|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Chance, smashbox pędzle, makijaż***
ponieważ w tej chwili nie mogę wkleić zdjęć, to jak pozwolisz wkleję Ci linka do tych cieni:
![]() paletka Chanel ma głównie zastosowanie jako czarny cień do smoky. to matowa czerń, nie -szary, jak to bywa, pozwala na nałożenie bardzo cienkiej półtransparentnej warstwy cienia i potem można stopniować efekt. co do czerni, jest naprawdę udana, reszta paletki czyli ochra to wiadomo, pasuje tylko brunetkom, więc ja jej nie stosuję. ![]() Złoty cień Shiseido jest w słoiczku, ma konsystencję delikatnego musu, piękne drobinkowe złoto, nałożone pacynką pozwala uzyskać efekt nawet jednolitej tafli, a roztarty mgiełkę złota. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-w-kremie.html Paletka Mooray to biele opalizujące na błękitny, jasny różowy, zielony oraz matowy jasny różowy. do końca zużyłam jasne złoto. efekt jest taki, jak półtransparentna biała mgiełka na oku opalizująca w świetle na jakiś kolor. są idealne do wykończenia ciemnych cieni. wszystkie kosmetyki mają kody. jeżeli z opisu Ciebie zainteresują, wkleję zdjęcia i przepraszam, że tak późno. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
pasuje mi tylko czarny co z reszta bym miala zrobic nie wiem wiec chyba podziekuje
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak właśnie robią te limitowane paletki ![]() ![]() pozdrówka |
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Chetnie bym przyjęła |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyszczyk jest śliczny natomiast, kryjący, pudrowy róż. może być nawet więcej niż połowa. daj znać, jeżeli Tobie pasi. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko jeszcze jedno pytanko - ile tak mniej wiecej tego tuszu zostało i czy błyszczyk jest z drobinkami ? Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-11-26 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błyszczyk jest kryjący, w kolorze pudrowego różu, bez drobinek. została conajmniej połowa. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie w tym problem - ja generalnie nie pilnuję tak ściśle równości w cenach , pojemnościach itd mam tylko problem z tym ,czy aby na pewno będę ten błyszczyk używała bo generalnie wolę błyszczyki z drobinkami i miałam nadzieję ,że i ten taki jest . A cukierkowy róz + opalizująco lśniące drobinki to moje błyszczykowe marzenie. Masz szansę zrobić fotkę jak wygląda błyszczyk na łapce ? |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale.. wydaje mi się, że nie ma takiego błyszczyka wystarczyłoby natomiast nałożyć ten błyszczyk i na to np. galactic chanela z opalizującymi drobinkami. powstanie efekt, o jaki Ci chodzi. Najczęściej nie ma takich błyszczyków, jakie lubimy, ja zawsze coś mieszam. jakby, co daj znać. opisałam Tobie wszystko najdokładniej jak potrafiłam, jest kryjący, kremowy, słodko jasno-różowy. moim zdaniem wystarczy rozświetlić i that's it, ale nie upieram się, lubię ten efekt.
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dam CI znać po 16-stej . OK ? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

tak właśnie robią te limitowane paletki 

ale.. wydaje mi się, że nie ma takiego błyszczyka