|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje początki
Kilka nowych rzeczy. Na pamiątkę lata
- jasne kolory i lekkie formy.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie mi sie podobaja
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Ja też najbardziej lubię te ostatnie, bo przypominają mi ... słoneczniki
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
3 i 4 najbardziej mi się podobają
ale reszta też ładna
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
arizoona, dziękuję
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Mnie podeszły pierwsze i ostatnie.
W 1 to pewnie przez to połaczenie kolorystyczne - powinnas pomyslec nad jakims wiekszym kompetem z takiej serii a w sotatnich sliczne sa kwiatkuszki - trroche mnie ta limonka straszy - dalabym cos we fiolecie, ale kwiatek ładny. Czyli: w pierwszych za połaczenie plus a w ostatnich to raczej mało twego udziału,a el gratuluje kwiatków Co do wykonanie nie mam watow - loopy pozmykane jak trzeba Aha... bigle by sie przydały srebrne - ładniejsze maja kształty i w ogole to pomoga miec srebrne bigle |
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Kilka nowości.
1. Szkło weneckie 2. Koral 3. Moje pierwsze Herringbony, wiem, że nie są idealne, ale i tak jestem z nich zadowolona |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
jedyneczka
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne kolczyki w szczególności podoba mi się pierwszy zestaw
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze trzy nowości. Dwa komplety i bransoletka
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
b.ładne
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
spróbuj podciągnąć trochę kontrast na fotkach, bo te wyglądają jakby były 'za mgłą' [ale ja sie ostatnio zrzedliwa zrobilam jezeli chodzi o foty... ;p]
a co do prac to najbardziej mi przypadła do gustu ostatnia bransa, ale komplet nr 2 też niezły
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() A zdjęcia, cóż - nie wychodzą mi najlepiej . |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona bransoletka najbardziej mi się spodobała
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio urzekły mnie Herringbony, tylko chyba za gruby drucik wzięłam
. Jakim drutem najlepiej owijać?Naszyjnik z fluorytu i kolczyki ze szkła weneckiego. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
herringbony ślicznie Ci wyszły i weneckie też śliczne
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
1-nie trawię tego howlitu (konkretnie tego
), więc... i szkoda, że ostrość Ci się złapała z tyłu.. niekorzystnie to wygląda.2-dopracowałabym tego herringbona, miejscami pogięty drucik, poza tym dogiąć loopy. 3-o. tylko za duże kulesie... 4-mimo, że metalowe bali, to całkiem wyszło. dodałabym jeszcze swarka nad nakładką
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
pati7624 ,
aisah, dziękuję za rady
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Komplecik śliczny
mi taki nigdy nie wyjdzie ![]() no i kolczyki też mi się bardzo podobają
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Kilka nowości. Malutko, bo nie mam czasu ani sił- ja chora, córka chora
![]() Pierwsze to prezent dla 8-letniej dziewczynki, trzecie to taka moje chwilowa mania, a ostatni naszyjnik to prezent dla mamy. Proszę o konstruktywną krytykę i rady
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Ślicznie wychodzą Ci herringbony - chyba sama spróbuję tej techniki
![]() Bardzo pozytywnie. Używasz fajnych kamieni, które bardzo ładnie komponujesz. Pozdrawiam cieplutko
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
piękne
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
RoksiSK, cysiaq dziękuję za miłe słowa
![]() To wszystko nie jest jeszcze takie, jakie chciałabym by było, ale ćwiczę, mimo ograniczeń (czas, materiały i umiejętności oczywiście )
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się 1.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
1. bardzo prosta i bardzo ładna bransa, dokładnie 'herringbonujesz'
![]() 2. moi faworyci, niech gadają, że to sztuczny turkus, ale w tych kolcach wygląda super, mam tylko wrażenie że loopiki się nie podomykały, ale może to tylko wrażenie 3. jeśli to naszyjnik, to tak sobie, jeśli podwójna bransa to całkiem całkiem, spokojna, ale ma coś w sobie 4. no nie przemawiają do mnie, chociaż niby kolor mają ładny 5. ciężko mi powiedzieć czemu ale też tak jakby na nie 6. ślicznie owinięte, ale dałabym coś innego na środek 7. mam taką samą. me like ![]() 8. centrum ładne, ale przedmieścia trochę mi nie pasują ![]() 9. super. bardzo mi się podoba a tak z własnego doświadczenia, to lepiej się wszystko prezentuje na jednolitym tle, wszystko na serwetce, na kartce, na tekturze, osobiście preferuję matowe tło, ale co kto lubi. i nie wiem czy specjalnie, czy ja źle widzę, ale niektóre maja jakiś taki poblask czy coś. miało tak być? pozdrawiam i czekam na więcej. zwłaszcza więcej herringbonów ![]() (edit) ad.2 howlit, co nie? jakoś ostatnio wszędzie widzę turkusy bo się naczytałam o nich
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
pati7624,
mekinking, dziękuję za tak dokładną ocenę ![]() Co do tła to próbowałam już różnych rzeczy i sama nie wiem, które lepiej wygląda. Wydaje mi się, że na ciemnym, choć to tylko moje odczucie
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie wykonana bransoletka
Naszyjnik dla mamy też piękny
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Pokażę kilka ostatnich zwyklaków. 1. Komplet z masy perłowej 2. Komplet z agatów 3. Ametysty w mojej ulubionej formie ![]() 4. Bransoletka z sodalitu. |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
o widzę, że tło w jednym wrzucie takie samo, moim zdaniem od razu schludniej wygląda, chociaż przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że chyba preferuję tła monochromatyczne. ale to taki wtręt mały. co do biżu
1. bardzo ładne ale ja bym dała albo same bali albo same kamienie, żeby było równo. ale twoje połączenie tak czy inaczej mi się podoba. 2. bardzo elegancka, jak dla mnie wolałabym ciemniejsze kolczyki 3. najładniejszy, chociaż coś dziwnie widzę ostrość 4. nie wiem dlaczego zupełnie mi się nie podoba, chociaż zrobiona całkiem poprawnie ogólnie bardzo ładny wrzut, elegancki i spokojny. tylko dopracuj sobie jeszcze układanie biżu, żeby naszyjnik równo leżał, kolczyki też jakoś ładnie. sama mam z tym problemy i szukam ideału, bo jednak ciężko jest tak wszystko ustawić, żeby się prezentowało rewelacyjnie czekam na więcej
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
mekinking, ślicznie dziękuję za opinię
Co do ułożenia do zdjęć, to hmm, o ile z kolczykami jeszcze sobie radzę, to nie potrafię z naszyjnikami. Nie wiem jak je ułożyć, żeby prezentowały się dobrze. Na szczęście zdjęcia są właściwie tylko pamiątką dla mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

- jasne kolory i lekkie formy.

ale reszta też ładna 

. Jakim drutem najlepiej owijać?