|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciaza a okres,jak to wlasciwie jest???
Tak sie nad jedną rzeczą zastanawiam, Kicia. Robiłaś sobie może test? Jeśli nie to może warto? Te plamienia dają dużo do myślenia, może warto sprawdzić.
Mi już zostało niewiele dni do wizyty u lekarza, sama jestem bardzo ciekawa co mi powie, ale chyba jeszcze bardziej się boję tego co mogę się dowiedzieć. Gdzieś tam w środku mam cichuteńką nadzieję, że może jednak, choć zdrowy rozsądek podpowiada, że nie ma szans. Cóż, pozostaje jedynie czekać cierpliwie. Biedny mój TŻ, z tych nerwów pewnie nieźle mu dam popalić w ten weekend. ![]() Pozdrawiam cieplutko wszystkie obecne tu
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() Dzoana tak robilam test ale w sobote popoludniu na dzien przed @ i wyszla jedna kreska a do dnia dzisiejszego biegam czesto siusiu,boli mnie podbrzusze,juz troche lzej kregoslup,i nadal bola mnie lekko piersi i normalnie zasypiam na stojaco hmm sama caly czas sie zastanawiam co to moze sie dziac ale z drugim testem chce jeszcze poczekac...Tak sobie czasem mysle ze jesli to dzidzia to objawy sie utrzymaja a jesli nie to znikna,choc wydaje mi sie ze jesli to nie dzidzia to juz po @ powinny zniknac,co o tym sadzicie??? Dzoana mam nadzieje i trzymam kciuki ze bedzie u Ciebie wszystko dobrze,spokojniutko wytrzymaj do wizyty,nie denerwuj sie bo to nie dobre ani dla Ciebie ani dla dzidzi !!!! Ehh ja tez tak mam ze gdzies tam w glebi czuje ze jest we mnie dzidzia,ale nawet nie zdarze sie rozmarzyc i zaraz jest powrot na ziemie i odrazu myslenie ze moze mam te wszystkie objawy urojone,ze wkoncu mialam okres itp...ale jak moga byc urojone jak w momencie kiedy sie zaczely ja myslalam ze moze boli mnie zoladek po imprezie,a jak zaczelam tak siusiac to stwierdzilam ze mam zapalenie pecherza,dopiero jak doszla reszta objawow to zaczelam sie zastanawiac,wiec urojenie chyba nie wchodzi w gre.... Trzymam mocno kciuki Dzoana ![]() Pozdrowionka dla wszystkich kobitek
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
No więc jestem po wizycie, po której nie jestem wcale mądrzejsza. Ciąży nie ma. Pocieszająca jest wiadomość, że po względem ginekologicznym jestem okazem zdrowia. Na pytanie czy mogło to być poronienie pani doktor w zasadzie nie odpowiedziała, zgrabnie przeszła do innego tematu. To tylko daje mi trochę do myślenia. Zwłaszcza, że nie znalazła żadnej przyczyny tak obfitej i bolesnej miesiączki.
Na dzień dzisiejszy wiem tylko, że spokojnie mogę starać się o dzieciątko, musze tylko przekonać do tego mojego TŻ. Poprzednio jeśli była to ciąża to by była wpadka z której zresztą bardzo bym sie ucieszyła. ![]() Kicia co u Ciebie? Wiesz już coś? Daj znać Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dzoana
![]() No nareszcie masz wizyte za soba Ehh moze madrzejsza po niej nie jestes,ale napewno spokojniejsza ![]() Ohh wiesz nie warto teraz to rozpamietywac,jesli nie ma zadnych komplikacji i mozesz sie spokojnie starac o dzidziusia to wydaje mi sie ze wszystko jest oki ![]() Teraz nic tylko brac sie do dziela ![]() Ehh a ja dalej nie wiem co sie ze mna dzieje,jeszcze musze ok tygodnia czekac na wizyte,a do tego czasu to chyba fiola dostane przy tych moich objawach,juz nie wiem czy to normalnie ze mam takie objawy,czy nie ![]() Czy ten @ ktory mialam to poprostu wybryk mojego organizmu,czy to dzidzia ![]() Ale musze jeszcze troszke poczekac i mam nadzieje ze uslysze od lekarza to co tak bardzo chcialabym uslyszec ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!
