|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel Chance, D&G the one i inne
Cytat:
a nie podobal CI sie roz chanel z mojego watku? moglabym ewentualnie zaproponowac Ci jeszcze podklad mat lumiere a reszta kosmetykow ktore posiadam to dior, hr, lancome, guerlain, EL ![]() najbardziej zalezy mi na chance
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
A więc napisz dokładnie co masz
prawde mówiąc maseczka clarins pod oczy nie bardzo mnie interesuje potrzebuję teraz....bardziej podstawowe produkty. Różów nie używam, podkład jest chyba zbyt kryjący;/
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mogłabym rozważyć jeszcze oddanie wody Fuel fof Life Unlimited (najnowszy damski zapach Diesla). |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kompakt purdowy guerlain parure, cienie guerlain w fioletach (czworki), baza pod tusz spider eye HR, balsam do ust lip zoom HR, rozswietlaczo-roz z seii love YSL, baza pod podklad MAC, rozwietlacz EL platinum illuminator, no i podklad EL double wear ale on zdecydowanie bardzij kryje, niz Mat lumiere chanel
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
Czy za Chanel Chance interesowalby Cie serum Perfrctionist Estee Lauder, nowy, nigdy nie uzywany? |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mary cohr jest super ![]() mam -nowka (2 razy uzyta) wielkiego (400ml) delikatnego mleczka do cery wrazliwej, -peeling 2-fazowy do ciala (zuzycie jakies 20% z 400ml), -peelingu do twarzy zostalo mi z tubki 50ml jakies 20-25ml jak sadze), -serum do biustu (na bank ponad polowa) z pieknymi delikatnymi drobinkami, napinajace, ujedrniajace, -serum na noc do cery tlustej -jakies 30% z 200ml kremu do mycia twarzy - delikatna emulsja pod oczy jakies przypuszczam 15-20% zostalo ![]() a! i jesczze jakies 80% maseczki intensywnie nawilzajacej obledny zapach!
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
chce maseczke!;d
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
damy rade jakos? ![]() napisz co pasuje CI w ogole z tych rzeczy i wtedy pomyslimy |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Chance albo Meteoryty
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
co z kolorówki Chanel Cię najbardziej interesuje?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nieładnie jest pisac do kogoś oferte na PW, a później tą osobę ignorowac i nie odpisywać na zapytanie. Jesteś nowa na Targowisku, chociaż i to nie tłumaczy takiego zachowania, które powinno wypływac nawet nie tyle z zasad panujących na Targowisku, ile ze zwykłej grzeczności
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Vilandra wybacz, nie nadąrzałam z odpisywaniem
przepraszam, ze poczułaś się urażona. Nie znalazłam nic u Ciebie
Edytowane przez Paulina121 Czas edycji: 2009-02-04 o 16:21 |
|
|
|
|
#57 |
|
Kici kici miau miau
|
ja jestem zainteresowana Chanel Chance
Nina Ricci jak najbardziej posiadam jeszcze krem Clarinsa - nowy, ale 15 ml , wersja na noc. nie otwierany, z 2008 roku Multi Active jour dostalam gratis do pelnowymiarowego kremu
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-02-04 o 16:52 |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taka mała dygresja na przyszłosc. ps. to po co do mnie pisałas PW, skoro nic nie widziałaś w moim wątku dla siebie? |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się cicho. Czy mojego posta nie zauważyłaś czy też nic nie znalazłaś w moim wątku?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

Mam w wątku między innymi najnowsze Meteoryty Motylkowe - może byłabyś zainteresowana?
nie widziałam ich w Twoim watku. chyba nie potrafie szukac;d

bo mary cohr jest super
damy rade jakos?