|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie chcę iść na studniówke :(
ale studniówki się zaczynają, myslę, że sporo dziewczyn czeka z kupnem swojej, bo na świąteczną kasę od ciotek i babć i myslę, że jeszcze w święta niejedna siądzie do komputera, tylko daj np. na 7 dni, bo wiesz, musi się sprzedać, wpłynąć kasa, wysłać, i jeszcze tym kims musi db leżeć, żeby Ci nie odesłał, no niestety, ale jest szansa, że sprzedasz.
zrób zdjęcia na szczuplej do niej, zgrabnej koleżance, pokaż zachęcająco kieckę, wrzuć na allegro z konkretną ceną, w najgorszym razie, jak nie opchniesz, a nie będziesz nic mieć, nie pójdziesz. Po drugie, szukaj możliwości pozyczenia. proponowałabym też teraz dietę, ale nie głodówki, kosztem Świąt (łatwo powiedzieć, ale jednak to tylko jedzenie, zamroź sobie trochę piergow na potem, a jak tak masz strasznie pypcia do ciast czy czegoś, to sobie upieczesz czy ''odbijesz'' po wszystkim), i ruch, zapodaj sobie codzienne marsze (bo z bieganiem np. może byc trudno, na siłownię nie wydasz) takie po 10 km, wiesz, 2, 3 godziny z buta z dziarskim krokiem, spokojnie powinnaś ładnie zjechać. Tylko, nie głoduj, odzywiaj się sensownie, bez pasienia się , wartościowo, zwlaszcza, jeśli zdecydowałabyś się na aktywność fizyczną. Tylko się nie opychaj po wysilku. A żebyś jednak nie wpadła na cudowny pomysl z glodowkami czy dieta typu bułeczka dziennie- wiedz, że od tego np. pięknie wypadają włosy.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2008-12-21 o 00:07 |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
cześć
ja nie doradzam żadnej diety, przecież są święta i kto myślałby o przestrzeganiu typu: na dzień mogę zjeść tylko 1200 kcal. powinnaś wybrać się do sklepu i kupić sukienkę, która zakryłaby to i owo, a nie przejmować się za ciasnym ciuchem.a tak poza tym to radzę przejśc się po centrum handlowym i poprzyglądać dziewczyną czy one są takie rewelacyjnie? czy faktycznie szczupłe dziewczyny są ładne? i czy najważniejsze chude podobają się facetom - facetom a nie snobistycznym szczekaniom?! grunt to zachować umiar i dobrze się czuć- nieważne w jakim rozmarze Żeby nie było, nie pisze to żadna grubaska, która chce podnieść na duchu własne ego. po prostu tak łatwo jest dostrzeć, że każda dziewczyna, czy to chuda czy gruba, może mieć faceta przystojnego! tylko dziewczyny trzeba w to uwierzyć. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#33 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma bardzo kobiecą i seksowną figurę, ale na pewno nie jest gruba! Sorry za ot. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moje propozycje: 1 - sprzedać starą sukienkę tak jak mówi Hultaj a za pieniądze kupić sobie nową 2 - zanieść starą sukienkę do krawcowej i przerobić ją, może to będą mniejsze koszta niż kupno nowej, ale nie wiem, nie znam się 3 - zacznij się ruszać, masz trochę wolnego, więc poświęć ten czas na rozsądną dietę (nie katuj się dietą cud, której nie ma! jedz pełnowartościowe produkty, ograniczaj słodycze i koniecznie zajrzyj na podforum Dietetyka
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w zdaniu "jak sie ograniczysz to moze pojdzie wiecej niz 3 kg.." nie widze nic złego i chyba mega przesadziłas!
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Na Twoim miejscu najpierw poszłabym do DOBREJ krawcowej i spytała o możliwośc przeróbki,poszerzenia...i zaczęłabym się więcej ruszać(powiedzmy,bo po lecie też mi się troszkę w biodrach przytyło,ale staram się ograniczać jedzenie i od czasu do czasu poćwiczyć).Jak nie da się kiecki przerobić,to poszukaj nowej...a sukienki na allegro idą niezależnie od pory roku-jak nie na studniówkę,może ktoś kupi na karnawał
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Nie martw sie, może uda Ci sie,
ja też nie chce isc ale pomysl: to jedyna taka okazja w zyciu, potem mozna tyle wspominac ![]() Ja nie mam z kim isc, bede jedyna sama osoba z mojej klsay jaki wstyd ![]() MOZE MA KTOS JAKIEGOS ZNAJOMEGO DOBREGO TANCERZA PLIS POMOZCIE
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuj kupić moze używaną sukienkę - tez na allegro, może wyszczuplające majtki/ rajstopy. Nie wiem gdzie przybrałaś najbardziej, ale szeroki pasek podkreśli talię i biust - napewno kolezanki szkieletory mogą ci go pozazdrościć. Nie wiem też jak tak szybko przytylaś 10 kg - podejrzewam że to kwestie zdrowotne - ale może uda Ci się zrzucić choć ze 3-4? Głowa do góry, studniówka jest raz w życiu!
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
10 kg w 4 miesiące (niecałe):O
ja objadając się przez cały rok jak słoń przytałam najwyżej jakieś 4 kg :O a zaznaczam, że do chudzielców nigdy nie należałąm ;p nieźle musiałaś siebie dopieszczać moja rada : nie rezygnuj ze stuniówki, bo jak widzę planujesz ją długo i jak zrezygnjesz będziesz żałować. a co do zbędnych kg nie będę inna od dziewczyn - zaciśnij pasa i już - moim zdaniem przez 3 tygodnie można schudnąć więcej niż 3 kg Edytowane przez VampIrzyca Czas edycji: 2008-12-22 o 00:31 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
denerwuje mnie taka postawa... zmień dietę i ćwicz tyle ile masz tylko siły teraz jest czas wolny nie chodzisz do szkoły to poświęć się i ćwicz... nie chodzi o to abyś schudła aż tyle .. uwierz mi że każda jędrna kobieta będzie wyglądać dobrze ... nic ci nie da siedzenie i marudzenie przed kompem .. nie obżeraj sie na święta jak 90% polaków tylko jedz wszystkiego po troszku ... jeżeli nie spróbujesz to ci samym myśleniem nie uda się schudnąć ... sama mam studniówkę .. mam dużo pulchniejszych koleżanek i wiem że jak ktoś jest jędrny to nie wiem jak gruby by był sukienka ładnie się układa.. a ty pewnie ze swoją wagą przesadzasz
oczywiście nie zapomnij że jak ćwiczysz to rosną mięśnie one są dużo cięższe od mięśni więc nie sugeruj się wagą przy odchudzaniu bo może ona nawet wzrosnąć .. pij dużo wody jak ćwiczysz |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
nie rezygnuj ze studniówki tylko dlatego, że nie mieścisz się w starą sukienke!!to największa głupota jaką możesz zrobic!!! bierz sie za siebie i tyle, a jak nie masz kasy to pożycz sukienkę od kumpeli. ja tez mam teraz studniówkę za 2 tyg i tez nie mam co zalozyc... wiec ide do kol ktora ma tego pelno
i cos napewno znajde zrób tak samo! uwierz ze potem bedziesz sobie w brode plula ze nie poszlas tylko ze wzgledu na kilka kg wiecej.... ;/ |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
ale to jest denerwujace, bede jedna osoba z klasy, ktora przychodzi sama, pomyslcie jak bede sie czula
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli brak osoby towarzyszacej Ci tak doskwiera to zapros jakiegos kolege, sasiada czy kogo tam Niektore dziewczyny nawet kuzyna biora Facet zawsze jakis garnitur ma i co tu duzo mowic, na darmowa zabawe zawsze znajdzie sie chetny
|
|
|
#43 | |
|
Różowy Jednorożec
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważam, że jeśli bardzo chcesz iść z chłopakiem na studniówkę, to przecież nie musisz zapraszać kolegów z klasy czy szkoły. Masz chyba jakiś kuzynów?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

, wartościowo, zwlaszcza, jeśli zdecydowałabyś się na aktywność fizyczną. Tylko się nie opychaj po wysilku. A żebyś jednak nie wpadła na cudowny pomysl z glodowkami czy dieta typu bułeczka dziennie- wiedz, że od tego np. pięknie wypadają włosy.

czy one są takie rewelacyjnie? czy faktycznie szczupłe dziewczyny są ładne? i czy najważniejsze chude podobają się facetom - facetom a nie snobistycznym szczekaniom?! grunt to zachować umiar i dobrze się czuć- nieważne w jakim rozmarze
!

Niektore dziewczyny nawet kuzyna biora
Facet zawsze jakis garnitur ma i co tu duzo mowic, na darmowa zabawe zawsze znajdzie sie chetny

(Wito, 22.01.2020