|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobiazgi kolorówkowe
jestem zainteresowana różem bourjois - znajdziesz coś u mnie? [może róż za róż? mam 33]
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
To co mnie interesowało niestety już nieaktualne
![]() Edit: Zobaczę jeszcze odcień różu Bourjois.
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 Edytowane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Czas edycji: 2008-11-12 o 16:53 |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziekuję, ale nic nie wypatrzyłam potrzebnego..Pozdrawiam!
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
no i jest po 11 toteż zajrzałam i uskładało się kilka rzeczy które mi się podobają :
Bourjois Róż nr 35 Lune D'or użyty raz, kupiony tydzień temu Vollare kuleczki, kolor jasny beż użyte kilka razy ( czy one daja na buzi kolorek? a może dałoby się zrobić fotkę ? ) Wella Shockwaves Termoochrona żel-spray dodający objętości, użyty 4 razy - Veet Plastry z woskiem do depilacji na zimno da skóry suchej zostało 10/12 plastrów i 1/2 chusteczek znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
#36 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda. Moze następnym razem ![]() Rozumiem. Chyba jednak zrezygnuję, ale polecam się na przyszłość! |
||
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bardzo dziękuję, ja też mam już porobione zdjęcia, tylko na razie odpisuje i nie mam jak wstawić Ale zaraz się za to zabieram.Coś mi się nie chcą przerzucić zdj z tel... Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2008-11-12 o 21:02 |
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to taka mgiełka do włosów chroniąca przed zniszczeniami pod wpływem temperatury. super sprawa jeśli codziennie suszysz włosy suszarka, nie niszczą się wtedy właściwie wcale, dobre też do używaia przy prostowaniu czy lokówce. nie skleja i nie obciąża włosów i leciutko nabłyszcza ( ja mam teraz ciemne proste włosy i lekkie nabłyszczenie widać nie wiem jak na innych ). w przeciwieństwie do jedwabi ma leciutką konsystencję i znacznie trudniej go przedawkować. nie wysusza ale też nie nawilża jakoś specjalnie włosów. jest świetna do włosów cienkich i delikatnych bo chroni jak jedwab ale nie obciąża. z cudeniek które nie trafiły jeszcze do wątku mam jeszcze Farouk jedwab CHI mała buteleczka nowa, 15 ml jady jedwab albo serum na końcówki świetnie się sprawuje z tym sprayem ( używane na końcówki, ja używam jak na razie z serum avonu lub jedwabiem joanny i końca w nich nie widać tak jak i w mojej używanej cały czas mgiełce. wydajne pieroństwo ) oraz Biosilk szampon nawilżający 50 ml, nowy Biosilk odżywka nawilżająca 50 ml, też nowy więc jeśli jesteś chętna to proszę bardzo ( jak nie to w weekend wylądują w wątku jak się zabiorę za porządkowanie ) a powiedz mi Wella Shockwaves Termoochrona żel-spray dodający objętości, użyty 4 razy co to właściwie jest? coś w stylu lakieru do włosów? czy faktycznie didaje objętości? |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
nie, wtedy go jeszcze nie kupiłam
on daje różowawy połysk (jak się mocniej rozetrze to po prostu sie błyszczy bez koloru właściwie - wsyztsko zalezy od tego jak mocno rozetrzesz, jaką warstwę naniesiesz - wystarczy odrobina), ale nie taki bardzo wyrazisty kolor oczywiście!
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajna sprawa, tyle że ostatnio mam problemy z włosami- strasznie wypadają i rezygnuję ze środków do stylizacji na rzecz odżywek. Róż poleci do zielonki ale reszta pozostaje aktualna. Za tą mgiełkę Biosilka? |
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pisz adresik na pw
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

Dziekuję, ale nic nie wypatrzyłam potrzebnego..Pozdrawiam!

Na 98% biore

Ale bardzo dziękuję, ja też mam już porobione zdjęcia, tylko na razie odpisuje i nie mam jak wstawić