|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Santa Maria Novella
Cytat:
Ciekawe, bo ja w zasadzie paczuli nie lubie Moze kiedys niuchne (Galilu ma byc otwrate w Krakowie, ale niestety blizej maja). Z oferty SMN mialam okazje poznac Angels of Florence - strasznie banalny, kiwatowy i troche zimny zapach. Meczy, a w ogole oryginalny nie jest. I jeszcze Fresia - tu juz lepiej, ale troche pudrowo i frezji prawie ne czuc. Takie mydelko Generalnie chetnie poznam inne zapachy SMN, ale nie pale sie do tego tak jak do innych niszowcow
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Santa Maria Novella
Cytat:
Swoją drogą czy ktoś (jak ja) porównywał Maszkarellę z Mystrą?Ciekawa jestem.Maszkarella jest bardziej ludzka a Mystra to już historia z baśni - zapach Czarownicy - Mrocznej Czarownicy (Aesop)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Ciekawe, bo ja w zasadzie paczuli nie lubie
Moze kiedys niuchne (Galilu ma byc otwrate w Krakowie, ale niestety blizej maja). Z oferty SMN mialam okazje poznac Angels of Florence - strasznie banalny, kiwatowy i troche zimny zapach. Meczy, a w ogole oryginalny nie jest. I jeszcze Fresia - tu juz lepiej, ale troche pudrowo i frezji prawie ne czuc. Takie mydelko