Miłośniczki Zary - część II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 00:46   #31
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Ooo nawet nie wiedziałam, że taki wątek istnieje. Nie może mnie w nim zabraknąć, bo jestem Zaroholiczką .

Może przy okazji spytam, czy są w Zarze jakieś płaszczyki z kapturem na przecenach? Jak tak, to w jakiej cenie?

I zazdroszczę wszsytkim, które dorwały jakieś ładne torebki na wyprzedażach, bo u mnie nigdy nic nie zostaje. A torebki z Zary są najpiękniejsze!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 01:01   #32
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
o taka tylko, że kremowa ze złotymi elementami
Mam tą torebkę . Jednak w rzeczywistości/podczas noszenia prezentuje się zdecydowanie inaczej. Nie jest to na pewno kuferek, chyba że bokami miałaby być wypchana tekturą . Jej kształt jest trudny do sprecyzowania, bo jest dość miękka. Nie ukrywam, że bardzo ją lubię .
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:37   #33
MilciaAa
Zadomowienie

Dziewczyny z Warszawy pomocy!
Chciałam się wybrać z chłopakiem do warszawy, i nie mam pojęcia gdzie na Marszałkowskiej jest Zara i H&M
Może mi ktoś powiedzieć jak ze Złotych Tarasów mam dojść do HM i Zary?

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:11   #34
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
powiem, że ''lepisejsza" kuferek był serio jak z dr Queen, ta fajniejsza tylko ciekawa jestem koloru - beż beżowi nie równy
bardzo jasniutki beż , taka kośc słoniowa ?
ładna, ale cena troszke zaporowa choc jest skórzana więc wiadomo, że droższa od eko

zastanawiam sie nad nią..... ale nie chce podejmowac decyzji dopóki nie zobacze innych z nowej kolekcji

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:14
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:14   #35
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
bardzo jasniutki beż
ładna, ale cena troszke zaporowa
i za ciężka... a co... :P trzeba sobie jakoś ją wybić z głowy, jak cena nie jest wystarczająco odstarszająca
Stary 2010-01-26, 09:26   #36
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
i za ciężka... a co... :P trzeba sobie jakoś ją wybić z głowy, jak cena nie jest wystarczająco odstarszająca
he he.....

ale wiesz co , nie jestem pewna czy ona jest taka sama jak ta brązowa... mnie sie wydaje, że ma ciut inne te zapięcia pasków... ale moge sie mylic, bo nie mam takiej pamięci do szzcegółów....

jakby kosztowała 299 zł chętnie bym sobie ja przyganęła
taka fajna na wiosne - lato..... kształt też mi sie podoba

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
Mam tą torebkę . Jednak w rzeczywistości/podczas noszenia prezentuje się zdecydowanie inaczej. Nie jest to na pewno kuferek, chyba że bokami miałaby być wypchana tekturą . Jej kształt jest trudny do sprecyzowania, bo jest dość miękka. Nie ukrywam, że bardzo ją lubię .
a zauwazyłas , zeby sie jakoś bardziej brudziła ?
Bo skórka skórce nie równa .....

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:20
Stary 2010-01-26, 09:44   #37
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
masz wersję jasną czy tą brązową? możesz wkleić zdjęcie?

powiem Wam ,że jak na skórzaną torebkę to cena taka w sam raz, może się zdecyduję jak kolor jasny będzie mi pasował
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:14   #38
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziewczyny, a wiecie może czy te bluzeczki były w ogóle przecenione? może gdzieś się uchowała jedna
Pralinko widziałam tą bluzeczkę, cena tak jak dziewczyny pisały 79zł ze 169zł. Myślę o niej intensywnie...

PS. Cały czas zastanawiam się nad moją czarną, plisowaną sukienką, czy jej czasami nie oddać. Wczoraj chciałam ją założyć do jeansów i niestety dziwnie to wygląda A do rajstop i legginsów jak dla mnie niestety jest za krótka Chyba jestem do niej za wysoka... I sama już nie wiem jak ją nosić. Na szczęście metek nie oderwałam i paragon jest...
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:20   #39
agus79
Wtajemniczenie

Melduje sie

Edytowane przez agus79
Czas edycji: 2010-01-26 o 10:21
agus79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:24   #40
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilciaAa Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Warszawy pomocy!
Chciałam się wybrać z chłopakiem do warszawy, i nie mam pojęcia gdzie na Marszałkowskiej jest Zara i H&M
Może mi ktoś powiedzieć jak ze Złotych Tarasów mam dojść do HM i Zary?

Postaram się wytłumaczyć, ale nie jestem w tym zbyt dobra
Jeśli wyjdziesz ze złotych tarasów tym wyjściem obok H&M (tam gdzie lodowisko), idź cały czas prosto przed siebie w stone Pałacu Kultury i nauki
Następnie przejdż przez ulicę (przejście jest pod ulicą), ewentualnie jak nie ma samochodów to ja przebiegam normalnie :P
Jak już znajdziesz się na drugiej stronie, na placu na którym stoi Pałac Kultury to idź cały czas prosto w stronę metra CENTRUM. Jak już dojdziesz do metra to spójrz przed siebie Będą takie duże budynki oszklone i będzie napis czerwony H&M I na tej ulicy co H&M jest też na jej końcu ZARA, Bershka i nie wiem co jeszcze, chyba C&A i Reserved, ale mogę się mylić Także cały czas prosto idź od wyjścia z ZT i dojdziesz spokojnie to jest bardzo blisko Mam nadzieje, że jakoś w miare wytumaczyłam hehe
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:38   #41
gabi1234
Zakorzenienie

pralinko - obcas ma z 7- 8 cm, i one są naprawdę niskie i b.wygodne
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:06   #42
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
mierzyłam tą bluzkę, ale dziwnie leżą poduszki, takie pokręcone właśnie
kosztuje 79 PLN
M jest dość duża, ja nie jestem zbyt szczuplutka, a była na mnie luźna
Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
ja rowniez widzialam ta bluzke ale pare tyg temu za 99 zl i strasznie dziwnie ukladaly sie poduszki, no i mka za duza.
buu no to mam teraz mieszane uczucia a szkoda bo bluzeczka na zdjęciach prezentuje się genialnie! Z tego co kojarzę Nombre ma taką.

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Pralinko widziałam tą bluzeczkę, cena tak jak dziewczyny pisały 79zł ze 169zł. Myślę o niej intensywnie...

PS. Cały czas zastanawiam się nad moją czarną, plisowaną sukienką, czy jej czasami nie oddać. Wczoraj chciałam ją założyć do jeansów i niestety dziwnie to wygląda A do rajstop i legginsów jak dla mnie niestety jest za krótka Chyba jestem do niej za wysoka... I sama już nie wiem jak ją nosić. Na szczęście metek nie oderwałam i paragon jest...
A widziałaś może S z tej bluzeczki? co sądzisz o poduszkach?
Co do sukienki jeśli masz mieszane uczucia i rzeczywiście czujesz się za krótko to może warto oddać dopóki możesz i kupić sobie coś co będziesz na 100% nosiła.

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
pralinko - obcas ma z 7- 8 cm, i one są naprawdę niskie i b.wygodne
no tak bo Ty jesteś weteranką obcasów i 8cm to niskie ! Szkoda, że nie są niższe bo tak ślicznie ten szary kolor komponuje się z tymi kuleczkami
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:27   #43
paryzanka202
Zakorzenienie

Tez ja chcialam ,strasznie spodobala mi sie u nombre,ale te poduszki byly tak dziwnie zrobione,ze ramiona mialam krzywo:P jakos pogniecione i sadze,ze nic nie da sie z tym zrobic. Material bardzo cienki, taki troche szmatowaty, ale to jak wszystkie bluzki z tej kolekcji. Urokiem sa poduszki, ale niestety po wyprzedazach sa zniszczone i nie ukladaja sie tak jak powinny.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:34   #44
praline
Zakorzenienie

bueee w sumie nie ma się czemu dziwić patrząc na wyprzedaże i te walające się po ziemi ciuchy :|
Stary 2010-01-26, 12:11   #45
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
buu no to mam teraz mieszane uczucia a szkoda bo bluzeczka na zdjęciach prezentuje się genialnie! Z tego co kojarzę Nombre ma taką.

