Obozy Grecja - terminy wyjazdów, hotele, biura Steja; OK Tours i inne - ZBIORCZY - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 19:13   #31
sandziahiehie
Raczkowanie

Dot.: obóz Grecja ok-tours

wiekszosc dziewczyn.. jak na wszystkie obozy... ale tym se nie przejmuj zawsze sa jeszcze miejscowi chlopacy..
sandziahiehie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 19:15   #32
klaudecqa
Raczkowanie

W zeszłym roku byłam z ok-tours w Bułgarii i strasznie mi się podobało. W tym roku ze znajomymi planujemy spędzić razem wakacje i myślimy nad Grecją z tego samego biura. (jak ktoś ma pytania odnośnie Bułgarii- nikea to pytajcie:P)
A ja do sandziahiehie
Jaka plaża była? bo jak kiedyś byłam jeszcze z rodzinką to ledwo dało się wejść do wody.. bardzo kamienista? i czy dużo czasu na basenie spędzaliście? i jak opiekunowie (wiek mniej wiecej i czy przymykali oko)? i czy sami wybieraliscie pokoje, jak ktoś chciał patio np?

*Czytaj, oglądaj, ale wnioski wyciągaj sam..*
~~~
*Kochaj, szalej, nie pytaj co dalej, całuj i grzesz miłością się ciesz.!
klaudecqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 19:16   #33
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

relaxjohanna345 jak jedziesz sama, to mozesz do nas wbic
____

Cytat:
Napisane przez sandziahiehie Pokaż wiadomość
wszystkie pokoje maja balkony.. a patio jest na samym dole i tam jest jakies 8 pokoi i maja ogromny wspolny "taras" tam jest stol i krzesla tam sie opalalysmy w czasie siesty bo tam caly dzien jest slonce... najkrocej patio to jest ten ogromny wspolny taras..;D

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

ja wsiadalam w bydgoszczy... i to jest tak.. dostalismy naklejki na torbe grecja/bulgaria... i tak jechalismy przez kilka miast torun wloclawek itd.. do pszczyny gdzie bylismy chyba okolo 8 rano.. a tam staly jakies 4 autokary z innych czesci polski i mowila ci gdzie masz wsiasc... oboz do bulgarii liczyl chyba 200 osob a do grecji troche ponad 100.. wiec do grecji jechal jeden autokar pietrowy i jeden normalny... najwiecej bylo w wieku 16 lat... bylo kilka osob ktore mialy 18 lat i one wybieraly mlodziezowy/studencki.. na studenckim bylo chyba tylko 20 osob.. ale w tym roku nie wiem jak bedzie bo widzialam ze studenckie zaczynaja sie na koniec lipca.. na wycieczki sporo.. duzo osob wykupilo pakiet raczej kazdy wybieral jakies wycieczki.. bo byc w grecji i nie zobaczyc aten to tak dziwnie.. rejs na skiathos cudowny tanczenie zorby metaxa party i te cudowne widoki.. na meteorach ladne widoki.. a na olimpie nie bylam bo widac go bylo za oknem.. troche osob jezdzi same.. ja np. bylam sama.. ale rzeczywiscie znaczna wiekszosc w grupkach 2-3 osobowych..

jak cos jeszcze to pisz..

o kurde, to oni tak rozdzielaja? a mozne byc tak, ze mnie roozdziela z kolezanka? ze pojedziemy innymi autokarami? :O <boisie>

Edytowane przez ewelinkako00
Czas edycji: 2010-01-31 o 19:19
ewelinkako00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 19:25   #34
relaxjohanna345
Raczkowanie

no jade sama ale ja z warminsko-mazurskiego, wiec pewnie dopiero pozniej bysmy sie spotkaly. a ile was jedzie? ile macie lat?
relaxjohanna345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 19:30   #35
sandziahiehie
Raczkowanie

nie rozdziela cie z kolezanka bo dziela miastami.. my np.. zostalismy w tym samym a dodali nam chyba osoby z warszawy i z jakiegos jeszcze miasta..

plaza zwirowa ale strasznie byla nagrzana... jak wychodzilismy z wody to jak najszybciej na recznik.. na naszym basenie bylam raz.. jest on taki maly i taka strasznie zimna woda byla ale chyba codzinnie mozna byla tam chodzic.. tylko zobaczysz ze wieczorami lepiej jest isc na miasto na plaze i wogole.. opiekunowie okolo 30 i naprawde wyluzowani.. pozwalali nam na duzo.. pokoje przydziela rezydent on sie pyta czy jest jakas 3 itd.. jak tam bylismy to nie wiedzielismy gdzie jest lepiej wiec nikt sie nie pytal o patio itd.. ale na patio pokoje byly 4 osobowe nawet chyba 2 byly 5-osobowe.. a na gorze wiekszosc pokoi byla 3-osobowa.. wiec to wszystko tak z przypadku..
Stary 2010-01-31, 19:32   #36
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez relaxjohanna345 Pokaż wiadomość
no jade sama ale ja z warminsko-mazurskiego, wiec pewnie dopiero pozniej bysmy sie spotkaly. a ile was jedzie? ile macie lat?

my mamy rocznikowo 16 lat :p a ty?:p ja jade z przyjaciollka i moze jeszcze wbije do nas taka kolezanka z Opola(ale to nie wiadomo na sto pro).
Stary 2010-01-31, 19:33   #37
relaxjohanna345
Raczkowanie

zastanawiam sie wlasnie, czy jak mam rocznikowo 18 lat (po wakacjach dopiero koncze) to czy jechac na mlodziezowy czy na studencki ( bo podobno mozna za zgoda rodzicow jak sie ma rocznikowo)
Stary 2010-01-31, 19:37   #38
sandziahiehie
Raczkowanie

relaxjohanna345: nie mozesz pojechac na studencki.. gdzies w katalogu jest napisane ze zeby jechac na studencki to najpozniej w dzien wyjazdu powinnas miec osiemnaste urodziny..
Stary 2010-01-31, 19:39   #39
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
zastanawiam sie wlasnie, czy jak mam rocznikowo 18 lat (po wakacjach dopiero koncze) to czy jechac na mlodziezowy czy na studencki ( bo podobno mozna za zgoda rodzicow jak sie ma rocznikowo)

ja czyatalam ze trzeba miec skonczone 18 lat zeby jechac na studencki.. ale nie wiem czy to jest 100% prawda, wiec moze popytaj jeszcze na forum
Stary 2010-01-31, 19:39   #40
relaxjohanna345
Raczkowanie

no to problem sie rozwiazal. zostal mi mlodziezowy ;DD
Stary 2010-01-31, 19:51   #41
klaudecqa
Raczkowanie

A właśnie.. Bo chcę jechać z grupą znajomych, jedni na wakacje beda miec 18 lat skonczone a niektorzy nie.. Czy mogą być razem z nami w przedziale młodzieżowym? a nie studenckim..

*Czytaj, oglądaj, ale wnioski wyciągaj sam..*
~~~
*Kochaj, szalej, nie pytaj co dalej, całuj i grzesz miłością się ciesz.!
klaudecqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 10:52   #42
Necya
Przyczajenie

ja juz chyba tez chce do Grecji ;DD a ty Ewelina na co sie zdecydujesz ?
Necya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 12:01   #43
aniaaa444
Przyczajenie

Czesc!

Cytat:
tez jestem z wrminsko-mazurskiego
Szukam wlaśnie koloni dla mnie i kolezanki^^
tylko nie wiem jeszcze z jakiego biura.
oferty z OK-TOURS wygladaja ciekawie
aniaaa444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 12:32   #44
relaxjohanna345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaaa444 Pokaż wiadomość
Czesc!

tez jestem z wrminsko-mazurskiego
Szukam wlaśnie koloni dla mnie i kolezanki^^
tylko nie wiem jeszcze z jakiego biura.
oferty z OK-TOURS wygladaja ciekawie
obozy z ok-tours są fajne ;P a gdzie chcecie pojechac? ile macie lat? ;PP
Stary 2010-02-01, 12:34   #45
martus931
Przyczajenie

aby jechać na oboz studencki wcale nie trzebas mieć skończone 18 lat, ale trzeba posiadać osobe pełnoletnią ktora bierze Ciebie pod zgoda rodzicow na opieke
martus931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 12:39   #46
aniaaa444
Przyczajenie

