|
|
#31 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
a czego szukasz w zamian?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio zmierzam w szyprowym kierunku
. Szukam:- Agent Provocateur - Safari - 24F (a już kiedyś miałam taką cudną odleweczkę i -durna- wymieniłam ![]() - Lou Lou a z innej bajki chciałabym poznać: - Crystal Noir - Dune i inne... ![]() ![]() Mam fiolki 2 i 4 ml oraz atomki po 5 ml (właśnie taka wymianka po 5 ml najbardziej by mnie uszczęśliwiła, gdyż ostatnio mam problem z podejmowaniem decyzji i muszę porządnie potestować ), mogę odlać:- HdE - Theoremę Esprit d'Ete - Eternity - BC - żółtą Ninę - piernikową Ninę - Shalimara edt - Cinema Festival d'Ete - Yria YR - tu nawet całą flaszkę, wczoraj kupiłam, ale kompletnie się na mnie nie trzyma, choć to edp )- Cedr YR - Ambra Zary - Cristobal - Dolce Vita - Prada klasyk - Syrenka w rajtuzach (Ligea la Sirena Carthusia) - Pi - Dolce & Gabbana Red - Dzing! - Palisander CdG
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, Koto. Piszę PW (tzn. napiszę, jak ululam Hankę, czyli gdzieś tak za godzinkę )
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Kota, nie dostarczaj Sasi Dune
, ja to zrobię za Dzing! Sasiu,Kota, może tak być?
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
OK
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Szukam do testów kropli:
-Alchimie -Dolce Vita -Tempore Donna -HC Givenchy -Prada Intense W zamian mogę zaproponować: -Alien -Rush -Cristobal -Blv -Chanel 5 -Voile d'Ambre -Mahora -The Beat -CH 212 męska -Concentre d'orange verte edt Hermes -Opium edt
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-09-27 o 10:04 |
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o Lolitke edp, to nawet próbka 1-2 ml, by mi wystarczyła
Podeśle Ci później liste próbeczek, którymi mogłabym się odwdzięczyć- może coś Ci się spodoba ![]() Cytat:
napisze później PW.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Piers do przodu
|
Co byś powiedziała na to i w jakiej ilości? Mam EDT
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Katty, nie znam żadnego zapachu z tych których teraz poszukuję (poza DV i dawno testowanym Tempore Donna). Poza tym Mahorę wielbię i ubóstwiam więc wolałabym jakąś mniejszą wymianę próbeczkową. Próbka lub dwie) (mam takie bez atomizera, 2 ml) ?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-09-27 o 09:49 |
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Przygarnę odlewkę Sephora Brown. Mam mnóstwo próbek na wymianę, do odlania też coś się znajdzie.
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że nie jestem pewna czy znajdę atomizer jakbyś była chętna, to przekopię mieszkanie. Jeszcze napisz ile by Cię interesowało.edit: o widzę, że znowu organizujesz zakupy atomizerkowe, pędzę do klubu ![]() Asiu - ja mam Crystal Noir wersję EDT, mogłabym Ci podesłać, tylko dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, bo muszę zamówić fiolki.
|
|
#48 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odezwę się na PW
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
oddam oryginalne:
yves rocher verveine 2x chusteczki zapachowe c-thru emerald 2x0,5ml fendi palazzo 1,5ml bvlgari blv notte pour homme 1,5ml bvlgari aqua pour homme 0,7ml oddam robione: shalimar edt jakies 0,2ml smoczy ekstrakt 0,7ml stella sheer 2008 1ml oddam odlewki: adidas - pure lightness aquolina - toffi i jabłuszko aquolina - piżmo i jeżyna aquolina - mleczko migdałowe avon - little black dress avon - celebre avon - pur blanca blush beckham - intimately bruno banani - not for everybody demeter - pina colada dkny - be delicious zielone the healing garden - jasminesensation yves rocher - vanille bourbon yves rocher - kwiat pomaranczy yves rocher - kwiat bzu yves rocher - verveine [werbena] PILNIE POSZUKUJĘ CHOĆ KROPLI: Bvlgari - Black, Petits et Mamans Salvador Dali - Angelic Pink, Dali Femme, Dalimania, Dalimix, Dalissime, Dalistyle, Daring Gold, Eau de Dali, Eau de Rubylips, Iced Blue, Laguna, La Roy Soleil Femme, Little Kiss, Ruby Lips Musc Ravangeur Feminite du Bois Black for her Kennetha Cole`a L L.a.m.b. Petite Cherie Annick Goutal Chopard Turquoise Wish Trussardi Bianco Innocent Thierry Mugler Young Sexy Lovely Yves Saint Laurent Calvin Klein, CK IN2U POP Comptoir Sud Pacifique, Princesse Muscat Vera Wang, Flower Princess Aquolina, Chocolovers Britney Spears - Curious In Control, Believe, Fantasy Midnight Hermes - Un Jardin Apres La Mousson, Un Jardin Sur Le Nil w każdych ilościach chętnie przyjmę: Cacharel - Noa Calvin Klein - CK IN2U Women Clinique - Happy Heart, Happy In Bloom Comptoir Sud Pacifique - Amour de Cacao Hermes - Eau Des Merveilles Salvador Dali - Daliflor, Sea&Sun in Cadaques, Purplelips, Purplelight Vera Wang - Princess
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-09-29 o 16:30 |
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
mam do wymiany:
Kenzo Flower Spears Fantasy Spears Midnight Fantasy Esprit Connect Esprit for my dreams Darling nawet 17 ml Ultraviolet Eau de Star Vanilla Fields Rose Essentielle Neonatura Save Oilili EDP moge oddac kilka mililitrow Demeter Sex on the beach szukam slodkosci |
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Robię porządek w próbkach!
Na wymianę: Flowerbomb edt Pure Poison Eden Chacarel Paradise Passion Naomi Campbell Coco Chanel edp Red Door E.Arden Shalimar edt Helmut Lang edt Avignon Agent Provocateur eau emotionelle Balmya de Balmain Glamours Ralf Lauren L'Artisan Tea for Two Kenneth Cole 2x Omnia Bulgari A. Goutal eau de Charlotte Angel Violette Gucci edp Midnight Poison isabella edp Apparition Ungaro Miyake le Feu Femine D&G Allure homme Theorema Legerro Addict eau Fraiche Hermes 24F -------Rouge Must Cartier Comme chose Garsons Cinnamom Sherbet Sephora monoi vanilia Poison Dior L'OR La Chasse Aux Papillons L'Artisan Ultraviolet aria Missoni Automne Van Cleef & Arpels Flower Oriental Kenzo Gucci Envy Me Cristobal Balenciaga Roma Laura Biagotti Aqua Alegoria Lila Bella Mitsouko edt Organza jasminowa Hermes eau d'Orange Verte Farenhite Midnight Charm Pure Poison Elixir Ode an Reve YR Magic Noir 10 corso como edt Oblique RWD Azarro Be delicious Narciso Rodriguez edt Maubousin edt Maurussia Slava Zaitsev Yvresse Vera Vang Princess Agent Provocateur Charles Jourdan First Love Van Cleef & Arpels J'ose Cinnamabar Aqua di Gio Boucheron Trable Gloria Innocent Rene Lezard femme Mahora Clarins Pour amour versace edp Sun Delight Jil Sandre Karl Lagerfeld Liquid Gucci II Perły Tendre Poison Incolence Shalimar Light True Star Fendi by Fendi Ardenbeuaty Versace Blondi Opium edt L'Instant Magic Lou Lou Chacarel NR les belles delice d'epices Fendi Pallazzo Mount Blanc femme indyviduelle Coco chanel edt L'Instant Ceine Fever Najchętniej pozbyłabym sie tego jednorazowo najchetniej przygarnęłabym jakąś odleweczkę Aliena |
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
dla mnie to one slodkie nie sa, dlatego chce oddac
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
ok
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
10 próbek Aliena by mnie usatysfakcjonowało
ale pewnie nikt nie ma takiej ilości
|
|
|
|
#59 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
mam tez probeczke aliena, ale tylko jedna oryginalna, raz testowana
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

.
a czego szukasz w zamian? 

. Szukam:

)
, ja to zrobię za Dzing! Sasiu,Kota, może tak być?

napisze później PW.
jakbyś była chętna, to przekopię mieszkanie. Jeszcze napisz ile by Cię interesowało.