Mam male pytanko - mam juz 40 dzien cyklu ,(mam bardzo nieregularne, ale nie az tak dlugie) kupilam test i stad moje pytanko Zrobic teraz czy poczekac do jutra i zrobic rano?? |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja juz nie moge wytrzymac!!!
wiem ze lepiej jest rano ale skoro to juz taki dlugi czas to teoretycznie powinien wyjsc prawidlowy a najlepiej podwojny
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Heh wiem wiem jak to jest,ale lepiej uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac do rana i miec pewnosc
Ja tez zrobilam ostatnio popoludniu i strasznie tego zalowalam Ale jak wolisz,najwyzej rano jeszcze powtorz Trzymam kciuki i zycze II kreseczek
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
niestety dziewczyny nie udało sie to jednak był0 poronienie, bede starac sie dalej,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witam zrobilam i niestety tylko jedna
najgorsze ze bylam juz nastawiona trudno moze nastepnym razem Dziekuje ze pisalyscie zebym jednak poczekala bo jak bymm zrobila wczoraj to jeszcze bym wierzyla i znowu do apteki biegla pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Sama nie wiem, wsumie nie mam zadnych "typowych" objawow bola mnie troche piersi i brzuch z jajnikami jak przed miesiaczka tylko ze juz to trwa 1.5 tygodnia a do lekarza dopiero w polowie czerwca.... jak nie przyjdzie @ do tygodnia to zrobie jeszcze jeden
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Witam @ jak nie bylo tak nie ma
w srode robie jeszcze jeden zobaczymy co wyjdzie!! moze jednak pozdrowionka
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() No no chocklad no to dobre wiesci,i oby nie nadeszla @ ... Nio to czekam w srode na wiesci,i trzymam mocno kciuki za 2 krechy ![]() U mnie jakos tak dziwnie...niby obliczajac od daty ostatniej @ mimo ze byla taka dziwna,to wczoraj wypadal mi dzien owulki,ale nie mam wcale sluzu,wiec chyba jej nie bylo W sobote testowalam i znow wyszla 1 krecha,i juz nie wiem co jest grane A na badanie Bety HCG musze jeszcze poczekac z przyczyn niezaleznych odemnie ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Wprawdzie na dzień dzisiejszy nie zamierzam zachodzić w ciążę, chociaż już coraz bardziej o tym myślę, ale postanowiłam dołączyć się do wątku. Z tego co wiem, moja znajoma miała okres cały czas normalnie, a na wizycie kontrolnej dowiedziała się że jest już w 3 miesiącu!!! także dziewczyny nie poddawać się!!! wszystko zależy od organizmu, ale wierzę że się wam uda i mi kiedyś też Z tego co wiem, najlepszym sposobem na sprawdzenie czy jest się w ciąży są badania krwi. Znam wiele przypadków, gdzie test się pomylił i w jedną i w drugą stronę
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Zgadza sie, najlepiej badanie kwi ale nie zawsze jest mozliwosc zrobienia
tak jak w moim przypadku wiec pozostaje mi wierzyc ze testy ktore robie sa wiarygodne
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Steram się z Mężem o dziecko.. każdego dnia podczas dni płodnych współżyliśmy ze szczytowaniem w pochwie.. A teraz dostałam @ tydzień za wcześnie i to z takimi objawami: -Krwawieniu towarzyszą ostre, kujące bóle podbrzusza (z jednej strony), jestem osłabiona. A poza tym to od dwóch dni jest mi niedobrze i jestem senna. Bardzo chciałam być w ciązy ale te objawy rozwiały moje nadzieje... ![]()
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() .Test pokazał dwie mocne kreski,lekarz potwierdził,bardzo się cieszyliśmy.Jutro mam się zgłosić do położnej na badania i założyć kartę ciązy,ale chyba plany ulegną zmianie,ponieważ od wczoraj mam duże krwawienie i znajomy ból.Zamiast do położnej muszę zgłosić się do szpitala. Jutro dowiem się co jest grane.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam podobny problem jestem w 7 tyg ciazy i mialam okres.. tzn zaszlam w ciaze spoznial mi sie okres zrobilam test nic nie wyszlo.. dostalam okres myslalam ze to stresy tydzien temu zaczelam wymiotowac zrobilam wczoraj test 2 silne kreski ale znowu okres? bylismy u lekarza byl zdzwiony bo z dzieckiem ok serduszko bije wszystko dobrze a plamie.. ale u mnie podobnie mialy ciocie mimo ciazy mialy okres... poki co lezymy biezemy leki i odpoczywamy teraz najwazniejsze sa 2 tygodnie jak nadal bedzie wszystko dobrze to znaczy ze taki moj urok... jestesmy pod kontrola lekaza.. trzymajcie kciuki...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.