|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kłopotliwe dziesięć minut po seksie.
oj.... byłaś z tym u lekarza?
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
My z Tz-tem zawsze po najpierw idziemy pod prysznic
On ma fiola na tym punkcie bardziej niz ja Potem wielkie tuli tuli Zawsze mnie mocno przytula i nie chce wypuscic z objec Nie potrafie sobie wyobrazic,zeby moglo byc inaczej |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem, najczęściej po prostu wstaje i idę do łazienki, a TŻ idzie na papierosa
Czasem najpierw się poprzytulamy, ale to rzadko bo ja po seksie właśnie nie zawsze mam na to ochotę, więc może jest coś w tym co opisałaś..
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
my raczej nie palimy - TŻ mnie jeszcze nigdy z papierosem nie widział - bo i tak rzadko pale <papieros na kwartał :P po pijaku
> .A z odwracaniem sie do niego plecami... tylko jesli chce JESZCZE wtedy 5 minut leżymy przytuleni blisko i ide na bok śmiejac się, a on "Chodźź tuu do mnie, gdzie uciekasz..." i przyciąga do siebie - długo w takiej pozycji nie wytrzymuje i zaczynamy od nowa xD
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
A my tam tulimy się, potem ja spadam się powycierać do łazienki :P Gdy wracam to dalej się tulimy, dotykamy, całujemy, rozmawiamy. A potem z reguły powtórka z rozrywki :P
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
u nas to różnie. czasem się tulimy, a czasem nie
bywa i tak, że TŻ chce się tulić a ja lecę na Wizaż :P:P
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ tak nie ma - na szczęście
Potrafi leżeć, głaskać mnie i gadać o głupotach bez końca a później po prostu zasypia.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
mojego chłopaka po seksie zawsze ogarnia wielka fala miłości, przytula mnie, mowi jak bardzo mnie kocha, jak bylo wspaniale i ze seks jest najlepszym wynalazkiem ;d tez sie lubie wtedy mocno przytulic
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Mam to samo co Ori i juz sie balam, ze jakims odmiencem jestem. Po zawsze lece do lazienki, gdzie siedze dobre 10 min, jestem "tam" cala spuchnieta i wszystko mnie boli, do lekarza chodze regularnie i wszystko jest ze mna wporzadku, nie wiem dlaczego zawsze jestem poobcierana mimo dlugiej gry wstepnej i nawilzaczy
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Tulenie się do siebie, długie, powolne, leniwe pocałunki, ciche wyznania, a potem biegniemy pod wspólny prysznic..:
Wracamy i przeważnie znowu się kochamy..
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Hm, ja po seksie mogłabym się przytulać całą wieczność.
![]() A mój TŻ.. to zależy od dnia ;- )) bywa, że po jest bardzo czuły i tuli mnie dłuuuugo, a czasami od razu chce lecieć do łazienki : ) W niczym mi to nie przeszkadza, przyzwyczaiłam się (: |
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Tutaj to nie ma reguły. Każdy ma inaczej. Ja najczęściej potrzebuję około 1-2 minut leżenia w ciszy obejmując moją partnerkę. Potem bezwarunkowo muszę wstać na papierosa i szklankę wody i wtedy faktycznie wolę, żeby mnie nie dotykano, aczkolwiek nie zabijam za dotyk
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

On ma fiola na tym punkcie bardziej niz ja
Potem wielkie tuli tuli
Zawsze mnie mocno przytula i nie chce wypuscic z objec