|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: klejnotki
Bardzo podoba mi się ostatni wrzut. Wiadomo, technika jeszcze troszkę kuleje moim zdaniem i wszytko mogłoby być dokładniejsze, ale rzuca się w oczy to, że masz swoje, oryginalne podejście do tematu, a nie klepiesz "takie jak wszyscy". Tak więc dla mnie projektowo bardzo na plus, a technicznie to kwestia wprawy. Najbardziej podobają mi się trzecie i ostatnie.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
O jakie fajne prace, naprawdę mi się podobają...
Są inne niż to co do tej pory widziałam... Mają swój styl, aczkolwiek nad techniką warto jeszcze popracować, ale to wiesz
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Świetne korale, zgadzam się ze zdaniem Wizażanek, że pomysły ma piękne i oryginalne. Podziwam!!!
Kolczyki z ostatniego wrzutu - wspaniałe, z wisiorów najpiękniejszy wisior z onyksem - cudny projekt. Edytowane przez LadyArgerich Czas edycji: 2009-05-13 o 14:43 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
naila - wnioslas - moje poprawione samopoczucie (a dzis mam wyjatkowo podly dzien wiec to na wage zlota)
![]() smoczku - nie masz pojecia jak sie ciesze z TWOICH odwiedzin zachwycam sie twoimi pracami od zawsze wiec jestem wniebowzieta ze moje proby znajduja twoja aprobate przy okazji wielkie dzieki za porady w dziedzinie oksydowania ![]() kamyku - twoje prace sa zawsze piekne i eleganckie wiec bardzo sie ciesze ze moje "dzielka" sie spodobaly Lady Argerich - wielkie dzieki - ciesze sie ze sie podoba teraz kilka nowosci: kolczyki z koscianymi kolkami, komplet z amonitami, i koralowy donat z perelkami mam nadzieje ze technicznie jest troche lepiej choc jeszcze nie jest to tak jak bym chciala Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2009-05-16 o 09:48 |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
1. Bardzo mi się podobają, ciekawe połączenie: koral i perełki
![]() 2,3. Skamielinki mi się nie podobają, więc biżu z nich też nieszczególnie. 4. Bardzo ładne, ale jak dla mnie takie jakby... ponure. Naszyjnik dla Kłapouchego ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, a mi się właśnie podobają
ładnie wykonane i do tego takie hmmm... odkrywcze? Nie widziałam wcześniej takiego wykorzystania skamielin, a jestem na tak
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Komplet z amonitami - genialny! Urzekł mnie również ten wisior: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1239178817
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Najpiękniejszy jest wg mnie ten wisior https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2249755&d=1242459840 .
Osobiście nie mogę nabrać odwagi na wrapki. Podziwiam twoje projekty, są inne...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Wisior z amonitu jest cudny! Ostatni z koralem niebieskim też! Niestety kolczyki z amonitami mają jakis dziwny drucik, ten oplatający wygląda troszkę jak ..z odzysku?? Bo na pozostałych pracach jest w porządku
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Mi podobaja się wszystkie bez wyjatku!
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Piękne prace, są niezwykłe. Zachwycił mnie wisior, genialne połączenie perełek z kamieniem no i cały projekt wręcz kosmiczny, a przy tym wyważony, żaden element nie wygląda na źle zaprojektowany:
) Super!
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
mnóstwo świetnych projektów, efektowne asymetryczności, ładne zastosowanie pereł, wisior z onyksem rewelacyjny
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Kolczyki kościane wyszły świetne,ale komplet z amonitami podbił moje serce.Szczególnie wisior
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Nefya Ameth - pierwsze to kosciane krazki w kolorze korala, a klapouchym tez sie cos od zycia nalezy
heurek - nie jestem az tak odkrywcza amonity byly w bizuterii i to na wizazu tylko nie pamietam u kogo kulkam, nemein, agnieszkamudra - dzieki dziewczyny naila - to nie odzysk tylko za luzne owiniecie i zbyt energiczne polerowanie daly ten niezbyt udany efekt - coz ucze sie na wlasnych bledach mam jeszcze jedna pare amonitkow i nadzieje ze nastepne wyjda lepiej lady argerich, szkladsznurowadel - rosne od waszych komplementow ayumi88 - kosciane kolczyki czesto nosze bo w naturze wygladaja jeszcze lepiej teraz troche nowosci a wlasciwie nowosci-starosci bo robione dawno a dopiero teraz fotografowane ps. nowosci jutro bo internet osiagnal u mnie predkosc galopujacego zolwia i nie mam sily czekac zeby sie zaladowaly zalaczniki |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
dla odmiany niewrapowane
pierwszy naszyjnik i bransoletka (troche juz wyeksploatowana) plecione na lince jubilerskiej oczywiscie inspirowane pracami kasi dwie bransoletki z dyndadelkami srebro ze szklem i masa perlowa z muszla i dwa naszyjniki z krysztalem gorskim ktory bardzo lubie |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Zielony naszyjnik jest uroczy
.Ładnie się prezentuje.Podobają mi się też oba naszyjniki z kryształem,chociaż średnio lubię ten kamień.Ale wiadomo,wszystko inaczej wygląda,kiedy jest już gotowe
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
z poprzedniego wrzutu urzekły mnie oba wisiory, choć koralowy bardziej dla mnie. Natomiast z ostatniego naszyjniki z kruształkami i listkowy piękny
I wyszło na to że w sumie same naszyjniki!!!