Cytat:
obozy z ok-tours są fajne ;P a gdzie chcecie pojechac? ile macie lat? ;PP
juz niedlługo 16 ;p
nie mamy konkretnego kraju .
moze grecja? najlepiej jakieś ciepłe miejsce.
i zeby bylo luz
aniaaa444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 16:13   #47
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez Necya Pokaż wiadomość
ja juz chyba tez chce do Grecji ;DD a ty Ewelina na co sie zdecydujesz ?

chyba jednak Bulgaria, bo oferta Grecji w Leptokarii z ok tours jest nie za ciekawa. hotel ** gwiazdkowy, okropny jednym slowem..
Stary 2010-02-01, 16:19   #48
Necya
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewelinkako00 Pokaż wiadomość
chyba jednak Bulgaria, bo oferta Grecji w Leptokarii z ok tours jest nie za ciekawa. hotel ** gwiazdkowy, okropny jednym slowem..
a nie rozwazasz Hiszpanii Lloret de mar ? bo slyszalam ze tez jest duzo imprez, klubow i ze to bardzo fajne miejsce
Necya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 17:58   #49
Orchide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martus931 Pokaż wiadomość
aby jechać na oboz studencki wcale nie trzebas mieć skończone 18 lat, ale trzeba posiadać osobe pełnoletnią ktora bierze Ciebie pod zgoda rodzicow na opieke
Oj nie zgodzę się z koleżanką. Z ok-tours trzeba mieć ukończone 18 lat, aby jechać na studencki - jestem pewna na 100%, w zeszłym miałam 18, ale moja kumpela jeszcze (brakowały 3mc) i nie mogła jechać ze mną na studencki, nawet po wyrażeniu zgody przez mamę, więc pojechałayśmy ostatni raz na młodzieżowy
Stary 2010-02-01, 18:42   #50
relaxjohanna345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Orchide Pokaż wiadomość
Oj nie zgodzę się z koleżanką. Z ok-tours trzeba mieć ukończone 18 lat, aby jechać na studencki - jestem pewna na 100%, w zeszłym miałam 18, ale moja kumpela jeszcze (brakowały 3mc) i nie mogła jechać ze mną na studencki, nawet po wyrażeniu zgody przez mamę, więc pojechałayśmy ostatni raz na młodzieżowy
oo i jak bylas rok temu na mlodziezowym, to duzo osob jezdzi jeszcze w wieku 18 lat na mlodziezowy?
Stary 2010-02-01, 19:17   #51
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez Necya Pokaż wiadomość
a nie rozwazasz Hiszpanii Lloret de mar ? bo slyszalam ze tez jest duzo imprez, klubow i ze to bardzo fajne miejsce

hmm.. wiesz ja juz jednak wybralam ta Bulgarie...a Hiszpania, moze za rok
Stary 2010-02-01, 21:51   #52
Orchide
Raczkowanie

Cytat:
oo i jak bylas rok temu na mlodziezowym, to duzo osob jezdzi jeszcze w wieku 18 lat na mlodziezowy?
Na moim turnusie byłam ja, moja kumpela i jeszcze dwie dziewczyny, więc tak wiesz, trochę średnio, ale można przecież jak trafisz na fajnych ludzi to spokojnie dogadasz się z młodszymi
Stary 2010-02-01, 22:25   #53
martus931
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Orchide Pokaż wiadomość

tak, wiem , że nie tyczy się to wszystkich biur podróży, jednak znam biura w których tak jest, nie wiem nie bylam z ok-tours, dlatego nie zaprzeczam, wiem takze że ze Stejli też tak sie nie da, ale osobiście znam biura ktore akurat pozwalaja na takie cos
martus931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 22:42   #54
pakola
Przyczajenie

fajna oferte do grecji ma biuro arion ( wiem ze sprzedaje ja tez Natura Tour) - może ktos był jesli tak to prosze o opinie

http://www.arion.pl/offer_1342_1086.html
pakola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 14:18   #55
duskiee
Raczkowanie