Co do sukienki jeśli masz mieszane uczucia i rzeczywiście czujesz się za krótko to może warto oddać dopóki możesz i kupić sobie coś co będziesz na 100% nosiła.
Nie, widziałam tylko Mke. Poduszki były ok, układała się dokładnie jak na zdjęciach
Wpadnę w piątek po nią, bo spokoju mi nie daje

A co do tych bucików co ma Gabi...
rzeczywiście nie są takie wysokie i ślicznie się prezentują Sama chętnie bym je sobie sprawiła, ale niestety nie było mojego rozmiaru

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 12:11   #46
gabi1234
Zakorzenienie

ło
Cytat:

no tak bo Ty jesteś weteranką obcasów i 8cm to niskie ! Szkoda, że nie są niższe bo tak ślicznie ten szary kolor komponuje się z tymi kuleczkami
dzięki pralinko ten kolor to tak naprawdę bardziej pod nide podchodzi niż szary, ale wiem że ciężko wydobyć prawdziwy kolor niektórych kolorów na zdjęciu (he he fajne zdanie mi wyszło )
Stary 2010-01-26, 12:20   #47
boszenka69
Zakorzenienie

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie działu męskiego...
Widziałyście może jakieś fajne, eleganckie torby lub aktówki?
Stary 2010-01-26, 12:39   #48
Gonia
Zakorzenienie

Wiecie co... czuje się wypalona juz przez te wyprzedaże...

juz mi się nawet do Zary nie chce zaglądać.....

Stary 2010-01-26, 12:46   #49
Mirell
Zakorzenienie

Byłam dziś (lotem błyskawicy) w Zarze (mimo nauki musiałam wystawić z domu nos bo już by nie było co jeść ) i faktycznie juz sporo na sklepie nowej kolekcji, ale co z tego, jeśli: praktycznie wszystkie torby beznadziejne, nic ciekawego, jak już ładny fason to kolor do niczego, ozdób za dużo, zawsze coś
No i to co mnie zabiło - paski, WSZĘDZIE, dosłownie 1/3 kolekcji w paski - bluzki, sweterki, nawet spódniczki, marynarki, spodnie...
Mało tego, z innych witryn sklepowych też do mnie paski się w oczy rzucały, tyle tego w nadchodzącym sezonie jest, że niby najpierw fajnie ale potem to już obrzydzenia patrząc na to można dostać
Sama planuję kupić sobie na wiosnę czy lato jakieś zwiewne koszulki w delikatne paseczki (takie na spacery czy na plażę), ale ilość ich w sklepach mnie zabija
Patrząc na to, że dodatkowo mieszkam nad morzem, to po tym sezonie dostane chyba jakiejś wyjątkowej awersji na widok tylu marynarskich motywów
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:55   #50
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

O to super, że są pasiaki Pasiaków nigdy dość A w tym sezonie faktycznie we wszystkim sklepach do wyboru do koloru Jedyne co mnie martwi, to że wszyscy w nich będą chodzić, ale jakos to przeżyje
foxxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:58   #51
gabi1234
Zakorzenienie

zgadzam się z Mirell - pasiakopląsu można dostać - może to i lepiej dla mnie, bo ja jakoś niespecjalnie lubuję się w pasiakach ;/
Stary 2010-01-26, 13:11   #52
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
zgadzam się z Mirell - pasiakopląsu można dostać - może to i lepiej dla mnie, bo ja jakoś niespecjalnie lubuję się w pasiakach ;/
A wg. mnie właśnie źle bo osoby takie jak my (które niespecjalnie lubią pasiaki) będą mieć dużo mniejszy wybór na inne rzeczy

A i muszę dodać, że... po raz pierwszy od dawna tak słabo mi się nowa kolekcja w Zarze podoba
Ale tym lepiej dla mojego portfela
Stary 2010-01-26, 13:39   #53
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
A wg. mnie właśnie źle bo osoby takie jak my (które niespecjalnie lubią pasiaki) będą mieć dużo mniejszy wybór na inne rzeczy

