|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY My Couture, LEMPICKA L, CODE, CHANEL róż, DIOR, LA PRAIRIE, KERASTASE
Kiedyś takie fajne określenie przeczytałam na tym forum o tych trochę starszych jak 18 lat ,a mianowicie: skamienialiny.Nie wiem czy w przypadku łańcuszków też jest taka miara(ale chyba nie).Ja za swój płaciłam w sklepie jubilerskim ok 36 zł w tamtym roku,długośc bodajże 45 cm ale to z pamięci piszę.Nie mam pojęcia ile może Twój kosztować.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: GIVENCHY My Couture, LEMPICKA L, CODE, CHANEL róż, DIOR, LA PRAIRIE, KERASTASE
Z Shiseido mam krem nawilżający do cery normalnej/mieszanej. Jeśli chodzi o krem pod oczy to moge oddać nuxe (użyty jakieś 3 razy więc praktycznie nówka sztuka).
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weszłam z ciekawości na all, i faktcznie ceny łancuszków kształtuja się baaardzo różnie. Wypadało by żebym znała jeszcze wagę. Po próba jest Ok, dł. 45,szer.1cm [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17631267]Z Shiseido mam krem nawilżający do cery normalnej/mieszanej. Jeśli chodzi o krem pod oczy to moge oddać nuxe (użyty jakieś 3 razy więc praktycznie nówka sztuka).[/QUOTE] Miałam mini, Nuxa pod oczy i mnie uczulił a na twarz to potzrebuję czegoś stosownego do wieku ( czyt. wyżej, czyli skamielina )Takiegi przeciwzmarszczkowego czy lift. a najlepiej i to, i to
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Niestety mam tylko lekki krem przeciwzmarszczkowy Clarinsa...nie wiem czy będzie dobry dla "skamielin"
to zależy co ten termin oznacza Czy z kolorówki coś Ci się może przydać ode mnie? Mogę spróbować jeszcze wygrzebać jakieś smaczki spod lady...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogóle to interesowałoby Cię cokolwiek z wątku? Poza wątkiem będę miała jeszcze z wymiany chyba 7 sztuk saszetek po 1,5 ml kremu Roc liftingujacego pod oczy,nowosci w opakowaniu z czerwona nakretką.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17639351]Niestety mam tylko lekki krem przeciwzmarszczkowy Clarinsa...nie wiem czy będzie dobry dla "skamielin"
to zależy co ten termin oznacza Czy z kolorówki coś Ci się może przydać ode mnie? Mogę spróbować jeszcze wygrzebać jakieś smaczki spod lady...[/QUOTE]wiesz, dla skamielin to juz musi być krem killer ![]() Chanelkę najchetniej wymieniłabym na coś z łiszów, żeby to juz był pewniak i nie trafił znowu na Targowisko. Wiem, że jestem marudna, ale za ten róż oddałam Pryzmy U Ciebie w wątku nic takiego dla siebie nie znalazłam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
GIVENCHY MY COUTURE EDP 50ml, ubytek na foto
mam na wymianę te the one d&g w wątku
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, jestem bardzo chetna na E. LAUDER PERFECTIONIST CP+ 30ml, zost. ok 20ml ( kartonik )
czy widzisz cos u mnie? |
|
|
|
|
#40 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
[/QUOTE]
Bez specjalnej nadziei, ale jednak pytam odważnie - E. LAUDER PERFECTIONIST CP+ 30ml, zost. ok 20ml ( kartonik ) mnie interesuje ![]()
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez specjalnej nadziei, ale jednak pytam odważnie - E. LAUDER PERFECTIONIST CP+ 30ml, zost. ok 20ml ( kartonik ) mnie interesuje ![]() [/QUOTE]dziewczyny za serum chciałabym coś podobnego tzn.tez przeciwzmarszczkoweg i lift |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
a taki np. anew serum co kiedyś chciałaś? Skromny wartościowo, do lauderki ale skoro pytasz
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
a to są na pewno EDP , tak? jaki mają kod ?
a armaniego i lempicką oddasz tylko za to co wymienilaś,t ak? bo kurcze nic innego juz nie wiedzę raczej.. ;( |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
A może fluid Kerastase i miniaturki Decleor za My Couture?
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
[/QUOTE]misi ![]() ![]() pomyslę
|
||
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
mam reversalist avon i inne serum avon anew...
|
|
|
|
|
#47 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
no wiem, wiem (tak myślę przynajmniej
), nie ma co, nie opłaci Ci się. ale i tak, jak zawsze
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
odpisuj też proszę u mnie, bo tak to nie wiem czy odp czy nie,a tutaj wchodzę tylko przypadkiem jak chcę odp xD
<skromny> a na lempicką lub armaniego nie ma szans? ma poza watkiem 10/30 ml lempickiej klasycznej i kikla innych , wiec moze byśmy się dogadały jakoś
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
odpisalam u siebie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, ale moze chcialabys wyprobowac reversalist avonu, za cos innego?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czekam na wiesci.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewkę Oleo Relax i cienie Moonray?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś mogła oddać za płyn?
najbardziej mi zależy na świecącej zabawce dla kotka i oleo relax
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
juz pisałam,że podoba mi sie Daisy, ale cała
![]() Cytat:
nux juz nie aktualny.Moge dac:koste, piłke ( kicia napewno sie ucieszy ), Bete, Hirudoid i z 50ml Oleo. Co Ty na to? a może masz inną kombinacje?
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Całej to w życiu nie oddam
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby to był micel Vichy, to bym sie nie zastanawiała, a tak pozwól ,ze sie zastanowie ![]() no to
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

a na twarz to potzrebuję czegoś stosownego do wieku ( czyt. wyżej, czyli skamielina
to zależy co ten termin oznacza
Czy z kolorówki coś Ci się może przydać ode mnie? Mogę spróbować jeszcze wygrzebać jakieś smaczki spod lady...
U Ciebie w wątku nic takiego dla siebie nie znalazłam