|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dianne Brill,E.Lauder,Dior,Lanco me,Vichy i dużo,dużo innych
podoba mi się:
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się
|
|
|
#33 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podaję więc kody: Glominerals-06E1 Gosh-34167 Bourjois-8702 IsaDora-tu mam problem bo starły się napisy z tej naklejki srebrnej,którą zawsze mają kosmetyki IsaDory z informacjami po PL.A na opakowaniu nic nie ma..podejrzewam,ze daty albo kody były na tej naklejce Cytat:
NOUBA RAINBOW EYELINER - kolor 31-niebieski opalizujący na złotozielono, nowy, tylko testowany Too Faced Lip Injection Mask-powiększająca maseczka do ust, 7 z 8ml MAC Select SPF 15 Fundation, podkład w kolorze NC 25 - jasny beż w żółtym odcieniu, 30ml z ubytkiem 5% Korres Natural Product - Flexible Coverage Foundation,[/color][/color][/b]podkład do cery suchej i normalnej w tubce 40ml, kolor 21N - jasny chłodny beż[/size][/color][/color][/color][/size], raz testowany, w pudełeczku, data ważności 10.2008 The Body Shop Vitamin C SPF 15 Daily Moisturiser, nailżającorożświetlający krem na dzień z witaminą C i filtrem 15, 50ml, ubytek - 5ml - odświeżająconawilżające mleczko do ciała w sprayu, I Coloniali z serii Spirit of Africa z masłem Karite i Aloesem, 250ml, nowe, nieużywane, fabrycznie zapieczętowane, takie jak w linku http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13521 [/color] [/b][/color][/color]Origins No Puffery, 30 day solution for puffy eyes, żel pod oczy likwidujący opuchliznę, 18 ml- został TONI&GUY iron-it heat defence spray, nabłyszczający, prostujący spray do włosów, który jednocześnie ochrania włosy przed uszkodzeniami spowodowanymi gorącym powietrzem suszarki, używać na mokre włosy przed suszeniem lub na suche przed użyciem prostownicy, 50ml, raz użyty-rezerwacja Wiem,że to dużo,ale mam bardzo dużo kolorówki-może coś znajde dla Ciebie jeszcze? o ok. 14ml Które Twoje podkłady sa naj,najjaśniejsze? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Kici kici miau miau
|
tak jasne
zrobie jutro i wstawie
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
a foto cienia glo?
![]() jakie jest pochodzenie cieni IsaDory i kiedy je kupiłaś?
|
|
|
#37 |
|
Kici kici miau miau
|
wstawiam zdjecia:
-róż MAC - kolor True Romance -blyszczyki: JT Baby doll, Fraise, YSL Golden gloss 11,10, Dior nr 227 |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
U ciebie podoba mi sie:
NOUBA RAINBOW EYELINER - kolor 31-niebieski opalizujący na złotozielono, nowy, tylko testowany Too Faced Lip Injection Mask-powiększająca maseczka do ust, 7 z 8ml MAC Select SPF 15 Fundation, podkład w kolorze NC 25 - jasny beż w żółtym odcieniu, 30ml z ubytkiem 5% Korres Natural Product - Flexible Coverage Foundation,[/color][/color][/b]podkład do cery suchej i normalnej w tubce 40ml, kolor 21N - jasny chłodny beż[/size][/color][/color][/color][/size], raz testowany, w pudełeczku, data ważności 10.2008 The Body Shop Vitamin C SPF 15 Daily Moisturiser, nailżającorożświetlający krem na dzień z witaminą C i filtrem 15, 50ml, ubytek - 5ml - odświeżająconawilżające mleczko do ciała w sprayu, I Coloniali z serii Spirit of Africa z masłem Karite i Aloesem, 250ml, nowe, nieużywane, fabrycznie zapieczętowane, takie jak w linku http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13521 [/color] [/b][/color][/color]Origins No Puffery, 30 day solution for puffy eyes, żel pod oczy likwidujący opuchliznę, 18 ml- został TONI&GUY iron-it heat defence spray, nabłyszczający, prostujący spray do włosów, który jednocześnie ochrania włosy przed uszkodzeniami spowodowanymi gorącym powietrzem suszarki, używać na mokre włosy przed suszeniem lub na suche przed użyciem prostownicy, 50ml, raz użyty-rezerwacja Wiem,że to dużo,ale mam bardzo dużo kolorówki-może coś znajde dla Ciebie jeszcze? Hej, spray Icoloniali już wymieniony (zapomniałam odznaczyć) a podkład Maca właśnie wymienia się podkład Korres używałam trochę, tak więc teraz jest z ubytkiem ok.5ml reszta bez zmian, jak najbardziej do wymiany faktycznie masz dużo kolorówki ale ja też niemało i nie chciałabym gromadzić jeszcze więcej rzeczy (no chyba, że masz jakieś meteoryty), tak więc wolałabym zostać przy opcji tester cieni Diora + paletka EL + jeszcze odsypka Maca, napisz co chciałabyś za każdy z tych kosmetyków a na pewno się dogadamy edit. podoba mi się też puder Dianne Brill (czy to ten w kamieniu) a odcień to taki bardziej różowy czy żółty jest? no i jaki efekt daje? czy mocno rozświetla? czy nadaje sie na dzień? Edytowane przez becca Czas edycji: 2008-11-28 o 19:28 |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze najjasniejszy jest benefit, lancome jest opalony, clinique natomiast daje naturalny efekt, moge zrobic fotki na rece, abys mogla ocenic sobie kolorek, jesli interesuja Cie pudry sypkie to dior i lancome sa jasne
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Dodam Ci fote w poniedziałek bo nie ma mnie w domu-a zapomniałam,,że te z chcialas.IsaDore kupiłam jakos w lutym w perfumerii.