A i muszę dodać, że... po raz pierwszy od dawna tak słabo mi się nowa kolekcja w Zarze podoba
Ale tym lepiej dla mojego portfela
i to też miałam na myśli. poza tym nie lubię gdy coś co mi się strasznie podoba nagle wylewa się z każdego sklepu ;/ bo potem nosi to 7/8 społeczeństwa (bez względu na to czy mu pasuje czy nie) przez co robi się dla mnie średnio atrakcyjne No a przecież pozostaje jeszcze ebay i przyjaciółka w Londynie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 13:42   #54
nombre
Zadomowienie

Cytat:

\
Zgadza sie, mam tez M-ke, ta jasniejsza wersje szarej i bardzo ja lubie. Normalnie nosze xs a ta jakos nie jest specjalnie duza, zreszta zdjecia sa na stylio jakby cos
Mam jeszcze taka sama tylko w wersji brazowo-miedzianej, miala isc na sprzedaz ale ostatecznie ja sobie zostawilam.
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:53   #55
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
\
Zgadza sie, mam tez M-ke, ta jasniejsza wersje szarej i bardzo ja lubie. Normalnie nosze xs a ta jakos nie jest specjalnie duza, zreszta zdjecia sa na stylio jakby cos
Mam jeszcze taka sama tylko w wersji brazowo-miedzianej, miala isc na sprzedaz ale ostatecznie ja sobie zostawilam.
Tak! pamiętam Twoje zdjęcia w tej bluzeczce ! aaa jeszcze raz dziękuję za cynk odnośnie bluzki z koronką, Rzęsa mi ją zakupiła
Kochana a ta ciemniejsza wersja szarej bluzeczki to bardzo ciemna? Ta Twoja mi się od początku podobała

Co do pasków- tez jakoś za nimi nie przepadam na sobie Mam nadzieję, że kolekcja powiększy się o jakieś niepasiaste rzeczy.
Stary 2010-01-26, 15:00   #56
pronunciation
Zakorzenienie

na allegro zaczyna się wylew tych pudrowych i szarych toreb z brązowym paskiem... konkurencja obniża cenę
Stary 2010-01-26, 15:08   #57
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
na allegro zaczyna się wylew tych pudrowych i szarych toreb z brązowym paskiem... konkurencja obniża cenę
a ja sie tak napalilam na te torbe jak zobaczylam zdjecia wklejane przez Mirell, ze szok ale ogladnelam ją na zywo i niestety to nie to - nie podoba mi sie jej 'jajowaty' ksztalt no i ten pasek
Stary 2010-01-26, 15:13   #58
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
a ja sie tak napalilam na te torbe jak zobaczylam zdjecia wklejane przez Mirell, ze szok ale ogladnelam ją na zywo i niestety to nie to - nie podoba mi sie jej 'jajowaty' ksztalt no i ten pasek
Wiesz, pozostaje Ci jeszcze przeróbka tak jak mi
Za którą dowiedziałam się, że zapłacę... całe 8zł Po południu w czwartek do odbioru, czekam więc ...
Stary 2010-01-26, 15:15   #59
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Wiesz, pozostaje Ci jeszcze przeróbka tak jak mi
Za którą dowiedziałam się, że zapłacę... całe 8zł Po południu w czwartek do odbioru, czekam więc ...
az tak mnie nie zachwycila zeby kupowac z mysla o pozniejszym przerabianiu ale ciekawa jestem Twojej po tej przerobce, wklej koniecznie foto jak ja odbierzesz
Stary 2010-01-26, 15:19   #60
izabellini
Zakorzenienie

dzisiaj w Zarze widziałam czarne worki z okrągłym dnem z rączkami-paskami z dodatkiem łańcuchów w cenie specjalnej 99 PLN
dużo fajniejsze moim zdaniem od tych pudrowych z szarym paskiem i fajnie się układają, ale ja twardo czekam na konkrety

pro, Twoje buty w rozmiarze 39 były, ale sztuk 1
po oględzinach stwierdziłam, że jeden but jest bardziej matowy od drugiego, podeszwa lekko zniszczona, więc nie wzięłam
jakby co daj znać na priv
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości