|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenny wątek: Dior, Lancome, Clinique + średnia półka
DOKŁADKA Z 10.04: BIŻUTERIA I INNE RZECZY
![]() Przepraszam za jakość zdjęć, jeśli ktoś jest czymś zainteresowany mogę zrobić więcej. Biżuteria kolumbijska: Przywieziona przeze mnie osobiście z Kolumbii, wyrabiana ręcznie więc niepowtarzalna (nie znajdziecie 2 identycznych egzemplarzy), zarówno kolczyki jak i bransoletki są nowe i nienoszone. 1. Pleciona bransoletka z palma de iraca, rozmiar uniwersalny (jest na drucie) 2. Bransoletka z koralików i nasion, rozmiar uniwersalny (nie oddam łatwo) 3. Plecione kolczyki z karaibskiej trzciny - 4 pary (podobne można kupić w galerii produktów kolumbijskich: http://www.galeriamacondo.com//produ...roducts_id=593) Biżuteria - inne: 1. Kolczyki I am z Camaieu - 3 pary (nowe, nienoszone) 2. Kolczyki wiszące z brązowymi koralikami (nowe, nienoszone) 3. Srebrne kolczyki-koła (używane, wymagają przeczyszczenia) 4. Asymetryczny pierścionek na kciuk (nienoszony, dostałam w prezencie a nie noszę tego typu biżuterii) 5. Zabawne turkusowo-różowe wiszące kolczyki (założone raz) 6. Spinka do włosów Inne: 1. Aplikator do cieni do powiek z Rossmana (nowy, nieużywany) 2. Minisłowniczek ortograficzny z zasadami pisowni 3. Ramka do zdjęć z tulipanem (nowa) 4. Stopery - 2 szt., praktycznie nieużywane (miałam biegać...)
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
za kosmetyki też mogłabym się wymienić ale tylko za orginalne perfumy ( najchętniej amor amor) lub kosmetyki z serii normaderm vichy.Co Ci się u mnie spodobało? Może masz coś z kosmetyków poza wątkiem?? pozdrawiam ![]() odpisz ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- bluzke top secret i adidasa mogłabym wymienić ![]() tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314654 jest jeszcze kilka aktualnych rzeczy (moze Ci sie coś spodoba) może chciałabyś wymienić Miracle so magic?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
4. Peeling do rąk Mary Kay Satin Hands (nowy, nieużywany)
6. Peeling do stóp z jeżyną i miętą Avon - 2 razy użyty 1. YR Peche - brzoskwinia (zostało ok. 35/100 ml) 6. C-Thru Pearl Garden (1,2ml; fabryczna z kartonikiem) znjdziesz cos?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hey
napisalam, że bluza ma stan db, ponieważ jest lekko zmechecona ale sadze ze wytarczy ja "potraktować" maszynka i będzie dobrze![]() a czy pasowałaby Ci taka wymiana?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
chyba, ze lakier Dior. Aha, nie mam fragonarda vanille, przepraszam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() tuba prawdpodobnie poleci do kogoś innego nie wiem czy będziesz dalej zainteresowana wymiana ale może znajdziesz cos w zamian za:6. Peeling do stóp z jeżyną i miętą Avon - 2 razy użyty 1. YR Peche - brzoskwinia (zostało ok. 35/100 ml) 6. C-Thru Pearl Garden (1,2ml; fabryczna z kartonikiem) z peegilngu do rak -zrezygnuje
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hej
juz wrociłam i mozemy finalizowac wymianke demeterek na pv
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
juz patrzylam i szczerze mowiac tez nie bardzo. moze masz cos z mojej wish?
|
|
|
#45 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
A ile ml jest tego miracle?
Nie napisalas co Ci sie podobało ![]() Z Twojej listy mam: 7ml touch of pink (w oryginalnej miniaturce) tusz fatale (jesli lubisz mocny efekt) jasny puder prasowany clinique pędzel do pudru z naturalnego włosia Top Choice (czy jakos tak) jesli lubisz swieze cytrusowe zapachy moge zrobic odlekw Aliena z limitowanej edycji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cente-edt.html |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
U ciebie podoba mi się próbeczka C-Thru Pearl Garden (1,2ml; fabryczna z kartonikiem) i odlewka Elizabeth Arden Green Tea.
A czy dałoby radę zrobić odlewkę z Miracle So Magic? Chętnie poznałabym ten zapach.
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() przepraszam,że dopiero odpisuję ![]() tuba jest jednak wolna. więc z chęcia ją wymienie na: YR Peche - brzoskwinia (zostało ok. 35/100 ml) 6. Peeling do stóp z jeżyną i miętą Avon - 2 razy użyty 6. C-Thru Pearl Garden (1,2ml; fabryczna z kartonikiem) jestem z poznania więc jak cos to możemy sie umowic co do odbioru
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Atomki mam, napisz proszę jaką wielkość odlewki i próbek proponujesz?
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o kiwi to bardzo poproszę taką ilość jak proponujesz, natomiast bambusa kiedyś miałam całą butelkę, także za niego podziękuję, czy na poczet niego mogłabyś mi zrobić większą próbeczkę Miracle. Natomiast jeśli chodzi o Green Tea, to może około 10 ml lub ponad 10ml, jakbyś to widziała? Zobaczyłam, że masz jeszcze na wątku YR Peche, zrobiłabyś mi próbeczkę (tak ze 2ml lub ponad) tego zapachu? Acha, i na wszystko mogę przysłać fiolki lub atomki.
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling do rąk Mary Kay Satin Hands (nieużywany)
Zapraszam do mojego nowego wątku
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
To bardzo bym prosiła również o próbeczkę Werbeny i After Hours, jeśli będzie taka możliwość.
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tusz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328277
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze było 5 ml Kiwi i próbka Pearl Garden. Lecę na PW.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, inne zapachy (poza Bruno Banani - Pure Woman) mnie nie interesują
Ale będę zaglądać
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
róż również miałam na myśli z Avonu, sama mogłabyś sobie wybrać z obecnego katalogu, ew. mogę w drogeriach poszukać taki jaki sobie upatrzysz, na prawdę zależy mi na tym zapachu
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1239544278
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

nie wiem czy będziesz dalej zainteresowana wymiana ale może znajdziesz cos w zamian za: