|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Ooo nawet nie wiedziałam, że taki wątek istnieje. Nie może mnie w nim zabraknąć, bo jestem Zaroholiczką
. Może przy okazji spytam, czy są w Zarze jakieś płaszczyki z kapturem na przecenach? Jak tak, to w jakiej cenie? I zazdroszczę wszsytkim, które dorwały jakieś ładne torebki na wyprzedażach, bo u mnie nigdy nic nie zostaje. A torebki z Zary są najpiękniejsze!
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tą torebkę
. Jej kształt jest trudny do sprecyzowania, bo jest dość miękka. Nie ukrywam, że bardzo ją lubię .
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z Warszawy pomocy!
![]() Chciałam się wybrać z chłopakiem do warszawy, i nie mam pojęcia gdzie na Marszałkowskiej jest Zara i H&M ![]() Może mi ktoś powiedzieć jak ze Złotych Tarasów mam dojść do HM i Zary?
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna, ale cena troszke zaporowa choc jest skórzana więc wiadomo, że droższa od eko zastanawiam sie nad nią..... ale nie chce podejmowac decyzji dopóki nie zobacze innych z nowej kolekcji
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-26 o 09:14 |
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
i za ciężka... a co... :P trzeba sobie jakoś ją wybić z głowy, jak cena nie jest wystarczająco odstarszająca
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz co , nie jestem pewna czy ona jest taka sama jak ta brązowa... mnie sie wydaje, że ma ciut inne te zapięcia pasków... ale moge sie mylic, bo nie mam takiej pamięci do szzcegółów.... ![]() jakby kosztowała 299 zł chętnie bym sobie ja przyganęła taka fajna na wiosne - lato..... kształt też mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
Bo skórka skórce nie równa .....
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-26 o 09:20 |
||
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem Wam ,że jak na skórzaną torebkę to cena taka w sam raz, może się zdecyduję jak kolor jasny będzie mi pasował
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Cały czas zastanawiam się nad moją czarną, plisowaną sukienką, czy jej czasami nie oddać. Wczoraj chciałam ją założyć do jeansów i niestety dziwnie to wygląda A do rajstop i legginsów jak dla mnie niestety jest za krótka Chyba jestem do niej za wysoka... I sama już nie wiem jak ją nosić. Na szczęście metek nie oderwałam i paragon jest...
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie
POSIADAM ZA***ISTY UROK OSOBISTY Edytowane przez agus79 Czas edycji: 2010-01-26 o 10:21 |
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się wytłumaczyć, ale nie jestem w tym zbyt dobra ![]() Jeśli wyjdziesz ze złotych tarasów tym wyjściem obok H&M (tam gdzie lodowisko), idź cały czas prosto przed siebie w stone Pałacu Kultury i nauki ![]() Następnie przejdż przez ulicę (przejście jest pod ulicą), ewentualnie jak nie ma samochodów to ja przebiegam normalnie :P Jak już znajdziesz się na drugiej stronie, na placu na którym stoi Pałac Kultury to idź cały czas prosto w stronę metra CENTRUM. Jak już dojdziesz do metra to spójrz przed siebie Będą takie duże budynki oszklone i będzie napis czerwony H&M I na tej ulicy co H&M jest też na jej końcu ZARA, Bershka i nie wiem co jeszcze, chyba C&A i Reserved, ale mogę się mylić to jest bardzo blisko Mam nadzieje, że jakoś w miare wytumaczyłam hehe
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
pralinko - obcas ma z 7- 8 cm, i one są naprawdę niskie i b.wygodne
|
|
|
|
#42 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a szkoda bo bluzeczka na zdjęciach prezentuje się genialnie! Z tego co kojarzę Nombre ma taką.Cytat:
Co do sukienki jeśli masz mieszane uczucia i rzeczywiście czujesz się za krótko to może warto oddać dopóki możesz i kupić sobie coś co będziesz na 100% nosiła. no tak bo Ty jesteś weteranką obcasów i 8cm to niskie ! Szkoda, że nie są niższe bo tak ślicznie ten szary kolor komponuje się z tymi kuleczkami |
|||
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ja chcialam ,strasznie spodobala mi sie u nombre,ale te poduszki byly tak dziwnie zrobione,ze ramiona mialam krzywo:P jakos pogniecione i sadze,ze nic nie da sie z tym zrobic. Material bardzo cienki, taki troche szmatowaty, ale to jak wszystkie bluzki z tej kolekcji. Urokiem sa poduszki, ale niestety po wyprzedazach sa zniszczone i nie ukladaja sie tak jak powinny.
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
bueee w sumie nie ma się czemu dziwić patrząc na wyprzedaże i te walające się po ziemi ciuchy :|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadnę w piątek po nią, bo spokoju mi nie daje A co do tych bucików co ma Gabi... rzeczywiście nie są takie wysokie i ślicznie się prezentują
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
ło
Cytat:
ten kolor to tak naprawdę bardziej pod nide podchodzi niż szary, ale wiem że ciężko wydobyć prawdziwy kolor niektórych kolorów na zdjęciu (he he fajne zdanie mi wyszło )
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jeszcze pytanie odnośnie działu męskiego...
![]() Widziałyście może jakieś fajne, eleganckie torby lub aktówki?
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... czuje się wypalona juz przez te wyprzedaże...
![]() juz mi się nawet do Zary nie chce zaglądać.....
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś (lotem błyskawicy) w Zarze (mimo nauki musiałam wystawić z domu nos bo już by nie było co jeść
) i faktycznie juz sporo na sklepie nowej kolekcji, ale co z tego, jeśli: praktycznie wszystkie torby beznadziejne, nic ciekawego, jak już ładny fason to kolor do niczego, ozdób za dużo, zawsze coś![]() No i to co mnie zabiło - paski, WSZĘDZIE, dosłownie 1/3 kolekcji w paski - bluzki, sweterki, nawet spódniczki, marynarki, spodnie... ![]() Mało tego, z innych witryn sklepowych też do mnie paski się w oczy rzucały, tyle tego w nadchodzącym sezonie jest, że niby najpierw fajnie ale potem to już obrzydzenia patrząc na to można dostać ![]() Sama planuję kupić sobie na wiosnę czy lato jakieś zwiewne koszulki w delikatne paseczki (takie na spacery czy na plażę), ale ilość ich w sklepach mnie zabija Patrząc na to, że dodatkowo mieszkam nad morzem, to po tym sezonie dostane chyba jakiejś wyjątkowej awersji na widok tylu marynarskich motywów
|
#50 |
|
Organizatorka
|
O to super, że są pasiaki
Pasiaków nigdy dość A w tym sezonie faktycznie we wszystkim sklepach do wyboru do koloru Jedyne co mnie martwi, to że wszyscy w nich będą chodzić, ale jakos to przeżyje
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Mirell - pasiakopląsu można dostać - może to i lepiej dla mnie, bo ja jakoś niespecjalnie lubuję się w pasiakach ;/
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i muszę dodać, że... po raz pierwszy od dawna tak słabo mi się nowa kolekcja w Zarze podoba ![]() Ale tym lepiej dla mojego portfela
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przyjaciółka w Londynie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadza sie, mam tez M-ke, ta jasniejsza wersje szarej i bardzo ja lubie. Normalnie nosze xs a ta jakos nie jest specjalnie duza, zreszta zdjecia sa na stylio jakby cos ![]() Mam jeszcze taka sama tylko w wersji brazowo-miedzianej, miala isc na sprzedaz ale ostatecznie ja sobie zostawilam. |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana a ta ciemniejsza wersja szarej bluzeczki to bardzo ciemna? Ta Twoja mi się od początku podobała ![]() Co do pasków- tez jakoś za nimi nie przepadam na sobie Mam nadzieję, że kolekcja powiększy się o jakieś niepasiaste rzeczy.
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
na allegro zaczyna się wylew tych pudrowych i szarych toreb z brązowym paskiem...
|
|
#57 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za którą dowiedziałam się, że zapłacę... całe 8zł
|
|
#59 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
ale ciekawa jestem Twojej po tej przerobce, wklej koniecznie foto jak ja odbierzesz
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj w Zarze widziałam czarne worki z okrągłym dnem z rączkami-paskami z dodatkiem łańcuchów w cenie specjalnej 99 PLN
dużo fajniejsze moim zdaniem od tych pudrowych z szarym paskiem i fajnie się układają, ale ja twardo czekam na konkrety ![]() pro, Twoje buty w rozmiarze 39 były, ale sztuk 1 po oględzinach stwierdziłam, że jeden but jest bardziej matowy od drugiego, podeszwa lekko zniszczona, więc nie wzięłam jakby co daj znać na priv |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

.
Jak tak, to w jakiej cenie?

. Jej kształt jest trudny do sprecyzowania, bo jest dość miękka. Nie ukrywam, że bardzo ją lubię 

)