|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
może coś u mnie za:
- perfumowany dezodorant Secrets D'Essences Rose Absolue ubytek z 100ml może 15-20ml (mało go psikałam) - ok. 60ml z 80ml Prada - Prada (jest kartonik) kod 70301 [bede wybredna] ![]() |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
A czy masz jeszcze Love in Paris?
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
sie przypomne niesmialo...
czy cos u mnie za prade?
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda za odlewkami nie przepadam... no trudno, dziekuje za odp. i pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że już nie masz Love in Paris...
Ponieważ 5th Avenue jest mamy i wystawiłam wymiankę tego zapachu dla niej, więc dzisiaj wyślę ją do perfumerii aby sprawdziła sobie kilka zapachów, które masz w wątku. Jeśli coś jej wpadnie "w nos" to chętnie się wymienię w jej imieniu.Postaram się dziś dać Ci znać... A w razie czego: jaki kolor i rozmiar ma ten portfel Kenzo? Kiedyś obiecałaś dodać zdjęcie, ale chyba zapomniałaś...
|
#39 |
|
BAN stały
|
Asiu, znalazlabys cos u mnie za te 5ml Paris Hilton? zawsze chcialam przetestowac ja na sobie a w perfumerii nigdy tego nie zrobilam i nawet nie wiem jak Panna Paris pachnie
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Już się namyśliłam i za 15 ml Ardenki chętnie przygarnę:
5ml Due Donna 5ml Prada Prada - 1ml DKNY Red Delicious [o] - 2,5 ml Lacoste PF [o] - 1,5 ml Versace Versace [r] Ale mam tylko 10 ml atomizerki, więc może chciałabyś 20 ml Ardenki?
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co Ci sie u mnie spodobało
Mi u Ciebie podpasowały:- Demeter Bulgarian Rose ok 8ml z 15ml - 5ml odleweczka w atomizerze Paris Hilton Just Me - puder prasowany INGLOT Young Skin Makeup (nie wiem jaki to odcień pisze na naklejce Y25 i HH20CC) lekkie zużycie - Demeter Holy Water [r] - Demeter Pina Colada [r] - Demeter Sex on the beach [r] - ok 1ml Avon Flower by Cynthia Rowley - Dior Tendre Poison [r] - L. Biagotti Due Donna [r] - Cindy Crawfors Summer Day [r] - YR Vanillia Bourbon [r] |
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś jeszcze zainteresowana wymianką ze mna? Naszło mnie na przetestowanie Prady, Irji, HP Diora, Darling KM, Gucci II i Lacosty. Wcześniej nie zauważyłam wątku z próbkami
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-07-30 o 15:40 Powód: dopiska |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nadal jesteś zainteresowana wymianką na 5th Avenue, bo nie odpisałaś a niedługo zamykam wątek...
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
I przemyślałaś naszą wymiankę?
|
#47 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Interesuje mnie:
YR Vanille Bourbon Prada Prada - próbka Demeter Pina Colada - próbka Demeter Sex on the beach - próbka Gucci II Czy nie masz tego więcej (ml)? |
|
|
|
#48 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sex on the Beach interesowałaby mnie jedynie próbka, natomiast z reszty odlewki. Głównie zależy mi na PinaColadzie.
A co Ciebie u mnie interesuje i jak widzisz tą wymianę? |
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Mam też do oddania proszki akrylowe do paznokci akrylowych, różne ozdoby, liquidy, kleje, gilotynkę, tipsy białe i mleczne - ogółem cały zestaw (waciki, ręczniki, patyki z drewna, sonde itd.) Zestaw zamierzam tez wystawic na All wiec może zniknąć z wątku.
i yria poza wątkiem mam 1 ml angela - odleweczkę oraz pełno podkładów (już ich nie używam) |
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Christina Aguilera?
|
#53 |
|
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=346
Tester, bez korka (brakuje nakładki atomizera, będę szukać) zostało : ponad połowa, mniej niż 3/4 |
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
ponieważ jest rzadko spotykany
![]() nie wiem jak wolisz ja bardzo chętnię pisze się na Yrię
|
|
|
|
#55 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A czym jesteś u mnie zainteresowana?
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno a co Cię u mnie interesuje?Bo nie wiem czy mam patrzeć na kosmetyki, zapachy, czy próbki
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa z Princess wygląda tak, że bardzo chętnie zrobiłabym odlewkę, ale nie mam atomizerka. Wiem, że dziewczyny gdzieś zamawiają, wiesz może gdzie? Ja będę w Polsce 18 sierpnia, więc umówmy się może tak, że ja spróbuję się do tej pory rozganizować w jakiś atomizerek i wtedy się wymienimy. A u Ciebie mnie interesują - próbka GucciII, białej Manii, Prady oraz podróbka Hypnose, wiec mysle, że jakos sie dogadamy...Może np odlewka Princess za Twoje próbki?
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dać do 35 ml Princess(wczesniej musze odlac 10ml). Moge oddać tego Bossa oraz błyszczyk. Jeszcze spojrzę sobie na Twoje próbeczki, bo zastanawiam się czy ryzykowac z Hypnose...Zapach jest podobny do oryginału?Akurat mam 2 butle oryginale, więc już sama nie wiem
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Co do atomizerków, to będę chciała się przyłączyc do waszego nastepnego zamówienia, więc mam nadzieję, że przed naszą zamianą otrzymam. Ten atomizer, w którym mam Princess jest plastikowy, oczywiście to spray, pojemność 50ml, z tymże ja się psiknęłam kiedyś raz
Oryginalną buteleczkę też mam i jeśli będziesz chciała, to napisze kod |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

czy cos u mnie za prade?

za odlewkami nie przepadam... no trudno, dziekuje za odp. i pozdrawiam