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?? |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
napisz mi proszę, czy kolor odbiega bardzo od tego, który jest na zdjęciu? Jest jaśniejszy?
|
|
|
#43 |
|
Kici kici miau miau
|
ubytek różu jest bardzo niewielki - nie wiem moze z 5%
natomiast na zdjeciu sa Golden glossy ale dwoch niestety nie oddam - tylko jeden plus dwa JT ze zdjecia chcialabym puder Dianne Brill
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za coś z tego? Najbardziej zależałoby mi na 5 Diora i/lub czekoladce Bourjois
Dior-5 Couleurs-770 Pink Idol-piątki diora,tester w plastikowej obudowie,zużycie niewielkie-widac na zdjęciu Bourjois-Delicede poudre highlighting poudre-,,biała czekoladka,,-zużycie ok.2% z 16,5 gram Gosh-Trio Eye Shadow -kolor Water Lily-potrójne cienie-kazdy kolor maznięty dla wypróbowania -ubytek znikomy IsaDora-23 Soft Lilac-czwórki cienie w kolorach pastelowych fioletów-lilii-zużycie na zdjeciu GloMinerals-rain forest-pojedynczy cien w kolorze metalicznej oliwki-zużycie ok.3% APC-nr.12-opalizujący zielony cien-zostało ok.1/3 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
daj znać, czy jesteś zainteresowana naszą wymianką, bo mi nie odpisujesz.
Napisałam na ile wyceniam moje kosmetyki, Ty miałaś zrobić to samo ![]() Jeżeli nie jesteś już zainteresowana, to też daj znać, to nie będę czytać niepotrzebnie watku
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Kolor jest taki jak na zdjęciu-nie jest to żadna pisatacja tylko metaliczna oliwka (już ci to pisałam),zgaszony,zimny zielony-trochę zgniły.Załączam zdjęcie-w miarę oddaje kolor (w miarę.)
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej po obejrzeniu zdjęć-interesują mnie Lancome,Estee Lauder i Benefit podkłady.Czy oprócz palety brązera Dior coś w moim wątku ci sie podoba?
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2008-12-01 o 14:21 |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
metaliczność mnie przekonuje
czyli: TY - biała czekolada, quad IsaDory, trio gosh, cień glo minerals JA - dwie palety SSKit, baza AA, róż YR
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mleczko Miracle oceniam tak na 110 zł.(nie wiem ile kosztował,bo to prezent,wiem,jednak na pewno,że nie z Allegro,podaje tez cenę z perfumerii internetowych-tam ceny wachają sie od 110-135 zł) Vichy Normaderm-zelowe mleczko kosztowało mnie 44 zł. A cienie Virtual-jakieś grosze do dyszki. Jestem zainteresowana wymianą. |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Becca
Hej. Więc tak-puder Dianne Brill-jest jaśniutki w zółtawym odcieniu i waniliowym zapachu.Nie robi on jednak twarzy na zółtego kurczaka-tylko subtelnie rozświetla cerę i wyrównuje koloryt,spokojnie można używać na codzień. Czy mogę chwilę wstrzymać sie z decyzją-ponieważ obgaduję jedną wymianke i na podkłady i nie wiem,czy potrzebuję az tyle.Wtedy bede wiedziała na czym mi naj,najbardziej zależy....postaram sie wyjasnic sprawe szybciutko. Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2008-12-01 o 14:47 |
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie?
Bourjois-Delicede poudre highlighting poudre-,,biała czekoladka,,-zużycie ok.2% z 16,5 gram |
|
|
|
#53 |
|
Kici kici miau miau
|
a ja?
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder DB podoba mi się i paleta EL i tester cieni Diora i na nim najbardziej mi zależy i pigment Maca http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz coś ewentualnie poza wątkiem? |
|
|
|
|
#56 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak sobie pomyslalam-że chyba jednak za dużo mi tych błyszczyków i może masz coś innego?? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#57 |
|
Kici kici miau miau
|
nie niestety - moze innym razem
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Morning glory ma kartonik, pojemność 4,8 g, Money honey bez kartonika, o połowę większy od tamtego, widać na zdjęciu. |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.