|
|
#31 | |
|
perfumove love
|
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
Dużych odlewek nie mam ale mogę oddać próbki niszowców i najnowszego Hermesa :
-Hermes Un Jardin Apres La Mousson,ponad połowa z 2 ml; -Carven Variations ponad 1 ml; -Brossea Fleurs d'Ombre,Ombre Bleue 1\3 z 2 ml -Sensual V.I. połowa fiolki chyba 1 ml ale nie jestem pewna. Czy mogą być takie?Wysyłka byłaby do Polski czy nie?Jutro jestem cały dzień w pracy więc odezwę sie jutro wieczorem,a te wymienione rezerwuje dla Ciebie. |
|
|
|
|
#33 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Lubię delikatne kwiatowe słodkości, lubię słodkie kadzidlaki lub świeże wody, pachnące trawą i rosą, etc. Nie lubię jedynie tego czegoś (zioła na ogórku) co ma w sobie Light Blue oraz szypru i wszystkiego, co przypomina np. Palomę Picasso. Poza tym zdaję się na Ciebie Zarówno co do zapachów, jak i ilości / pojemności. Chętnie się czymś miło zaskoczę, bo już ziewam znudzona w perfumeriach.edit. Wysyłka do Białegostoku. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie.Sprawdziłam pojemnosć i edytowałam poprzedni wpis.A Light Blu tez nie toleruje.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
niestety torebka nie w moim guście wogóle , a może poza wątkiem masz jakieś drobiazgi za kolczyki?, chetnie je oddam bo u mnie leżą i się marnują
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana Perles de Lalique, może coś wypatrzysz? poza wątkiem mam róż diora pro cheek, prawie nowy oraz krem pod oczy Roc
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za propozycję ale to nie moje typy.Pozdrawiam. |
||
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Może humektan albo iwostin purritin na noc za:
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję,ale już trochę za stara jestem na kremy antytrądzikowe.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
![]() (humektan nie jest antytrądzikowy) |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję alez tego co czytałam na kwc to niestety też nie dla mnie.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rozumiemmoże innym razem |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Lanvin Eclat d'Arpege?
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko Aquolina ale tylko za nią nie oddam ,chyba,że masz jeszcze jakieś inne balsamy tej firmy lub cos innego z mojej listy?
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam jedynie dużo sławnej maski Placenta Kallosa. Czy interesowałaby Cię? Mam też próbki kremów na naczynka i chyba pełnowymiarowy Diroseal - ale nie wiem czy go oddam.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Kallos nie bardzo.Jednak gdybyś zechciała oddać balsam i ten Diroseal to mogłabym do Lanvina dołozyć próbki Hypnotic Poison i Flowerbomb edp po 1 ml we fiolkach bez atomizerka,oraz niedużą odsypkę,tak na jedno użycie maseczki z glinki Bielendy:Różowa maska Algowa,,Czerwone Wino" z kosmetyków naturalnych,do woreczka,bo nie mam pojemniczków..
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-02 o 11:57 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaryzykuję z tym olejkiem.Jeśli oddasz Olejek i krem pod oczy to ja oddaję perełki?Może być?
A nie spytałam jakie jest zużycie,pojemnośc tego kremu pod oczy? |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także to co wymieniłas może być za duzo, chociaż najchętniej przygarnęłabym jedną lub obie próbki: Flowerbomb i Hypnotic Poison. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się jakoś sprawdzić ile go jest, gdy będę w domu. Muszę się też jeszcze zastanowić czy chcę go oddać.
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rezerwacji to czekam aż dziewczyna znajdzie w jakiejś perfumerii tester tych perfum. Jak rezerwacja się zwolni to wtedy będę starała się je sprzedać lub wymienić na coś z kremów do twarzy i odżywek do włosów z podobnej półki cenowej jak J'adore. Gdybyś miała figowca lub Mure L'A,Keiko to wymieniam bez zastanawiania .Myślę,że mnie zrozumiesz.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,kiedy mogłabyś mi dać odpowiedż to zarezerwuję dla Ciebie Lanvina?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę dziś wieczorem.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest może 1/4, więc nie ma sensu wymieniać tak małej ilości.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Lubię delikatne kwiatowe słodkości, lubię słodkie kadzidlaki lub świeże wody, pachnące trawą i rosą, etc. Nie lubię jedynie tego czegoś (zioła na ogórku) co ma w sobie Light Blue oraz szypru i wszystkiego, co przypomina np. Palomę Picasso. Poza tym zdaję się na Ciebie 

.Myślę,że mnie zrozumiesz.
Jest może 1/4, więc nie ma sensu wymieniać tak małej ilości.