|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świadkowa mnie olewa...
DianaM - ta historia to chyba "ku przestrodze"? Zero jakiegokolwiek taktu u opisanej przez Ciebie "świadkowej"
Alicja3miasto - łoh! To moze niedługo drugie weselicho będzie Dobrze, że trafili Wams ię rozsądni i co tu dużo pisać Dobrzy świadkowie
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
dubelek
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Już po weselu, więc mogę napisać - paradoksalnie moja świadkowa na ślubie wreszcie przypomniała sobie o co chodzi i zachowywała się absolutnie ŚWIETNIE. Świadek mojego męża wiecznie znikał ze swoją laską (mimo naszych sugestii, że świadkowa jest sama i wypadałoby przyjść samemu MUSIAŁ ją wziąć). Gdyby nie ona wesele byłoby gorsze - w sumie cieszę się, że jednak pozostałam przy swoim wyborze
.
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę tylko nie rozumiem "sugestii", żeby świadek przyszedł sam
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to teraz prosimy o zdjecia ![]() jest zazwyczaj przyjete -może nie wszędzie- że jeśli jedno ze świadków przychodzi samo to drugie też powinno. żeby obydwoje się bawili a nie że jedno sie bawi a drugie siedzi i tylko w czasie oficjalnych zabaw są razem.
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zdjęć parę umieściłam w temacie o pannach młodych z Ostrowca .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

....

.