|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: marzy mi sie dom
piekny domek ci się marzy. znajomi mówili mi ostatnio, że nawet taki używany można kupić. Ale na jakiej zasadzie to nie wiem. Chyba przywożą z Niemiec i tu u nas montują. No oni tak sobie wymyslili, bo taki używany to tańszy.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłam polską firmę co produkuje i stawia domki w technologii z izolacją wewnątrz drewnianego bala. Jest to bardzo interesujące ponieważ chciałabym postawić taki dom całoroczny a większość firm oferuje domy letniskowe.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie- a domek letniskowy to zupełnie coś innego. Ja mam na działce domek drewniany- malutki i juz wiem, że nigdy więcej niczego z drewna.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Jest kilka firm w Polsce, które zajmują się stawianiem domów z bali. Ogromnym plusem jest czas, masz go dosłownie w ciągu tygodnia, potem tylko wykańczasz w środku i urządzasz. Niestety w Polsce nadal nie jest to tania sprawa, co innego za granicą, tam bardziej się opłaca.
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastaw się,a postaw się. Kwestia priorytetów. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Można wybrać projekt mniejszego domu z możliwością rozbudowy.
Myślę, że duży metraż to nie wszystko, bardzo ważne żeby dom był funkcjonalny. Wiele razy widziałam ogromne domy zaprojektowane chyba bardziej na "pokaz", bez przemyślenia o wygodzie domowników, funkcjach, miejscach na określone meble-rzeczy, które są niezbędne w każdym domu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.