód: uzupełnienie-skleroza nie boli:) |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
siek, no to niestety tusz i cień to trochę za dużo, tuszu jest połowa pełnowymiarowego opakowania, mam go z wymiany, więc nie dostałam gratis do zakupów
może masz jeszcze jakieś wyroby, wtedy chętnie bym dorzuciła coś jeszcze do tych 2 rzeczy, które wybrałaśMargot, dotarły do mnie kremy, więc Redermic wolny, tylko co dodatkowo do niego ? Cytat:
rzeczy powyżej by mnie interesowały, tylko teraz pytania - czy peeling jest ostry, czy łagodny oraz czy olejek jest taki jakby suchy, czy zostawia warstwę na skórze ? z TBS tylko Shea Butter PS. widzę, że lubisz Akurat
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do olejku, to tez praktycznie raz tylko go uzylam na kawalek dloni ![]() jutro wieczorem będę w Warszawie, to jesli chcesz, to przetestuje ten olejek, chyba że sama gdzies zobaczysz, np w SuperPharmie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
oolong, u mnie SuperPharm nie uświadczysz, a w innych aptekach nie mają testerów NUXE
szkoda, że nie wiesz, jak wygląda peeling, ja też go nie miałam, a w ciemno nie zaryzykuję |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda, czyli nie zdecydujesz sie na wymianę?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
mad, a jakie kolczyki Cie interesuja, w jakiej kolorystyce?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
puder jedwabny Haushk szampon Bain Divalent Kerastase Tusz Estee Lauder Double Wear - odcień 01 Black, miniaturka Znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=7841550 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz cos u mnie?
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Mad ( przepraszam za skrót ) - to znowu Ja
. Doczytałam, że potrzebujesz podkładu Mary Kay, posiadam ten kolor - ubytek niewielki , wypróbowany. Interesuje mnie puder Hauschki z dokładki oraz niezmiennie maseczka nuxe i Gommant SVR. ( w kolejności wypisania ) Do wątku dodałam również Hydrolat oczarowy - nowy , zajrzysz raz jeszcze?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
woda toaletowa Jacomo Paradox Green Woman - mini flakonik do torebki, 10 ml, ubytek ok. 1,5 ml Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy, Tusz Estee Lauder Double Wear - najnowszy tusz tej marki, odcień 01 Black, miniaturka o pojemności 2,8 ml, raz przetestowany, pięknie wydłuża, ale moje rzęsy potrzebuję też pogrubienia Będę wdzięczna za daty ważności i odpowiedź u mnie
|
|
#50 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie zaglądałam już wczoraj do Ciebie, ale jestem nadal jak najbardziej zainteresowana wymianą i, jako że i u mnie poczta już działa, jutro Ci wyślę puder. A jeśli bardzo chcesz do kremu coś dołożyć, to może by tę miniaturkę FT...? Chyba, ze uważasz, ze to za dużo, a tak naprawdę to i sam krem mi wystarczy ![]() Twój adres mam, jeśli przypomnieć Ci mój to już wysyłam PW Domyślam się, ze szpital to w związku z nogą, trzymaj się
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
*Terracotta Guerlain wersja mozaikowa dla blondynek, użyty 4 razy, kartonik w komplecie, *róż do policzków Chanel w odcieniu 82 Reflex - nowy, nieużywany, w kartoniku, kupiłam sobie na zapas, ale ostatnio tego co mam w ogóle nie używam, więc szkoda żeby kolejne opakowanie leżało ( czy to ciepły czy chłodny odcień różu?)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Czy mozemy się umówić, że ja Tobie zarezerwuję puder a Ty mnie podkład względnie krem - i w zależności od tego, jak poczta zadziała (oby skutecznie
) dokonałybyśmy wymiany na jeden lub drugi kosmetyk? Przypomnę się koło piątku.

może masz jeszcze jakieś wyroby, wtedy chętnie bym dorzuciła coś jeszcze do tych 2 rzeczy, które wybrałaś