|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Drobiazgi ;)
dostałam go na dzień dziecka.
więcej nie wątpię żeby to była podróba.... z tych płatków bym zrezygnowała... może byś znalazła coś u mnie żeby się opłacało bardziej, oprócz błyszczyka, który z pewnością był droższy od mleczka... a co szukasz jeszcze z pielęgnacji?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam dokładnie wój wątek i jednak nic więcej mi sie nie przyda, co do kulek są trzy kolory ciemny brąz, jasny i złote dam ci z każdego po 4 szt
czyli:Twoje: - Perfumetkę - Paski Blend-a-med - Mleczko do kąpieli Avon Moje: - Balsam do włosów Gliss Kur - Maskę do włosów Joanny - Mleczko do demakijażu Avon - Kuleczki brązujące Avon (12szt) piszę PW z adresikiem
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
interesuja mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1218313317 ale mi sie nie opłaca za tonik |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
Soraya - Mleczko do ciała antycellulit i ujędrnianie - nowy 400 ml Srebrzyk - Srebrna płukanka do włosów - zostało 3/4 z 50 ml Eveline - Balsam do ciała wyszczuplająco - ujędrniający Q10+R - zostało 3/4 z 200 ml Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml Vollare - Cienie do powie |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, chyba że masz coś z mojej wishlisty
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie interesują mnie takie rzeczy:
Soraya - Mleczko do ciała antycellulit i ujędrnianie - nowy 400 ml Avon - Perfumowany krem do ciała Little Black Dress - została 1/2 ze 150 ml Dermaglin - Maseczka przeciwtrądzikowa zielona glinka kambaryjska - nowa 20 g Malwa - Kąpiel z olejkami aromatycznymi relaksująca - nowa 25 ml Eveline - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Slim Extreme 3D - została 1/2 z 250 ml
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
pozdrawiamhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253800&page=2 |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za::Avon - Rozświetlający balsam do ciała PLANET SPA Sake & Rice - niewielki ubytek ze 150 ml
proszę o odp. w wątku |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

pozdrawiam