|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Guerlain, Agent Provocateur, Farouk, L'oreal, Givenchy, Estee Lauder
Może teraz w nowym wątku cos u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 |
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Mogę wycofać z allegro Dunnesa z mojego wątku.
lub z torebek moge Ci zaoferować śliwkową, Kupiłam ją w zeszłym roku w UK, jest z eko skórki. Używałam ja max 3 razy. To nie jest jakaś znana sieciówka ale tania nie była. Jesli chodzi o buty to mam złote baletki z H&M, rozmiar 40. Chodziłam w nich z 2 razy w domu.
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spodobal mi sie GUERLAIN Les Voilettes Matt Touch Powder i biala baza Givenchy. Dekalukulator wyrzucil mi date Guerlain na rok 2005. To jakis blad czy rzeczywiscie jest taki wiekowy? pozdrawiam |
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#43 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Podobają mi się meteorki, ale mam same zapachy... Mimo to zapraszam.
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13449776]
spodobal mi sie GUERLAIN Les Voilettes Matt Touch Powder i biala baza Givenchy. Dekalukulator wyrzucil mi date Guerlain na rok 2005. To jakis blad czy rzeczywiscie jest taki wiekowy? pozdrawiam[/QUOTE] To nie jest błąd,podałam kod i informację,że mimo to jest w idealnym stanie,jako,że to sypki puder,zupełnie nic się z nim nie dzieje,zachowauje się dokładnie tak,jak wtedy,kiedy go jeszcze kupiłam
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szarą sukienkę?
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Niestety nic dla siebie nie znalazlam. Interesowaloby mnie Miracle, ale sie spoznilam
![]() Cytat:
Czy roz bialy Chanel daje poswiate? Biały rozswietlacz mam, przydalby mi sie bialy roz, ktory od biedy czasami jako puder daloby sie nalozyc .niestety nic dla siebie nie widze. |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
James... posiadam pryzemki w tym kolorze- zostal praktycznie bialy z tego co pamietam interesujacy Cie kolorek, reszta jest na wykonczeniu.. podobaja mi sie meteoryty oraz prasowaniec guerlainka ale doskonale zdaje sobie sprawe ze to jest zdecydowanie za malutko
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13455884]Niestety nic dla siebie nie znalazlam. Interesowaloby mnie Miracle, ale sie spoznilam
![]() dziekuje za odpowiedz. Zastanawiam sie nad biala baza i wlasnie tym pudrem sypkim. Na gwalt szukam jasnego sypkiego pudru bo moje Lucidity juz na wykonczeniu. Czy roz bialy Chanel daje poswiate? Biały rozswietlacz mam, przydalby mi sie bialy roz, ktory od biedy czasami jako puder daloby sie nalozyc .[/QUOTE] Biały róż zawiera srebrne drobinki,które rozświetlają policzki,Jednak za niego wolałabym jednak coś innego,coś z mojej listy Zastanów się nad bazą i pudrem,w razie czego oddam oba kosmetyki
|
#52 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Meteory uzylam raz a prasowaniec chyba 3 zatem w obu przypadkach ubytek nie siega nawet procenta. Chetnie oddalabym Ci cos, co Ci sie podoba, ale niestety biały kolorek to troszke za malo. Moze posiadasz cos z mojej wish jeszcze? Pozdrawiam Cie goraco Cytat:
. pozdrawiam
|
||
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13461229]Lilu, za pelne opakowanie z pocalowaniem w nosek oddalabym pryzmy
. Meteory uzylam raz a prasowaniec chyba 3 zatem w obu przypadkach ubytek nie siega nawet procenta. Chetnie oddalabym Ci cos, co Ci sie podoba, ale niestety biały kolorek to troszke za malo. Moze posiadasz cos z mojej wish jeszcze? Pozdrawiam Cie goraco Doskonale zdaje sobie z tego sprawe Papa |
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
z Givenchy przydalaby mi mi sie 1 Milk. W KWC dizewczyny pisza, ze 5 Mango jets zbyt pomaranczowa. Ja jetsem bladziochem i wygladalabym jak marchewka :P:.
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
hey,
coś u mnie za: Estee Lauder Signature Lipstick - Dune Rose P11, uzyta maz 2 razy, kod A97 i zalotkę? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post13479549 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

. Meteory uzylam raz a prasowaniec chyba 3 zatem w obu przypadkach ubytek nie siega nawet procenta. Chetnie oddalabym Ci cos, co Ci sie podoba, ale niestety biały kolorek to troszke za malo. Moze posiadasz cos z mojej wish jeszcze? Pozdrawiam Cie goraco