|
|
#31 |
|
Maskotka Wizaz.pl
|
Re: Fresh & New :)
Zdałem i to za -1 razem bo z kursem prtzede mną ... ale nie pomogło....
Toruńskie "L" rulez - a Pani w maluchu koło jadłodajni świadkeim [img]icons/icon7.gif[/img] Ti. Zimnokrwistyoceniacz
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
A mnie k1awiatura pad1a i nie m0gę pisać [img]icons/icon22.gif[/img] [img]icons/icon22.gif[/img] - (dzieciaki za1a1y s0czkiem), 0d ki1ku dni ty1k0 s0bie czytuję [img]icons/icon7.gif[/img] Dzia1a już niewie1e k1awiszy, d0brze, że ch0ciaż myszka pracuje, k0chana - b0 bez niej by1yby nici z Wizażu [img]icons/icon9.gif[/img]
P0zdrawiam wszystkich baaaardz0 g0rąc0 - n0wą f0rum0wiczkę r0wnież [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] Jutr0 sprawię s0bie n0wą k1awiaturkę [img]icons/1jupi.gif[/img] , b0 ca1y czas brakuje mi czasu [img]icons/icon9.gif[/img] |
|
|
|
|
#33 |
|
Maskotka Wizaz.pl
|
palomino napisał(a):
> Wtedy by bylo bliskie spotkanie trzeciego stopnia hehehe Trzeba bylo ryzykowac Tiger [img]icons/icon12.gif[/img] > > cmoki [img]icons/icon7.gif[/img] [b] Wiesz GadziPalu, że ja bardziej rozważny niż rozumny [img]icons/icon10.gif[/img] Ti. Osądowiec
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.