|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Garnier, Recover, Wax, Aquolina, Essence, L'oreal, J.Lo Glow
Niestety balsamik już zakupiłam
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
3. Korektor w płynie Rimmel Recover Odcień: Ivory Użyty 2-3 razy (jednak wolę w sztyfcie )https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...szczonych.html
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
witaj
przepraszam za zwłokę, ale wakacjowałam a czy masz jeszcze w posiadaniu ten blyszczyk? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1245567846pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety w wątku nic nie znalazlam
może masz coś poza watkiem ?
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
hey.
zainteresowały mnie: 1. Perfum Avon Fire me up: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,25607,fire-me-up-edt.html pozostało więcej niż połowa (obiecuję fotkę dla zainteresowanych )---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- 3. Korektor w płynie Rimmel Recover Odcień: Ivory Użyty 2-3 razy (jednak wolę w sztyfcie )i puder mineralny Essence za te dwie rzeczy oddam Ci legginsy |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
jak na razie niestety nic...
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
3. Korektor w płynie Rimmel Recover
Odcień: Ivory Użyty 2-3 razy (jednak wolę w sztyfcie )i puder mineralny Essence za te dwie rzeczy oddam Ci legginsy o te rzeczy mi chodzi. nie mam aparatu ale to sa fajne legginsy, obcisle, mozna nosic do dosc krotkich tunik, bo raczej nie przeswituja. powiedz mi jaką masz figure? jestes bardzo szczuplutka w nozkach? masz szerokie bioderka? ile masz wzrostu? to CI powiem czy beda dobre. na mnie sa za male, bo mam szerokie biodra bardzo 9biodrzasta jestem ) i mam 170 cm wzrostu. na dlugosc bylyby okej, bo sie bardzo rozciagaja, ale na biodra mi nie weszly... ja mam w biodrach 94 cm (mierze w najszerszym miejscu pupy).moge ci podac wymiary tych legow bez rozciągniecia, mierzone na plasko: dlugosc: 86 cm szerokosc: 21,5x2 najlepiej porownaj te wymiary z jakimis swoimi legginsami. ja ze spodni nosze raczej 38. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
takie coś by mi się nie opłacało
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nic nie wpadło Mi w oko u Ciebie.
Pozdarwaim
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za: 3. Korektor w płynie Rimmel Recover Odcień: Ivory Użyty 2-3 razy (jednak wolę w sztyfcie ) 14. Puder mineralny, sypki zużycie,kolor - wszystko na foto ??
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to czarny eyeliner do oczu
Tusz oddaje razem z eyelinerem. Pomadka nadaje złoty pobłysk taki delikatny. Jak przejedzie się po ustach kilka razy wtedy nadaje wyrazisty kolor.
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() podoba mi się: 14. Puder mineralny, sypki Essence ![]() ja u siebie mam różne próbki LRP do pielęgnacji, chyba że znajdziesz coś innego dla siebie ;P |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
To jest eyeliner z cienkim pedzelkiem
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
Pozdrawiam.
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
będę musiała chyba podziękować
eyeliner stylo jest zarezerwowany, przepraszam że tego nie zaznaczyłam, a Tobie nie będzie się opłacało pewnie tylko za próbki LRP pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
nowe dokładki u mnie próbek Oriflame
jeśli Cię zainteresują ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- to może za mój: - ORIFLAME Giordani Gold Luminous Concealer Rozświetlający korektor Giordani Gold 1,7 ml - kolor sand (sprawdzony tylko odcień, zostało 99% bo jest z pędzelkiem i trochę zostaje na nim) za twoje: - 1. Próbka perfum: * Avon - Make me wonder (tylko otwarta w celu poznania zapachu ) *Cynthia Rowley (Avon): (dosłownie wypróbowane) - flower x1 - petal x1 i - 14. Puder mineralny, sypki zużycie,kolor - wszystko na foto ?:P ?? hm to jak? pasuje ? czy jakąś próbeczkę też chcesz?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ergia-q10.html
Podoba mi sie jedynie to. Ale nie wiem czy chcesz oddać go za przypinke...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
nic nie wybrałam, pozdrawiam.
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ja się nie odzywałam gdyż dopiero wróciłam z dłuugich wakacji;-) tak, jestem zainteresowana tylko...mam zagwostkę co do moich błyszczyków, one są selektywne, szczególnie cenny jest dla mnie Clarins, szkoda, że już nie ma tego Avonu...a co powiedziałabyś na to, aby dorzucic do tego ten mineralny puderek?Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
OK, ciesze się, więc wymianka sklecona, czekam na adres na PRIV
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

) i mam 170 cm wzrostu. na dlugosc bylyby okej, bo sie bardzo rozciagaja, ale na biodra mi nie weszly... ja mam w biodrach 94 cm (mierze w najszerszym miejscu pupy).