Ja byłam dwa lata temu na tym obozie i powiem szczerze, to był jedyny obóz na ktory z przyczyn finansowych znajomych pojechałam sama, to był mój najlepszy obóz. Z całego serca polecam ok tours. W tamtym roku byłam z almaturem w hiszpanii to na tym obozie same bogate dzieci rozkapryszone nie dosc ze to to było jednym słowem wśród nich kure**wo. Ale byłam ze swoimi znajomymi i jakoś przeżyliśmy ale tego co nawet "obsługa" proponowala to nie podoba mi sie. Znam duzo negatywnych opinii o biurze almatur i sie pod nimi podszywam. a co do ok tours nie mam zadnych zastrzerzen. W grecji było super. Hotel mouses jest swietnie usytuowany, ogolnie to miasteczko-Leptokaria za dnia spokojne a w nocy budzi sie do zycia... pieknie)

I JAK JA byłam to było prawie same starsze towarzystwo w Grecji i popieram koleżankę, aby pojechac na studencki trzeba miec ukonczone 18

Edytowane przez duskiee
Czas edycji: 2010-02-02 o 14:21
duskiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 16:22   #56
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez duskiee Pokaż wiadomość
Ja byłam dwa lata temu na tym obozie i powiem szczerze, to był jedyny obóz na ktory z przyczyn finansowych znajomych pojechałam sama, to był mój najlepszy obóz. Z całego serca polecam ok tours. W tamtym roku byłam z almaturem w hiszpanii to na tym obozie same bogate dzieci rozkapryszone nie dosc ze to to było jednym słowem wśród nich kure**wo. Ale byłam ze swoimi znajomymi i jakoś przeżyliśmy ale tego co nawet "obsługa" proponowala to nie podoba mi sie. Znam duzo negatywnych opinii o biurze almatur i sie pod nimi podszywam. a co do ok tours nie mam zadnych zastrzerzen. W grecji było super. Hotel mouses jest swietnie usytuowany, ogolnie to miasteczko-Leptokaria za dnia spokojne a w nocy budzi sie do zycia... pieknie)

I JAK JA byłam to było prawie same starsze towarzystwo w Grecji i popieram koleżankę, aby pojechac na studencki trzeba miec ukonczone 18

no wlasnie.. ja planuje w tym roku Bulgarie z ok tours, ale tez myslalam nad Grecja z tego samego biura.. tylko jest jeden problem, na stronie ok tours w ofercie do Leptokarii jest napisane, ze hotel nazywa sie MOYSES a nie mouses.. to jakas roznica? bo ogladalam te zdjecia z hotelu MOYSES**, jest tragiczny jednym slowem..
Stary 2010-02-02, 18:56   #57
scaredofrumours
Rozeznanie

ej,dziewczeta napiszcie do mnie na gg 6124191
chetnie sie zapoznam,jak juz mamy razem jechac

Take my hand, close your eyes.

When you're right here, I'm a rocketeer, let's fly...

scaredofrumours jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 22:25   #58
duskiee
Raczkowanie

na pewno widzialas zdjecia tego samego hotelu ale jak dla mnie byl swietny na zywo wszystko wyglada zupelnie inaczej
duskiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 21:19   #59
agnes989
Raczkowanie

jak dla mnei hotell okroopny, straszny obskurny! chcialam jechac do Grecji ale jak weszlam na storne hotelu to zrezygnowalam.
moze ktos byl i powie cos o tym hotelu? rzeczywiscie sa tam takie "surowe" pokoje?
agnes989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 10:40   #60
palkasdz
Raczkowanie

GG do palkasdz

http://www.funclub.pl/?name=search&o...2&time=1239573 a nie interesuje Was ta oferta ? ja miałam w tamtym roku 6osobowy apartament i był bardzo ładny ;D
palkasdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości