|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kolczyki ... które ładniejsze ?? pomóżcie ;)
... jeżeli macie inne propozycję to śmiało wklejajcie
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- nie wszystkim muszą się podobać ;P myśle, że takie będą mi pasować bo buty mam w podobnym stylu z identycznymi cyrkoniami a to wkońcu na wesele więc dużo kobitek będzie miało takie świecące a te które tutaj wkleiłam nie wydają się takie tandetne jak niektóre
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Wiszące.
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
wiszące zdecydowanie.
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Drugie długie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie wyglądaja tandetnie - takie bazarowe, jakość bardzo kiepska (miałam kiedyś takie kolczyki w rękach). nie kupowałabym żadnych z nich.
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze, te odblaskowe skojarzyły mi się z dziewczyną przeprowadzającą dzieci przez ulice. Będzie cię widac z daleka co oczywiście jest pozytywne, ale nie w tak rażący sposób. Drugie są inspirowane otwieraczem do butelek :/ Trudny wyóbr. Postawiłabym na wiszące, bo są subtelniejsze
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. "Kolejny łyk..i bar zaczyna wirować. To dobrze. Bary powinny wirować." Sophie Kinsella |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze lub ostatnie...
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
dla was mogą byĆ tandetne ale żadna inna biżuteria będzie mi pasowała do całości więc muszę wybrać z tego co jest poszukam jeszcze jakiś innych i zaraz wkleje
tylko ostrzegam będą w tym samym stylu co poprzednie bo jak już powiedziałam nie mam wyboru
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
wybrałam te najlepsze chociaż do trzecich nie jestem za bardzo przekonana ponieważ nie lubie takich dużych kolczyków
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnie z tamtej serii
![]() Są eleganckie, 'bogato' wyglądają, także nie trzeba już nic więcej. A te ostatnie z tej serii: widziałam je 'na żywo'. Nie są 'sztywne' tylko te boki zawijają się pod spód. Także ... niefajnie to wygląda
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wciąż podobaja najbardziej pierwsze z tamtych porpozycji. Dla mnie nie są tandetne. Moja siostra na swoj slub kupila sobie taki peirscionek ztakich samych cyrkonii i nie wygladał tandetnie i delikatnie sie mienil wcale nie dawał bo oczach jak tu sugerują... wyglądał jak taki śnieżek w słońcu aż chcialo sie go zjeść
![]() A poza tym mam z tego też bransoletke, ja tam lubie mieć takie akcenty w ubiorze, a nie jakieś stonowane prawie niewidoczne. I pierwsze z tej drugiej propozycji też są fajne
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie też najbardziej podobają się pierwsze lub ostatnie(naprawdę świetnie wyglądają ) ale jeszcze zastanawiam się nad tymi pierwszymi z drugiej serii ponieważ jestem dość niska więc teoretycznie powinnam nosić długie kolczyki co wydłuża sylwetke a fryzure będę miała taką mniej więcej (być może to też w czymś pomoże hehe ;D) : |
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1246553687
o te ![]() moja koleżanka je ma i akurat też założyła na wesele przy związanych włosach i prezentowały się ślicznie
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z reguły wole długie kolczyki, ale pierwsze z tamtej serii wydaje mi sie ze beda wyglądaly efektowniej. Pierwsze z drugiej serii gdzies chyba widzialam - też ladne ale nie robią szału chyba
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Żadne ,bo sa tandetne.
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tu na wizazu znalazłam foto tych ostatnich z pierwszej serii ... naprawdę ładnie wyglądają |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie jakie TY proponujesz ?
![]() mówicie, że te są tandetne a nawet nie macie odwagi żeby podzielić się ze mną swoimi propozycjami ;P Edytowane przez marti1822 Czas edycji: 2009-07-03 o 13:57 |
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie mój styl, za dużo tych cyrkonii.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie wyglądają i piekna panna młoda
Tak mi sie spodobaly na tym zdjeciu ze sama bym sobie trzasnela tylko nie mam na jaka okazje zalożyć
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okazja zawsze się znajdzie czekają na swoje '5min'
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Również uważam że są tandetne. Nadają się może na disco, ale moim zdaniem nie na wesele. Wyglądają jak te z bazaru za 10 zł. Wybacz szczerośc, ale tak mi się kojarzą. Może gdyby były srebrne i z mniejszą ilością kamieni. Np. cos takiego (nie mówię że koniecznie te ale wydaje mi się ze one są tak jak tamte "bogate" ale mniej hmmm bazarowe):
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, wiem ... ale tak jak już pisałam muszą być takie ponieważ inne nie będą mi pasowały do butów bo na butach mam taki sam motyw |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
mnie chodziło o to, ze są tandetne. widać po tych wkrętkach, u mnie na bazarze takich pełno i ich jakość jest tragiczna. podobne ale ze srebra i z prawdziwymi cyrkoniami byłyby ok.
propozycje podane przez hauu bardzo ładne.
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2009-07-03 o 18:29 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pod tym względem masz rację miałam a stosunkowo niedawno koła z cyrkoniami byłam pewna że będą mi długo służyły bo dałam za nie 25zł a rozleciały się po drugim użyciu ...
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dośc że mnie uszy swędziały (musiałam miec alergię na ten metal) to jeszcze cyrkonie zaczely się wysuwac, aż w koncu 2 wypadły. Wkurzyłam się dołożyłam paredziesiąt złotych i kupiłam piękne srebrne z kryształkami. Czasem warto dołożyc parę złotych, no chyba że to kolczyki na raz, na jedną imprezę, wtedy to inna kwestia.Te które załączyłam wyżej są z Aparta, więc troche kosztują, ale u zwykłego jubilera napewno znajdziesz tańsze. Srebro nie jest drogie, a naprawdę wygląda dużo lepiej |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli będziesz miała podpiete włosy to 1 z pierwsze z pierwszej serii.
Jezeli wlosy beda calkiem upiete np w koka to 3 z drugiej serii. |
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może rzeczywiście masz racje mam uczulenie na metal i możę nie warto ryzykować a co do srebra to mam mega dużą kolecję srerbara w tym kolczyków ale jakoś nie lubie w nich chodzić są dla mnie za skromnę
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
ostatnie
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Sama idę w niedługim czasie na weselę
Co do biżuterii - też postawiłam na cyrkonie ^^, bo są delikatne i ładnie wyglądają rozświetlając kreację :P Co do twoich propozycji.. hmm... jak bym doradziła te "kwadraciki", ale osobiście polecam po prostu zwykłe długie kolczyki - takie coś jak na 2. zdj. tylko bez tych kółek na końcach :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

a to wkońcu na wesele więc dużo kobitek będzie miało takie świecące a te które tutaj wkleiłam nie wydają się takie tandetne jak niektóre 

Tak mi sie spodobaly na tym zdjeciu ze sama bym sobie trzasnela tylko nie mam na jaka okazje zalożyć