|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy zimowy wątek
Cytat:
![]() a za co mam szukac? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie:
@ Błyszczyk Bourjois effet 3D nr 6 mauve oceanic, to jest taki ciemniejszy roz z niebieskim pigmentem, bardzo oryginalny kolor, niewielkie zuzycie. @ Bourjois – tzw. “biala czekoladka”, zuzycie ok. 20-25% ale ciezko ocenic dokladnie – nie oddam latwo, tylko za cos co mi szczegolnie wpadnie w oko. (ale bardziej blyszczyk )
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Może cos u mnie za czekoladkę?
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje.
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos?
@ Bourjois – tzw. “biala czekoladka”, zuzycie ok. 20-25% ale ciezko ocenic dokladnie – nie oddam latwo, tylko za cos co mi szczegolnie wpadnie w oko. |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
allie, przepraszam nie zauwazylam wczesniej Twojego pytania -
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
@ Bourjois – tzw. “biala czekoladka”, zuzycie ok. 20-25% ale ciezko ocenic dokladnie – nie oddam latwo, tylko za cos co mi szczegolnie wpadnie w oko.? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Soso, przejrze dokladnie Twoj watek poznym popoludniem, dobrze? Bo masz pare fajnych rzeczy wiec musze pomyslec co by mi sie przydalo
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ok, to napisz mi ostatecznie co Cie interesuje i jaka wymiane proponujesz.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
33. Bioderma, Sebium H2O, 250 ml - nowy, nie otwierany, trochę przesadziłam z zapasami. Zakup w SP - w opcji 2 w cenie 1. Polecam, to mój ulubiony płyn micelarny; jest rewelacyjny. - jaka jest data waznosci? 23. Isispharma, Aquaruboril, płyn micelarny, 250 ml, nowy - wrzesień tego roku, SP, był dodatkiem do kremu Płynów micealrnych używam z Biodermy, ten jest mi w sumie niepotrzebny. Dla osób z problemem pękających naczynek. - jaka jest data waznosci? 17. Lumene, Błyszczyk do ust Berryfun - raz maźnięty, nie dam głowy za świeżośc, pachnie tak jak pozostałe Lumene, czyli jak dla mnie średnio apetycznie, raczej na dokładkę do jakiejś wymiany Ja i tak go nie używam, jest ciemny. 8. Max Factor, Kohl Pencil Eyliner (kredka), dołączana w ramach promocji do tuszu 2000Calorii, nowa, nie używam czarnej kredki SP. Właściwie to posiadam je w ilości sztuk dwóch (dwukrotny zakup tuszu), ta druga była parę razy używana, kiedy wydawało mi się jeszcze, że nauczę się robić kreski na powiekach plus perfumy ale je pewnie wolisz wymienic na inne perfumy? co mozesz oddac za czekoladke? pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
levante, wymienilabym sie na ten krem Avonu ale czekam jeszcze na wiadomosc od abraska czy jest chetna na niego bo sie wczoraj interesowala tym balsamem. dam Ci znac jesli sie na niego nie zdecyduje.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
nteresuje mnie:
-czekoladka -boots antycell -loreal juice -effect 3d bł no i ten glamour moge dac połowe pudru hauschki ( za juice i effect 3d), mega shine jest nowy ( moze za czekoladke?) , hipp chyba tez...no chyba ze 1 raz uzyty ale to jeszcze musze sprawdzic wychodzi jeszcze cos za boots i glamour tak??? napisz czy ci odpowiada w ogole |
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekoladka jest w negocjacji, za mega shine podziekuje. Hipp wezme chetnie za glamour jesli jest nowy.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
abrasku, nic wiecej nie wybralam
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
kurcze, troche malo mowiac szczerze
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
nie bardzo, nie chce na sile bo i tak sama mam tego sporo
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
abrasku, tak wlasnie patrze. ktore to dokladnie maslo, zalinkuj mi bo sa dwa na kwc.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.