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
piękny kryształ górski............. achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhh ochhhhhhhhhhhhhh i tak dalej...... cudowne
a wisiory z poprzedniego wrzutu to po prostu klasa..!
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
1 i 2 bardzo mi się podobają, 4 - jak dla mnie za duża masa perłowa - chyba bym nie wytrzymała
Poprzedni wrzut = = rewelacja
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielony i ostatni - najbardziej udane
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Ogromnie ciekawa biżuteria. Zaskakują mnie Twoje pomysły i oryginalność.
moi faworyci to : kościane kółka, amonitowy komplet, dziwadło z onyksem i perełkami i kolczyki kwarcowe
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo mi się podoba takie misterne wykonanie tych kolczyków.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
ayumi88 - ja uwielbiam krysztal gorski, tylko dobrze szlifowany - wtedy potrafi byc naprawde piekny
cayen1 - najbardziej lubie robic naszyjniki i wisiory i chyba najlepiej mi wychodza orangecountry - mam slabosc do wszystkich naturalnych kwarcy jest w nich jakas magia i energia rusa1ka - bransoletka z masa perlowa jest faktycznie duza, zrobilam do niej naszyjnik ale nosic moge jedno albo drugie (z malymi kolczykami do kompletu) bo inaczej wygladam jak choinka heurek - zgadzam sie z toba falling in love - ciesze sie ze cie nie zawiodlam Abdabr - nie wiem o ktore kolczyki ci chodzi ale milo mi ze sie podobaja teraz nowosci jeszcze cieple ciekawe co o nich sadzicie kolczyki z karneolem i agatem karneolowym, wisior z kwarcowym "krysztalem" i labradorytowa rybka (niestety fatalnie sfotografowana ale juz poszla do ludzi i nie moge powtorzyc zdjecia a chcialam sie nia pochwalic) |
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatni wisior fajny tylko ja nie lubię siatki ( sama się zastanawiam dlaczego
) Kolczyki bardzo mi się podobają i pierwszy wisior |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Znowu wrzucasz śliczności
![]() Te kolczyki są świetne.Super wyglądają w oksydzie.Ja bym tam coś jeszcze widziała pomiędzy kwiatkiem,a biglem,ale i tak mi się bardzo podobają ![]() Zaciekawił mnie też pierwszy wisior,jest bardzo ciekawie skomponowany
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
i kolejne śliczności.. chcialam napisać że zabrałabym ci ten ostatni wisior dla siebie ale jak już poszeddł do ludzi...
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisior przecudnej urody
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
wszystko jest piękne!!! bardzo szybko się rozwijasz! jeszcze troszkę i będziesz w tym genialna
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisiory cudne, ale w kolczykach coś mi nie pasuje - może zbytnia różnorodność kształtów i łańcuszków.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
biedronko - kamyk w wisiorze to takie bezdziurkowe, dosc grube mydelko nie umiem ich oprawiac inaczej niz w siatke zeby sie pewnie trzymaly ale moze cos wymysle
![]() ayumi - kwiatek jest w tych kolczykach biglem bo chcialam zeby byl jak najblizej ucha i nad nim juznie ma miejsca orangecountry - wyczulam ze bedziesz chciala zabrac i szybko oddalam heurek - nieskromnie sie zgodze (jestem z niego bardzo zadowolona) fajnie ze ci sie podoba kassia27 - o do genialnosci to jeszcze daleko - ciagle sie ucze - przy okazji pozdrowienia dla twojego potomka od mojej trzylatki kulkam - kolczyki z resztek lancuszkow ale w naturze wygladaja niezlea teraz kolejne nowosci - tym razem same naszyjniki kwiatkowy z rozowego kwarcu, kometa z muszla paua i koronka z kwarcem dymnym |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

jestem również

= rewelacja