|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: NIVEA, L'OREAL, AVON, YVES ROCHER, GARNIER i inne kosmetyki!
witaj podoba mi się u Ciebie duuuużo
![]() L'ARTISAN Piment Brulant możliwa odlewka max 5ml VOLUSPA Santiago Huckleberry możliwa odlewka max 10ml YVES ROCHER Neonatura Cocon 50ml YVES ROCHER Neonatura Souffle miniaturka 4.5/5ml YVES ROCHER Wiciokrzew 4.8ml w atomizerze YVES ROCHER Bambus możliwa odlewka max 10ml YVES ROCHER Rose Absolue EDP miniaturka 5ml NOWA DEMETER Sex On The Beach 2ml w atomizerze |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nic z twojej wish listy,ale spytać nie zaszkodzi
Zależy mi na twojej odlewce Vanille Creme Fleur. Ja swoje wspólnozakupowe 5 ml wykończyłam i przydała by się jeszcze kapka...
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Zgoda
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
przypominam, ze Tobie u mnie sie podobaly jeszcze swieczki ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- z Demeterów wszelkich jednak zrezygnuje rozmawiam z jedna jeszcze Wizazanka na temat NOA, jak bede widziala co i jak /czyli czy dostane od niej ta noe czy nie/ to sie odezwe do Ciebie.edit: aha, i chcialam tylko jeszcze napisac, ze bez wzgledu na to czy dostane od Niej ta noe czy nie, to i tak bede chciala sie z Toba wymienaic, na winter delice i solar sublime, bo mi bardzo na nich zalezy
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-11-06 o 23:43 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnełabym słonia i palomę picasso
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- pozwól, że się zastanowię, bo jednak wishlista jest moim priorytetem
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Iris Noir albo Infusion d'Iris?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Interesuje mnie * NIVEA Diamond Gloss lakier do włosów diamentowy blask - bardzo mocne utrwalenie 50ml x2 NOWA Może upatrzysz sobie coś u mnie? ![]()
|
|
#48 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Echh.... jednak za cienie nic u Ciebie na razie nie znajdę ![]() Będę zerkać do Twojego wątku, w razie czego krzyknę ![]()
|
|
|
#49 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
* zapachy Comptoir sud Pacifique - mam w wątku
* świeczki - w wątku książkowym, podobały Ci się 2 * intimately beckham night * GUERLAIN Winter Delice możliwa odlewka max 5ml * JUICU COUTURE Juicy Couture EDP 1ml * AVON nawilżający szampon z odżywką 2w1 banan i mleczko kokosowe do włosów suchych i zniszczonych 200ml NOWY * NIVEA Diamond Gloss lakier do włosów diamentowy blask - bardzo mocne utrwalenie 50ml x2 NOWA * L'OREAL Solar Sublime spray odżywczy z filtrem 125ml zostało 60% * ORIFLAME ochronny krem do rąk 2w1 do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów 150ml NOWY * AQUOLINA peelingujący żel pod prysznic water melon 300ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) * LA ROCHE POSAY Toleriane podkład korygujący 1ml oto, co mi sie podoba z noa zrezygnowalam, dostane z innej wymianki. zalezy mi na jak najwikszej odlewce winter delice. ile moglabys zrobic?
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
coś za torebkę sisley i CK Obssesion Night miniaturka 6.5/7ml ?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
* DEMETER Sugar Cookie możliwa odlewka max 20ml * DEMETER Graham Cracker możliwa odlewka max 5ml ? : o) |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się AQUOLINA Lody Waniliowe: Malina balsam do ciała 125ml NOWY
* AQUOLINA peelingujący żel pod prysznic water melon 300ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) i odlewka Sugar Cookie, poza wątkiem mam Tesori d'Oriente Orchidea i mogłabym zrobić odlewkę ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- interesowałyby Cię wszystkie perfumetki? ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- a ile byłabyś skłonna oddać?
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie widziałaś moje perfumetki bo też wystawiałam je na allegro
![]() w takim razie jednak podziękuję, pozdrawiam
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Duzo fajnych rózności u Ciebie, ale jakoś nie baaardzo potrzebnego nie wybrałam..Paletki myśłam zamienić na inne, choć nie mówię "nie" innym kosmetykom )Pozdrówka!
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
a czy dałabyś się namówić na cały flakon z którejś z odlewek ? ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Interesowałyby mnie któryś z tych zapachów: CALVIN KLEIN Obsession Night max , JPG Classique, L'ARTISAN Piment Brulant . ewentualnie mogę od siebie coś jeszcze dorzucić
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
VICHY Normaderm Pro Mat SPF15 1.5ml x2 NIVEA Diamond Gloss lakier do włosów diamentowy blask - bardzo mocne utrwalenie 50ml AVON spray do ciała truskawka i guarana 125ml NOWY ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
cos u mnie za:
* L'OREAL Play Ball Silky Sunnrise Spray wygładzenie i kontrola -korektor rhea? Poza watkiem kosmetycznym mam bronzer L'oreala Golden Bronze 01 testowany na rece tylko. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

)Pozdrówka!