|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cacharel Noa, Hallowen, Clinique Fresh Blooom, Lancome, Biotherm, Dior Brozne,
coś u mnie za noa lub halloween ???
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cacharel Noa, Hallowen, Clinique Fresh Blooom, Lancome, Biotherm, Dior Brozne,
Hej, wybacz że dopiero teraz ale zapaliłam się do wymianki i chciałam jeszcze przetestowac wczoraj Cacharel, i niestety choc zapach mi się podoba to jest dla mnie wybitnie migrenogenny
ale będę do Ciebie zaglądac bo i tak póki co mój puder nigdzie się nie wybiera
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
escada ma 30ml
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. Ubytek to kilka psików. IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś. i ew blyszczyk biotherm odpowiedz prosze u mnie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml lub
Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. ? |
|
|
|
|
#39 | ||
|
Konto usunięte
|
niestety biotherm już praktycznie wymieniony.
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- mogę się za haloween wymienić. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml - nowe, nieużywane, mam kartonik, ale trochę pognieciony.
Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. Ubytek to kilka psików. coś w moich wątkach?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wciąż nie odpowiedziałaś mi w sprawie tego połamanego maczka
nie mogę go używać w takim stanie i zresztą żadnego z kosmetyków z wymiany nie używałam szkoda, że Ty używasz moich bez upewnienia się, że z wymianą wszystko w porządku proszę o odpowiedź |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
witaj, czy Twój błyszczyk biothermu jest jeszcze aktualny? bo byłaś kiedyś zainteresowana moimi meteorami...
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za cien body shop?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313 |
|
|
|
|
#46 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;14968365]Kupiony w wakacje na bezcłówce.
IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś. [/QUOTE] Witaj Może coś u mnie za cienie?
|
|
#47 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- bardzo chętnie pędzel do podkładu Sephora, może coś dobierzesz do tych cieni? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- niestety nic. |
|||
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;15843090]niestety, już niektualny.
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- bardzo chętnie pędzel do podkładu Sephora, może coś dobierzesz do tych cieni? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- niestety nic. tylko amor amor, ale nie ta półka wymianowa ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Niestety nie mam czasu na codziennie przesiadywanie na wizażu, stąd brak updatu i odpowiedzi. Nic na to nie poradzę, że róż się pokruszył. Przecież nie zrobiłam tego celowo i nie chciałam, żebyś była niezadowolona. Zaproponowałam Ci rekompensatę. Czekam na odpowiedź. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- niestety nic.[/QUOTE] niestety jak się nie zabezpieczy przesyłki, to rzeczy, które ona zawiera mogą nie dotrzeć w całości nie wyobrażam sobie, byśmy np wymieniały się perfumami wartości 300zl i Ty po wrzuceniu ich do zwykłej folii, a potem do koperty uważała, że to nie Twoja wina, że się potłukły |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml - kilka razy psiknięte, mam kartonik ale trochę pognieciony. Zapach Cacharel Noa to esencja dziewczęcej delikatności i spontaniczności. Spoczywająca na dnie flakonu perła podkreśla tę ulotną niewinność i subtelność, którymi teraz możesz cieszyć się na co dzień. Dla tych, które nie czują upływu czasu i potrafią biec przez życie z energią. Nuty zapachowe: głowy: świeża zieleń, liść kolendry; serca: róża, piwonia, ziarna kawy; baza: białe piżmo.
cos u mnie? |
|
|
|
|
#51 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;15956535]niestety nic.
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Przesyłka została zabiezpieczona, kosmetyki były najpier owinięte w folię a potem włożone do bąbelkowej koperty, dodatkowo roż był przełożony bąbelkową oryginalną folią, jaką Clinique zabiezpiecza swoje kosmetyki. Mam już dosyć prowadzenia beznadziejnej dyskusji na ten temat. Nie moja wina, że róż w trakcie transportu się pokruszył! Tłumaczę Ci po raz kolejny, że nie mialam na to wpływu. Zrozum to. Wszelkie roszczenia proszę kieruj do poczty a nie do mnie. PS. Potrafię zapakować kosmetyki i dlatago proszę Cię daruj sobie tego typu komentarze.[/QUOTE] nie ma sprawy, napisałam PW do moderatorki z prośbą o poradę, jak w tej sytuacji postąpić od początku jesteś dziwnie agresywna i nastawiona na nie, więc w sumie mogłam się z Tobą nie wymieniać po pierwszym wrażeniu, ale skoro już tak się stało, to powinnyśmy to do końca wyjaśnić, mi to pewnie w niczym nie pomoże, ale może innym dziewczynom tak edit: ja zwykle każdą nawet małą rzecz (no może poza próbkami w saszetkach) pakuję dodatkowo w folię bąbelkową i większość dziewczyn też tak robi. Choćby dlatego że czasem może opakowanie pęknąć, zawartość się wylać itd a to z regulaminu tego forum: 6. Wysyłki POWINNO wysyłać się BEZPIECZNIE ZAPAKOWANYMI (folia bąbelkowa, koperty bąbelkowe) listami poleconymi lub paczkami-czyli NIE zwykłymi listami, które nie są rejestrowane ! ! ! Edytowane przez oolong Czas edycji: 2009-12-20 o 00:34 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
hej, rozmawiałam w naszej sprawie z moderatorką wątku, w grę wchodzi albo odmiana, albo dobranie czegoś z Twojego wątku, a także zgadza się ze mną, że sprawa odpowiedniego zapakowania przesyłki została przez Ciebie zaniedbana
jeśli chodzi o dobranie to podobają mi się albo cień Body Shop albo tusz HR, tylko ta druga pozycja jest za droga chyba że zmienisz zdanie i znajdziesz coś spoza wątku, co mogłoby mnie zainteresować proszę o odpowiedź |
|
|
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam, nie było mnie długo na forum. Zgodzę się na cień Body Shop w ramach rekompensaty. Przyślij mi tylko raz jeszcze adres na PW. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
wobec braku odpowiedzi z Twojej strony transakcja została już z mojej strony zamknięta i pogodziłam się ze stanem obecnym
porozumiewałam się z sprawie naszej wymiany z moderatorką |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwa duże pędzle sephorę i gosha. Sephora to kabuki na dłuższym trzonku (numer to stare 734), mam też klasyczny duży pędzel do pudru Gosh professional art. Czy byłabyś skłonna wymienić za NOA? Mogę dorzucić coś z pielęgnacji profesjonalnej (bielenda, ziaja pro).
Pozdrawiam.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml - kilka razy psiknięte, mam kartonik ale trochę pognieciony. Zapach Cacharel Noa to esencja dziewczęcej delikatności i spontaniczności. Spoczywająca na dnie flakonu perła podkreśla tę ulotną niewinność i subtelność, którymi teraz możesz cieszyć się na co dzień. Dla tych, które nie czują upływu czasu i potrafią biec przez życie z energią. Nuty zapachowe: głowy: świeża zieleń, liść kolendry; serca: róża, piwonia, ziarna kawy; baza: białe piżmo.
coś u mnie? |
|
|
|
|
#59 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- niestety nic. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za
DKNY Spray Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum spray 100ml -psiknięte dosłownie parę razy, ubytek praktycznie niezauważalny, kartonika brak. Kwiatowo-owocowy, letni zapach dla kobiet. Delikatny, świeży, soczysty. Nuty głowy: grejpfrut, morela, brzoskwinia. Nuty serca: konwalia, róża, jaśmin. Bazy: kwiat jabłoni, jasne drewno, akordy skórzane. ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

ale będę do Ciebie zaglądac bo i tak póki co mój puder nigdzie się nie wybiera