|
|
#31 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zdradziłam
Cytat:
o tym samym pomyślałam Ja na miejscu autorki bym się nie zachwycała, że owy mąż taki wspaniały i cudny. Bo jakby tak było to nie doszło by do zdrady... ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Rozwaliłaś mnie tym tekstem hehe jeśli to nie prowokacja, a z reszta jeśli nawet moge sie pod tym podpisac hehe |
||
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradzilas Tz-a, wybaczyl Ci jest git..wyciagnij wnioski i zrob wszystko by mu to wynagrodzic, naprawic zwiazek...jesli go faktycznie kochasz i miej na tyle oleju w glowie by nie raczyc innych marnymi usprawiedliwieniami swojego wystepku..bo to jest zalosne...
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Wzruszyła mnie twoja historia
i tylko tyle moge powiedzięc ,nie ma tojak dobry seks po zdradzie z wybaczającycm mężem.
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
aga696, masmeli
Mój wniosek: "Zdradzaj częściej, to częściej będziecie mieli udany seks!" wydał Wam się zabawny, a niesłusznie. On być może jest zabawny, ale przede wszystkim jest logiczny. Skoro po czymś takim, facet się tak na nią napalił to znaczy, że mu tego potrzeba! Medycyna notuje podobne przypadki. Może rogami wygodniej mu się w łóżku podpierać? Aranjani "Przeszłam to samo co poprzedniczka. Też mi wybaczył bez echa. Seks się nie poprawił ..." - no to przeszłaś coś innego, niż poprzedniczka. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
"Ignorowal mnie rok czasu to ja sobie skoczylam w bok" -
![]() "wybaczyl mi i seks jest lepszy" - ![]() Ile wy macie lat, dzieci? Nie ma to jak oklamywac sie nawzajwem,ze sie kocha. |
|
|
|
|
#36 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

i tylko tyle moge powiedzięc ,nie ma tojak dobry seks po zdradzie z wybaczającycm mężem.