|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ciekawy prezent
a ja nie chciałabym dostać akiego prezentu.
. Zupełnie niepraktyczny,- ktoś się napracował, i......... nic z tego nie wynika.oczywiście to tylko moje skromne zdanie - ale chciałam zwrócić uwagę, że nie każdemu teki prezent przypadnie do gustu - radzę przedtem dyskretnie podpytać. Edytowane przez myszka197 Czas edycji: 2010-01-22 o 14:33 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
I właśnie o to tutaj chodzi. Ktoś się napracował, to nie jest rzecz po którą można iść do sklepu, włożyć w torebkę i wręczyć, choćby nie wiem jak wyszukana i piękna by była. To niecodzienny, wyjątkowy prezent. Ale każdy chyba wie najlepiej, czy spodoba się osobie, której zamierza go wręczyć.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że daję ten prezent osobie, która to doceni. Akurat to będzie prezent niematerialny, materialny też dostanie ![]() Przecież takie prezenty - wykonane samodzielnie, którym poświęciło się czas - są najpiękniejsze. Ale oczywiście każdy ocenia je inaczej ![]() Ja wiem, że byłabym niesamowicie wzruszona i zachwycona. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehh szkoda, ze wcześniej na to nie wpadłam. W niecały miesiąc to już nie zdąże, a byłby taki fajny prezent na osiemnastke
![]() Za to drugiej koleżance zrobie taki prezent, nawet mam już pewien pomysł No i mam pół roku![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Orientujecie się może ile minimalnie potrzeba czasu na zebranie takich życzen? Jak wam się wydaje? |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
niby nic - zależy od tego, gdzie umieścisz tę prośbę, do kogo ją wyślesz. Im bardziej "uczęszczane" miejsce, tym większy odzew. Nie wiem, sądzę, że w dwa miesiące zbierze się odpowiednią liczbę życzeń
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślicie, że w miesiąc dało by rade jakbym się sprężyła? Nie musi być nawet długi ten film. Kurcze strasznie mi zależy
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie jest super!
myszka197 nie zgadzam sie z Toba.. dla mnie najlepszym prezentem jest prezent od serca, i mysle ze kazda osoba ktora nie patrzy przez pryzmat pieniedzy bedzie bardzo zadowolona wrecz wzruszona... takie jest moje zdanie i mysle ze nie tylko. Strasznie chcialabym zrobic tz taki prezent na nasza 4 rocznice ktora jest za pol roku, ale mysle ze to jest nie w moim zasiegu
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kuuurczęęę ja teeż chce taki filmik zroobić ale nie umiem
nie umialabym tego zmontować i i iz angielskiego jestem noga buu... a zrobilabym mojej siostrze i jej mężowy na pierwszą rocznice ślubu, mają 9 maja... hm..dziewczyny piszcie więcej informacji kro po kroku jak to robicie to moze bym sie troche rozeznala i też zroobiiłaaa..
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=niby nic;16637692]A można wiedziec czemu Ci się nie podoba? Tylko dlatego, że nie praktyczny? Jestem ciekawa, bo widać nie każdy podchodzi do tego z takim entuzjazmem więc może obdarowywanej przez nas osobie się nie spodobać, ale miejmy nadzieje, że tak nie będzie
[COLOR="Silver"]QUOTE] właśnie dlatego mi się nie podoba,bo jest niepraktyczny- bo nie jest ani ładny, ani użyteczny - a taki własnie powinien być idealny prezent. Może mam podejście skrajnie materialistyczne, ale mi by było żal, że ktoś poświęcił czas i energię, a nie wyszło z tego ani nic praktycznego, co się może przydać, ( np. wełniana czapa i szalik), ani nic ładnego, co wprawdzie jest niepraktyczne, ale ładne, i może być ozdobą (np. obrazek na ścianę). Nie mówię, że prezent musi być ze sklepu. wykonany własnoręcznie bardziej by mnie cieszył. Np. wspomnianą wcześniej czapkę, czy obrazek można zrobić na samemu
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myslę, że od 10-20 osób spokojnie udaloby Ci się w miesiąc uzbierać gdybyś się na prawdę sprężyła... ![]() Aaa i pomysł na prezent mi sie podoba
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Super pomysł
![]() Gdzie można takie osoby zebrać ? |
|
|
|
|
