|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z blondu do ciemnego blondu- Jaka farba?
Dzieki za porady
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
up, up dziewczyny
![]() odnawiam temat; Od conajmniej 10 lat rozjaśnialam włosy, zawsze miałam jasne, bardzo jasne pasemka. A mój naturalny kolor to średni blond. Tydz. temu zdecydowałam że chce mieć ciemniejsze włosy, miałam dosyć odrostów, chodzenia do fryzjera i siedzenia po 3h na krześle. Chciałabym mieć jakiś ciemny blond, lśniący, zdrowy kolor. Zafarbowałam się farbą Loreal Preference Bardzo Jasny Popielaty Blond i wyszło nawet nieźle. Kolor zrobił się cieplejszy, zniknęły b. jasne pasemka. Myję włosy prawie codziennie. I po tygodniu pojawia się rudawy odcień na odrostach a całość robi się szara. Chciałabym jutro iść do drogerii i kupić jakąś farbę. Czy myślicie że mogę użyć farby skoro tydz temu używałam? Zastanawiam się tylko jaką farbę...
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
A tak to było u mnie - z jasnego blondu - na popielaty blond - na ciemny blond
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
hej Lib_r4
bardzo łądny kolor włosów na ostatnim zdjęciu jaką farba farbowałaś?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
z tego co pamiętam, naturalny ciemny blond... być może był to Loreal... Farba Loreal Excellence Creme 7 Blond
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() Ja po dwóch latach farbowania L'Orealem Casting Creme Gloss, bodaj bardzo jasny perłowy blond postanowiłam przyciemnić i wrócić do własnego koloru. Użyłam L'Oreal Excellence Creme 7 Blond (jak Ty ), potrzymałam 20 minut, wyszedł mi cudny kolor, ciut ciemniejszy od moich własnych odrostów, dwa tygodnie był idealny, teraz po dwóch-trzech miesiącach niestety się sprał, jedyne co po nim zostało to bardzo delikatne przyciemnienie i to, że włosy mają ładny chłodny odcień, bez śladu dawnego kurczaka Teraz mam kupione drugie opakowanie i będę dalej przyciemniać, mam nadzieję że potrzyma już dłużej ![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

), potrzymałam 20 minut, wyszedł mi cudny kolor, ciut ciemniejszy od moich własnych odrostów, dwa tygodnie był idealny, teraz po dwóch-trzech miesiącach niestety się sprał, jedyne co po nim zostało to bardzo delikatne przyciemnienie i to, że włosy mają ładny chłodny odcień, bez śladu dawnego kurczaka
Teraz mam kupione drugie opakowanie i będę dalej przyciemniać, mam nadzieję że potrzyma już dłużej