|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
moim zdaniem 4 najlepsza. ta szara fajna,ale za zwykla jednak. skromne sa ladne, a ta czarna jest i skromna i ciekawa
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, że podpinam się pod wątek, ale mam problem z sukienka. Szukałam po necie i znalazlam taka, ale nie moge znalesc w zadnym normalnym sklepie
Nie podoba mi się kolor tej sukienki, wiec nie moge jej zamówic i moje pytanie to czy moze widziałyście gdzieś podobna? Obojętnie w jakim mieście, dojade wszedzie wiem, że już panikuje, ale nie wiem czy jakas inna mi sie teraz spodoba, wiec prosze o pomoc.
|
|
|
|
#33 |
|
żona
|
szara najladniejsza
ale nie za wczesnie juz zamawiac zebys nie załowała później
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was orientuje się, czy w którymś River Island znajdę jeszcze chabrową sukienkę z pierwszego posta?
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
chabrowa super
tylko wiesz wszystko zalezy jaka masz karnację i w ogole czy kolor by do ciebie pasował.czarne są uniwersalne ![]() mnie też czeka studniówka 2010
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
ja mam już buciki, welurowo-lakierowane z gino rossi
nie znalazlam zdjecia w necie wiec zdjecia nie wkleje ![]() btw, szara sukienka z pierwszego postu - cudowna ! )) czy jest gdzies normalny sklep a nie tylko internetowy ?jak sie czeszecie ? mam krotkie wlosy, dlugosc mniej wiecej do łopatek i nie mam pojecia co z nimi zrobić ! |
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tej sukienki nigdzie indziej nie kupisz ![]() ja mam włosy prawie do pasa i tez nie wiem co zorbic, za ciężkie są... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
ja mialam zniszczone prostowaniem i musialam obciać, a mialam takie do łopatek
teraz biore merz spezial zeby je wzmcnic i moze szybciej beda rosly, ale i tak duzo juz nie urosna do studniówki
Edytowane przez mademoiselle_a_pois Czas edycji: 2009-09-09 o 22:24 |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam z góry, że tutaj zadam pytanie, ale no nie wiem co mam robic.
W tym roku idę na studniówkę z moim Tż, to jest Jego studniówka, ja swoją mam w przyszłym roku, ale to chyba nie znaczy, że muszę się ubrać skromniej prawda? Panie w sklepach mówią, że skoro idę jako osoba towarzysząca, no to nie muszę miec takiej czysto 'balowej' sukni. Ja jednak razem z Nim będę tanczyła poloneza itd. wiec nie podzielam ich opinii co o tym myslicie?? |
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
A co myslicie o tej sukience? Nadawałaby się na studniówke ?
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie wydaje ze bardziej na ślub.
Ja również w tym roku mam studniówke - zamierzam nie szalec z balowymi sukniami. Podobaja mi sie takie jak z pierwszego postu. A obawiam sie ze w RI juz nie bedzie tych chabrowych bo to letnia kolekcja
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie chce coś w stylu retro i ta jak narazie najbardziej odpowiada mojej wizji
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Te sukienki też są boskie
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
sukienka nie jest zła, ale wydaje mi się że będzie Ci w niej źle tańczyć bo jest strasznie wąska u dołu.
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Do Martus16peach
Z jakiego sklepu jest ta pierwsza sukienka?? Ta różowo-fioletowa?? Jest genialna ![]() |
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Martus16peach śliczne są te sukienki
jednak w tej pierwszej nie odważyłabym się pójść ![]() Moje typy: |
|
|
|
#48 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.... No tak już wiem : www.lipsy.co.uk ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Pierwszej czyli? ten retro? no właśnie waham sie ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Skąd? ![]()
|
|||
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Tak, w tej retro
Druga czyli biała? Tak jak pisze lipsy london www.lipsy.co.ukTylko nie wiem czy jest jeszcze na stronce ja znalazłam na allegro, ale aukcja też już chyba zakończona
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne sukienki wklejacie
Ja kupiłam sobie chabrowo-błękitną sukienkę, bez ramiączek, bardzo obcisłą w talii, a dół to delikatna bombka ![]() Do tego zestawu mam zamiar założyć buty w kolorze stalowym pep toe + kopertówka w kolorze stalowym ![]() Oczywiście dobiorę odpowiednie dodatki w postaci bransoletki, kolczyków etc
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Teraz trzeba tylko znależść jakiegoś słodkiego partnera
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś - najwidoczniej nie był tym naj
![]() myślę, że ze znalezieniem nowego partnera nie będzie zbytnio problemu
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ehh mam podobny problem jak Martuś
Sukienek szukamy a partnerów póki co nie ma ![]() Co myślicie o tej? Mi strasznie sie podoba
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
najważniejsze to dobrac sobie takiego partnera coby bawił się ciągle a nie siedział
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
slonkoxD, bardzo ładna ta sukienka, ale czy nie za krótka? Wygodnie będzie Ci z niej tańczyć?
Szczerze powiedziawszy strasznie Wam zazdroszczę tych przedstudniówkowych zawirowań, rozmyślań o kreacjach i fryzurach. ![]() Też jestem w klasie maturalnej, ale na studniówkę niestety nie pójdę - nie mam z kim, na dodatek w ogóle tańczyć nie umiem. Smutno mi, bo tyle lat marzyłam o tym balu, wyobrażałam sobie swoją sukienkę, bla, bla, bla.
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw mam taki problem... Mój partner jest mojego wzrostu, jakie buty mam ubrać? |
|
|
|
|
#59 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama nie mam partnera a i tancerki ze mnie nie będzie, ale to przeciez studniówka ! Jeszcze trochę czasu jest mam nadzieję ze partner się znajdzie, Ty też bądź takiej myśli. A co do tańca można się pouczyć choćby w domu ! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie buty, czy się nadadzą? I jaką sukienkę byście proponowały do nich?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Nie podoba mi się kolor tej sukienki, wiec nie moge jej zamówic i moje pytanie to czy moze widziałyście gdzieś podobna? Obojętnie w jakim mieście, dojade wszedzie
wiem, że już panikuje, ale nie wiem czy jakas inna mi sie teraz spodoba, wiec prosze o pomoc.
ale nie za wczesnie juz zamawiac
zebys nie załowała później

....