#42 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taki najprostszy, żeby się tylko napisy wyświetlały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Też się własnie zastanawiam. Moze facebook tylko nie wiem jak tam kogos poszukac z innego kraju , postcrossing [to taki portal do wysyłania pocztówek z ludzmi na całym świecie, często też piszą emaile tak poprostu żeby pogadac ], ktos podawał lingofriends. innych pomysłów nie mam
|
||||
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
A ja myślę, że miesiąc to za mało czasu, jeżeli nie chcemy, by było wszystko "na szybkiego", bo może wyjść byle jak ... A co do słów myszka197 to rozumiem oczywiście, takie jest Twoje zdanie. Bo dla mnie dostać praktyczny prezent to największy koszmar! Na szczęście, nikt u mnie na takie nie stawia. Uważaj kochana, bo jednego roku możesz się obudzić ze skarpetkami pod choinką ...
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
na youtubie napisac do dziewczyn z róznych krajów które umieszczają często filmiki urodowe itp?
![]() Myslę, że nie będzie dla nich to duży problem nagrać coś takiego...
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] i zobacze czy w ogóle ktoś odpisze Jak nie to bede miała cały rok na szukanie![]() A co niepraktycznych pomysłów to moi znajomi również takie lubią, wiec myśle, że sie na mnie nie obrażą za taki film ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym takie coś ;-)) bardzo miłe.
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś to mogę ci pomóc, spróbuję wytłumaczyć, jak to zrobić, ale ostrzegam, że specjalistką nie jestem
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
ooo mogę dla kogoś nakręcić polski filmik z Gdyni :d jestem chętna do współpracy
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
moja przyjaciółka ma urodziny 12 lutego, mam nadzieję, że zdążę
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Świetny pomysł ten filmik
![]() Dziewczyny jak zaczniecie już coś robić to piszcie wszystko
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w jakim programie zrobić taki zwykły film tylko z napisami i jakąs muzyką np.? Trudno takie coś zrobic? ![]() Wiecie jak będzie 'zależy mi na czasie' po angielsku?
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-01-22 o 17:55 |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ville Czas edycji: 2010-01-22 o 18:38 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
Jakby co to będe pytac :p
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zainspirowałyście mnie! Co roku robię chłopakowi jakieś orginalne prezenty, zawsze to docenia, ale gdyby ten się udał to byłaby bomba
Mam czas do października, więc powinnam ogarnąć. Zaczynam po sesji Zastanawiam się tylko skąd brać ludzi, ale myślę że youtube to dobry pomysł. Obawiam się tylko jak to wszystko skleję w jeden film, bo w sprawach komputerowych jestem ofermą, ale może poproszę jakiegoś kolegę o pomoc. |
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
a ja już mam dwie "pomocniczki" z wizażu
nie jestem ambitna i nie zbiorę życzeń z całego świata bo nie mam żadnego facebooka i innych:/ ale wiem, że z tych, z całej polskie też się ucieszy
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie czy na facebooku jest takiś limit wiadomości do wysłania dziennie?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
buu a aj bym wlasnie chciala ze świaataa.. z aaazji i meksyykuu najbardziej
moja siostra z mężem uwielbiają podróżować to pewnie by im sie spodobalo... ale też nie mam facebooka, a po angielskich stronach to juz w ogole cieżko mi sie poruszać ![]() Znacie kogoś z tamtych stron? łihihi
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-01-22 o 19:50 |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
a jak ten ktoś co zrooobił, że nurki sie zgodzily ii i skaczący na spadochronie i dzieci afrykańskie
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-01-22 o 20:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

. Zupełnie niepraktyczny,- ktoś się napracował, i......... nic z tego nie wynika.

No i mam pół roku

, postcrossing [to taki portal do wysyłania pocztówek z ludzmi na całym świecie, często też piszą emaile tak poprostu żeby pogadac